Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. Του Μιχάλη Τζανάκη

Ελληνίδες, Έλληνες,
Μετά θετικάς εισηγήσεις εταίρων, είμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να σας ενημερώσομεν ότι εισήλθομεν επιτυχώς εις τροχιάν ασυγκρατήτου αναπτύξεως, ήτις αποτελεί προάγγελον εκλογικού θριάμβου.
Άπασαι αι τράπεζαι ανακεφαλαιοποιούμεναι, αποτελούν εχέγγυον ραγδαίας και ασφαλούς ευημερίας των, πράγμα που βεβαιώνουν οι ειδήμονες και επαΐοντες οικονομολόγοι παγκοσμίου βεληνεκούς Παπαδήμας, Στουρνάρας και Χαρδουβελόγκικας.
Η ημετέρα πολιτεία βαίνει ταχέως εις μεγίστην ακμήν, ήτις αποκαθιστά βραδέως αλλά ασφαλώς την ευταξίαν, μετά της συνδρομής του πρυτάνεως Φορτσάκη του ευωνύμου!!! ...

Τα σώματα ασφαλείας μετά την αποκατάστασιν των απολαβών τους στα προ της κρίσεως επίπεδα, εδέχθησαν ασμένως και προθύμως να χειροδικούν βιαίως και αποφασιστικώς εναντίον των ανευθύνων πολιτών!!!

Ελληνίδες, Έλληνες,

Γιγνώσκοντες το πνεύμα του εθελοντισμού, το οποίον ανέκαθεν σας διακατείχε αποφασίσαμεν ομοφώνως εις το υπουργικόν συμβούλιον να εργάζεσθε από τούδε και στο εξής άνευ αποδοχών και αντί μισθού να λαμβάνετε μόρια, ήτοι κατά το κοινώς λεγόμενον τον «πούλον»-μετά συγχωρήσεως!!!

Επιπλέον, εμπνεόμενοι από αισθήματα αλληλεγγύης αδιαμβισβητήτου προς υμάς σας επιβάλλομεν τον ομώνυμον «φόρον αλληλεγγύης», ώστε να παύσει ο οξύς θόρυβος περί του έτερου ακριβοδικαίου και οθωμανογενούς χαρατσίου, κατά κόσμον ΕΝΦΙΑ!!!

Αι δημοκρατικαί δυνάμεις, αίτινες τηρούν αόκνως την εύρυθμον ανάπτυξιν και την παραμονήν της χώρας εις την στοργικήν αγκάλην της Γηραιάς Ηπείρου, δηλώνουν άγρυπνοι φρουροί της α΄ Μπαλτακοαδωνείου Δημοκρατίας και επιθυμούν σφόδρα να εμφυσήσουν το αυτό αγωνιστικόν φρόνημα εις άπαντες τους υπηκόους της επαναστατικής διακυβερνήσεως Σαμαροβενιζέλου του Α΄.

Ως επιμύθιον και κατακλείδα μη λανθάνει της προσοχής υμών ότι άπαντα τραπεζικά ιδρύματα ανακεφαλαιοποιούνται, στρατιαί επισκεπτών εξ Εσπερίας συνωθούνται εις την χώραν συμβάλλοντας στην ανάπτυξιν, πλείστα επαγγέλματα ανήχθησαν από κλειστά όπου ήτο ενώ το πρωτογενές πλεόνασμα καλπάζει ως αραβικόν άτι εις τους αγρούς της κανονικής χώρας, ήτις ενεφανίσθη εις την! θέσιν της παλαιάς Ελλάδος με την συμβολήν της Άννας-Μισέλ και του Ευαγγέλου επιτίμου Αντιπροέδρου!!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_331.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters