Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με μια κίνηση ο Πουτιν, τρέλανε τους Αυστραλούς!

Μπορει ολοι οι διεφθαρμένοι νταραβεριτζήδες της δύσης να έκαναν μαύρη προπαγάνδα κατα του Ρώσου ηγέτη με πρόσχημα τους φασιστες της Ουκρανιας, ο Πουτιν όμως παλι κατάφερε να κερδίσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας με μια μόλις κίνηση. Μετα τις ψυχρές χειραψίες λοιπον με τους αχυρανθρωπους τύπου Ολάντ, ο Πούτιν χαιρέτισε με θερμή χειραψία εναν προς εναν αστυνομικούς και υπαλλήλους που τον συνόδευαν κατα την διαρκεια της παραμονής του.
Η εικόνα έπαιξε στην αρχή στα αυστραλιανά μεσα, αλλά έπειτα εξαφανίστηκε αφού η αντίδραση της κοινής γνώμης ηταν συντριπτική: “Δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ολοι αυτοι οι ηγέτες που χαιρετιούνται μεταξύ τους συνήθως νομίζουν οτι είμαστε σκλάβοι ή ρομπότ”…
Μα έτσι μας θέλουν οι ανελλήνιστοι εξουσιαστές, γι’ αυτο τρέμουν τον μονο ηγέτη – μέτοχο Ελληνικής παιδείας.



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters