Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.

Οι Τσετσένοι μισθοφόροι της Δύσεως, έπιασαν δουλειά στην Ρωσσία του Πούτιν.

19 νεκροί … το κατόρθωμα των τοκογλύφων…που θέλουν να επιβάλλουν στον Πούτιν να εγκαταλείψει την Ουκρανία, την Συρία και την Τουρκία ώστε επιτέλους η Νέα Τάξη να συνεχίσει ανεμπόδιστη τον δρόμο της.


 Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.1
Όπως σε όλες τις περιπτώσεις των εχθρών της Νέας Τάξεως οι τοκογλύφοι αντιτάσσουν τους εχθρούς των εχθρών τους. 


Απέναντι στον πρώην πράκτορα της KGB και Χριστιανό Πούτιν τοποθετούν …«αυθόρμητους» πανόπλους Ισλαμιστές, ώστε η επίθεσή τους να φανεί …«αυτονόητη» και πηγάζουσα εκ των θρησκευτικών και ιδεολογικών διαφορών.
 Τους ίδιους Τσετσένους μισθοφόρους επιστράτευσαν στην Συρία για να επετύχουν την ανατροπή του Άσαντ.



Αυτό που χαρακτηρίζει τους μισθοφόρους των
τοκογλύφων είναι η απανθρωπιά τους.

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.2

Το ότι δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν και μωρά για να ικανοποιήσουν τους σιωνιστές χρηματοδότες τους.
 Κι όλοι θυμόμαστε την επίθεση σε Ρωσσικό σχολείο στο BESLAN με πάνω από 385 νεκρούς κυρίως μωρά παιδιά. Εντελώς «συμπτωματικά» οι χρηματοδότες και οργανωτές του εγκλήματος εκείνου απεδείχθηκαν να είναι από την …φιλοϊσραηλινή Σαουδική Αραβία και το φιλοϊσραηλινό Κουβέιτ .

wikipedia


Μία ενδιαφέρουσα εταιρεία μισθοφόρων τρομοκρατών …είναι και η GLOBAL CST.
Δείτε σχετικό video που διαφημίζει τις «υπηρεσίες» που προσφέρει. Πελάτης τους και το κράτος της Κολομβίας…





wikileaks 

Μήπως γνωρίζει κάποιος την εταιρεία G4S;

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.3


Απασχολεί μόνον 620.000 ανθρώπους. Έχει παράρτημα και στην Ελλάδα. Είναι ένας ιδιωτικός στρατός που αναλαμβάνει από την φύλαξη της ελίτ, την μεταφορά χρημάτων ή εγκληματιών, μέχρι και την ασφάλεια στη Δυτική Όχθη στην Παλαιστίνη . Συμπτωματικά έχει τον ΙΔΙΟ Διευθυντή με την αμερικανοεβραϊκή Noble … που θα εκμεταλλευτεί το αέριο της Κύπρου.

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.4Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.5

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει δραματικά χωρίς να το αντιληφθούμε επειδή τα ΜΜΕ μας απασχολούν και μας αποπροσανατολίζουν …. πότε με τις σκανδαλιές και τα πείσματα του «διανοούμενου» Ρωμανού, πότε με το διαζύγιο ή την εγκυμοσύνη της Ελένης και πότε με το πουλάκι του Μπουμπούκου.

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία.6

Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters