Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εκτόξευση R-29RMU Sineva από ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο (vid) - Στο "στόχαστρο" οι αμερικανικές μεγαλουπόλεις

ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ Ή ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΧΡΥΠΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΚΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΑΤΟΜΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
 
 
 

 
Σε νέα δοκιμή εκτόξευσης βαλλιστικού πύραυλου προχώρησαν οι Ρωσικές Δυνάμεις Στρατηγικών Πυραύλων, ως απάντηση στη συνεχιζόμενη επιθετικότητα των Αμερικανών υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας με την Ανατολική Ευρώπη.
 
Η δοκιμή έλαβε χώρα από ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο. Το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Tula εκτόξευσε από την Θάλασσα Barents έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Sineva κατά στόχου στη θέση Kura της χερσονήσου Kamchatka. Η δοκιμή έγινε για να αξιολογηθεί η αξιοπιστία των ναυτικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
 
Ο πύραυλος προωθείται με υγρά καύσιμα, έχει βεληνεκές 10.000 χλμ και μεταφέρει 10 πυρηνικές κεφαλές. Είναι εναλλακτικός του πυραύλου Bulava. Ο Bulava είναι ο νέος βαλλιστικός πύραυλος που προκαλεί τρόμο στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις, και προωθείται με στερεά καύσιμα και διαθέτει τρεις ορόφους. Η δοκιμή του R-29RMU Sineva έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο ρωσικός υποβρυχιακός στόλος θα αναλάβει την κονιορτοποίηση της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ σε περίπτωση ενός Γ' ΠΠ.
 
Ο Sineva δοκιμάστηκε πρώτη φορά το 2007 όπου και έπιασε το βεληνεκές των 11,547 χλμ. Μαζί με τον Bulava αποτελούν δύο πανίσχυρα όπλα στην ρωσική "φαρέτρα". Και οι δύο μεταφέρουν από δέκα αυτόνομες πυρηνικές κεφαλές, και θεωρούνται πρακτικά ασταμάτητοι.
 
Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στις τεράστιες ακτογραμμές τους τα μεγαλύτερα αστικά τους συγκροτήματα, αντίθετα από ότι συμβάινει στην Ρωσία όπου οι μεγάλες πόλεις βρίσκονται στην ρωσική ενδοχώρα, ενώ η Αγία Πετρούπολη δεν μπορεί να προσεγγιστεί με ευκολία στην κλειστή Βαλτική Θάλασα
 
Οι βαλλιστικοί πύραυλοι Topol-M και RS-24 Υars αποτελούν το 80% του οπλοστασίου που διαθέτουν οι Ρωσικές Δυνάμεις Στρατηγικών Πυραύλωn όμως θα αντικατασταθούν με ταχείς ρυθμούς από τους δύο νέους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυράυλους Bulava και Sineva..
 
Ακολουθεί το βίντεο της εκτόξευσης
 
 
Aκολουθεί βίντεο από παλαιότερη εκτόξευση του 2011 
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters