Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;




Στα 4 δισ. ευρώ έχουν φθάσει οι απώλειες του ΤΧΣ στις τραπεζικές μετοχές λόγω της μεταβλητότητας και της πτώσης των τιμών.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου του ΤΧΣ στις τέσσερις συστημικές τράπεζες αποτιμήθηκε στα 17 δισ. ευρώ έναντι 22,5 δισ. ευρώ την 31η Δεκεμβρίου του 2013.
Η εύλογη αξία μειώθηκε, την 10η Δεκεμβρίου 2014, στα 13 δισ. ευρώ, αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης μεταβλητότητας του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Και τούτο χωρίς να υπολογίζεται η πτώση της 11ης Δεκεμβρίου.
Παμε γερα.
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ
Εμείς τα γράφαμε:
http://olympia.gr/2014/01/08/ποσες-φορες-μας-ανηκουν-οι-τραπεζες/



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters