Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μαρτυρία πολίτη για την σύλληψη 30 ατόμων απο τους δοσίλογους φασίστες που εργάζονται για λογαριασμό των τραπεζών, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και αφου ηδη είχε τελειώσει ο πλειστηριασμός και ήδη οι περισσότεροι πολίτες είχαν φύγει.

Η περιγραφή απο το μέλος της ομάδας μας:

Είμασταν στις 3.15 περίπου 40 άτομα. Δεν μας άφηναν να μπούμε με το αιτιολογικό οτι θα προκαλέσουμε φασαρίες.

Σε ερωτηση μου αν ειναι ανοικτη η διαδικασια του πλειστηριασμου “η κεκλεισμένη δεν επαιρνα απαντηση, ουτε και στο ερωτημα μου αν σαν ελλην πολιτης δικαιουμαι να παρακολουθησω την διαδικασια “η οχι. Εγω τα ρωτουσα στον επικεφαλης. Σημειωτεον ηταν πολλοι αστυνομικοι και μια διμοιρια ΜΑΤ στην εισοδο, άπειρες φορες τον ρωτησα και καθε φορα του ελεγα ποια φορα ειναι και πως δεν μου απαντα.

Αφου ειπε διαφορα μεταξυ των οποιων και πως οι συμβολαιογραφοι θα αποφασισουν αν θα επιτραπει η οχι η εισοδος, και αλλοτε πως περιμενει εντολη απο την
εισαγγελεα υπηρεσιας να επιτραπει η εισοδος, τελικα στις 4 παρα 20 αρχισαμε να μπαινουμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.

Η διαδιακσια γινοτανε σε 2 αιθουσες και μολις πηγανε να αρχισουνε αρχισαμε εμεις τα αισχος και τα ειναι παρανομη κλπ.

Ηρθε ο επικεφαλης και αρχισε τα ψαρωτικα, θα σας βγαλω εξω και αλλα τετοια.

Αφου περασε αρκετη ωρα με συζητηση επι συζητησεων, καποια στιγμη στην μια αιθουσα πηρα τον λογο και ειπα πως νομιμα μεν κανετε το καθηκον σας, αλλα κανεις δεν μας ειπε αν οι κατασχεσεις που προηγηθηκαν ηταν νομιμες “η οχι. Εμεις πιστευουμε πως ηταν παρανομες για αυτον τον λογο αντιδρουμε και ειμαστε εδω να αναστειλουμε αυτη την διαδικασια. Επισης στο τελος ειπα πως, χωρις να ειναι μομφη στο προσωπο σας γιατι ακομα δεν αρχισατε τον πλειστηριασμο, θελω να σας ενημερωσω πως και οι δοσιλογοι στην κατοχη, και αυτοι την δουλεια τους κανανε αλλα ολοι γνωριζουμε την τυχη των περισσοτερων. Και ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ η κεντρικη της εδρας, αλλα της το ξαναειπα πως δεν αφορα κανεναν της εδρας οσο δεν προχωρανε στην διαδικασια.

Εννοειται πως και αλλοι μιλουσανε με επικληση του συνταγματος με πρωτη και καλυτερη την Φ**η.

Επισης δεν μας αφηνανε να τραβαμε βιντεο ουτε φωτογραφιες. Καποιοι κατι τραβηξανε και σιγουρα θα τα ανεβασουνε.

Στην αλλη αιθουσα μετα που πηγα, ηρθε παλι ο προισταμενος χωροφυλαξ και ειπε πως αν διακοψουμε θα εκκενωσει την αιθουσα. Τον ρωτησα ποιος το λεει αυτο και βασει ποιου νομου μας το λεει. Του εξηγησα πως αν αυτος θεωρει οτι οταν μιλησω, ουσιαστικα διακοπτω, του απαντω πως απλα εκφραζω την αποψη μου και εχω καθε διακαιωμα να το κανω. Με τα πολλα ηρθε η εισαγγελεας, που πηγε να μας ψαρωσει λεγοντας, πως οποιος δεν εχει ταυτοτητα και επιταγη να βγει εξω. Την ρωτω με ποιο δικαιωμα τα λεει αυτα και πως αν ειναι κλειστη η συνεδριαση και δεν απαντουσε. Μετα εφυγε και αρχισε το χαος. Σε καποια στιγμη κατα τις 5 παρα τεταρτο, ειχαμε μια λιποθυμια, ασκηθηκε βια σε καποιες γυναικες να βγουν εξω απο την αιθουσα και μετα απο λιγη ωρα μεσα σε παρατεταμενα χειροκροτηματα εληξε η διαδικασια γιατι πηγε 5.

Με σύνθημα το….ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ανανεώσαμε το ραντεβού για την άλλη Τετάρτη.

Μπάμπης Γ.

Η Ομάδα μας συμμετείχε στους πλειστηριασμούς με άλλους φορείς και πολίτες στους σημερινούς πλειστηριασμούς, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας Αττικής, Κρανίδι Ερμιονίδας και Αγρινίου.


το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/12/30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters