Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

"Η δυσβάσταχτη φορολογία με αναγκάζει να το πουλήσω" λέει ο ιδιοκτήτης του νησιού στα Πάμφιλα

Εντυπωσιακή αεροφωτογραφία της "Μικρής Λέσβου" από τον Παύλο Αβαγιαννό  
Εντυπωσιακή αεροφωτογραφία της "Μικρής Λέσβου" από τον Παύλο Αβαγιαννό
«Δεν είμαι κάποιος Έλληνας Κροίσος με νησί, όπως μπορεί σκεφτεί κάποιος όταν ακούσει ότι έχω στην ιδιοκτησία μου το νησί. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που κληρονόμησα το νησί αυτό από πάππου προς πάππου, ήταν στην οικογένειά μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια και  σήμερα οδηγήθηκα  στο ξεπούλημά του, όπως συμβαίνει με τα πάντα πλέον στη χώρα μας, γιατί έτσι μας έχουν καταντήσει με τη δυσβάσταχτη φορολογία» λέει  μιλώντας στα "Νέα της Λέσβου" ο ιδιοκτήτης του κ. Νίκος Σάλτας.
Η είδηση για την πώληση ιδιωτικού νησιού στα Πάμφιλα έκανε το γύρο της χώρας και ο ίδιος τονίζει ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση να το βγάλει στο σφυρί όμως δεν υπήρχε άλλη λύση.
Το «Πάμφυλλο» (ή «Πάμφιλο») όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι της περιοχής όπως αναφέρει ο  σημερινός ιδιοκτήτης του ήταν ένα κομμάτι γης που αποσχίσθηκε μετά από σεισμό και βρίσκεται πολύ κοντά στην ακτή. Ο ίδιος θυμάται ότι μικρός έφθανε μέχρι το νησί κολυμπώντας. Η οικογένειά του κρατούσε εδώ και πολλά χρόνια την ιδιοκτησία του, μέχρι που σήμερα ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει την φορολογία. Όπως μας είπε ανέθεσε την πώλησή του σε μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του κυρίως από ξένους επενδυτές.
DailyMail: «Ένα καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο»
Όπως έγραψε η βρετανική «Daily Mail», που συνέκρινε τις τιμές με την βρετανική κτηματαγορά, πρόκειται για ευκαιρία, αφού σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις... δυάρι στο Λονδίνο! Μάλιστα η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι το μικρό ελληνικό νησί θα μπορούσε ν’ αποτελέσει ένα καλό  …Χριστουγεννιάτικο δώρο(!) . «Τι θα μπορούσες να κάνεις δώρο τα Χριστούγεννα σε κάποιον που έχει σχεδόν τα πάντα; Αν τους αρέσουν τα φρέσκα ψάρια, το ελαιόλαδο και ο Αιγαιοπελαγίτικος αέρας, μπορεί να του πάρεις ένα ελληνικό νησί!» αναφέρει χαρακτηριστικά .Στην ίδια δημοσίευση τονίζεται ότι είναι από τις σπάνιες φορές  που ελληνικό νησί πωλείται με  τόσο χαμηλή τιμή εκκίνησης αφού συνήθως οι ιδιοκτήτες μικρών νησιών στην Ελλάδα ζητούν αστρονομικά ποσά, γι’ αυτό όπως υπογραμμίζεται η συγκεκριμένη αγγελία, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters