Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η Αποκρυπτογράφηση Του Κύβου Των Κατευθυντήριων Λίθων Της Γεωργίας Των Η.Π.Α....Η Έναρξη Του Σχεδίου Της Νέας Τάξης Πραγμάτων;


Με μια μικρή τελετή η πέτρα, που μόλις πρόσφατα είχε τοποθετηθεί στην επάνω γωνία της πλάκας με το αγγλικό κείμενο στους Κατευθυντήριους Λίθους, αφαιρέθηκε πάλι.

Υποτίθεται ότι «χωρίς άδεια», την πέταξαν κάτω και την έσπασαν σε κομμάτια, τα οποία μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους.

Πιστεύω, ωστόσο, ότι υπάρχει ένας σκοπός για όλα αυτά, καθώς και ως προς το φαινομενικά ερασιτεχνικό βίντεο που έδειξε το όλο πράγμα.

Όποιος έκανε το γύρισμα αυτού του βίντεο ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να δούμε σε κάθε πλευρά.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κινεί την προσοχή είναι το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες επιγραφές εκτός από το 20 και 14 που ήταν αρχικά ορατές.

Ανακαλύπτουμε, επίσης, τους αριθμούς 8 και 16, καθώς και τους συνδυασμούς γραμμάτων ΜΜ και JAM. Πριν μπορούσαμε να διαβάσουμε μόνο το έτος 2014, τώρα αν αποκωδικοποιηθεί, μπορούμε να βρούμε μία επακριβή ημερομηνία.




Ο κύβος πετάχτηκε προς τα κάτω σαν ζάρι και αυτό μου έφερε την ιδέα της κατανόησης του κώδικα. Χαρακτηριστικό ενός ζαριού είναι ότι οι κουκκίδες στις αντίθετες πλευρές αθροίζονται πάντα έως και επτά... 5 + 2, 3 + 4 και 6 1



Ομοίως, είναι οι αντίθετες πλευρές που ταιριάζουν στο «2014-Cube»:






Αν υποθέσουμε ότι η πλευρά MM είναι η κορυφή και το δούμε από εκείνη την πλευρά που μπορεί να εμφανίσει τις τέσσερις παρακείμενες πλευρές γύρω από αυτό... Αυτό είναι το διάγραμμα που χρησιμοποιούμε:



Αυτό είναι εύκολο, τα γράμματα αριθμούνται σύμφωνα με το αλφάβητο (Α = 1, Β = 2, κ.λ.π.)
Έτσι:

ΜΜ = 13 + 13 = 1 + 3 + 1 + 3 = 8
JAM = 10 + 1 + 13 = 1 + 0 + 1 + 1 + 3 = 6
8 + 6 = 14
Οι ακολουθίες που παίρνουμε είναι 10, 3 και 14.
Πιστεύω ότι δείχνει μια ημερομηνία, που είναι 3 Οκτώβρη 2014! (10 Μαρτίου αποκλείεται, διότι η πέτρα τοποθετήθηκε μετά την ημερομηνία αυτή.)


Δεν πρόκειται να κάνω εικασίες τι θα μπορούσε να

συμβεί κατά την ημερομηνία αυτή, αλλά είναι πιθανό

ότι έχει να κάνει με «το σχέδιο της Νέας Τάξης

Πραγμάτων» (την έναρξη του) όπως ορίζεται στις

κατευθυντήριες πέτρες.
Υπάρχει καθοδήγηση από σκοτεινές δυνάμεις και ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουν ώστε οι εκδηλώσεις τους να γίνουν τελετές είναι η «αποκάλυψη» τους εκ των προτέρων (μικρότερη μαγεία).

Όλα αυτά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέρος αυτής της μικρότερης μαγείας. Ο αποκρυφισμός χρησιμοποιεί αριθμολογία συχνά και αυτό οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις.

Εδώ βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο για κωδικοποίηση από αυτό που εμφανίζεται παραπάνω:

Στο παρακάτω διάγραμμα έχω προσθέσει τους αριθμούς στις πλευρές που γειτονεύουν, γράφοντας το αποτέλεσμα στα τετράγωνα των αντίστοιχων γωνιών. Και πάλι έχω προσθέσει τα μονοψήφια και έγραψα τα αποτελέσματα αυτά στους κύκλους. Για παράδειγμα, το 34 στην επάνω δεξιά γωνία είναι το άθροισμα των 14 και 20. Τα ψηφία 3 και 4 αθροίζονται 7:



Τώρα προσθέτουμε τα αντίθετα και πάλι, αλλά σε αυτή την περίπτωση διαγώνια (οι αριθμοί στους κύκλους). Έτσι, το 6 και 7 αθροίζετε 13. Ο 4 και 9 επίσης αθροίζονται 13. Το δύο φορές 13 αντιπροσωπεύεται από το Μ και Μ δείχνοντας έτσι μια τέλεια σχέση μεταξύ όλων των αριθμών. Μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό ως σύμπτωση, αλλά εγώ θα σας δείξω ότι το ίδιο ισχύει και για την κάτω πλευρά.
Δεδομένου ότι αυτή είναι η αντίστροφη πλευρά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια αντίστροφη μέθοδο, έτσι θα αφαιρέσουμε αντί να προσθέσουμε. Και εμείς δεν προσθέσαμε ψηφία, αλλά αφαιρέσαμε.

34-24 = 10 → J
36-22 = 14 → 1 + 13 → Α + Μ



Το σύνολο όλων των αριθμών και των γραμμάτων είναι 108, το οποία μπορεί να μεταφραστεί είτε σε 18 ή σε 9. Όποιο και να επιλέξετε, στην απόκρυφη αριθμολογία και τα δύο αποτελούν αντικατάσταση του 666 (6 + 6 + 6 = 18, 1 + 8 = 9). Αυτό μας φέρνει στο βαθύτερο πνευματικό αγώνα που είναι σε εξέλιξη και των οποίων αυτό είναι μέρος.

Πιστεύω ότι η αφαίρεση της πέτρας ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη, καθώς και η κινηματογράφηση της. Φαίνεται σχεδόν γελοίος ο τρόπος που απομακρύνθηκε, την πέταξαν κάτω και στη συνέχεια την έσπασαν σε κομμάτια και την μοίρασαν μεταξύ των παρευρισκομένων.



Η εκδήλωση, περεπιπτόντως, φαινόταν να είναι εντελώς αδιάφορη στην έννοια και την προέλευση του κύβου. Μη ρεαλιστική.
Απλά μια σημαντική σημείωση: ο άνθρωπος που αφαίρεσε την πέτρα ρωτά "ποιος θέλει ένα τσιπ;", αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί διαφορετικά και μπορεί να είναι ένας υπαινιγμός για το εμφυτεύσιμο τσιπ που οι άνθρωποι πιθανότατα θα επιθυμούν εξίσου με ανυπομονησία.

Ο άνθρωπος λειτουργεί κυριολεκτικά ως ένας Mason με το σφυρί του, αλλά πιθανότατα δείχνει συμβολικά ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο κύβος έχει την επιγραφή MM (Master Mason). Είναι, επίσης, γονατιστός στο αριστερό γόνατό του. Μια αφύσικη θέση για κάποιον που είναι δεξιόχειρας και έχει την σμιλευμένη πέτρα στο μπροστινό μέρος του ποδιού του. Ωστόσο, είναι η ακριβής θέση που που παίρνει ένας μαθητευόμενος κατά τη λήψη του Τεκτονικού όρκου. Το δεξί πόδι σχηματίζει το τετράγωνο και το αριστερό χέρι υποστηρίζει την Βίβλο (στην περίπτωση αυτή αντιπροσωπεύεται από την πέτρα).

Η πέτρα ποτέ δεν ήταν γραφτό να είναι εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, απλά κάποιο μικρό διάστημα για να τραβήξουν την προσοχή μας. Δεν είχε εφαρμοστεί κόλλα ή τσιμέντο, και ο άνθρωπος που αφαίρεσε την πέτρα προφανώς γνώριζε πολύ καλά. Πήγε μέχρι τη σκάλα χωρίς εργαλεία και χωρίς δισταγμό σήκωσε την πέτρα απομακρύνοντάς την.

Δήλωσε ότι το έκανε άνευ αδείας. Αναφέρει, επίσης, στο βίντεο που, παραθέτω: "έχουμε το πρωτότυπο κομμάτι". Δείχνοντας ότι ήταν πολύ καλά ενημερωμένος (ή παρόν) για την αφαίρεση αυτού του αρχικού κομματιού.
Μου φαίνεται πολύ καλά ενορχηστρωμένη η συμβολική επανάληψη της απόρριψης του ακρογωνιαίου λίθου:
"Η πέτρα που οι χτίστες απέρριψαν έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος," (Ψαλμ 188: 22/1 Πέτρου 2: 7). Ακόμη και σε ορισμένες μεταφράσεις της Αγίας Γραφής αυτός ο ακρογωνιαίος λίθος έχει αντικατασταθεί.

Η Νέα Διεθνής Έκδοση (ΜΕΜΑ) καθιστά το παραπάνω εδάφιο ως εξής: "Τ ο λίθο που οι χτίστες απέρριψαν έχει γίνει το επιστέγασμα» (η υπογράμμιση δική μου).

Αυτό δεν ήταν πάντα το σχέδιο από όλες τις μυστικές κοινωνίες, εμπνευσμένο από τον ίδιο το σατανά;

Να εκθρονίσει τον Ιησού Χριστό, τον ακρογωνιαίο λίθο, και να τον αντικαταστήσει με τον αντίχριστο, το επιστέγασμα.
Οδεύοντας για την 3η Οκτωβρίου και πάνω απ 'όλα, ας κρατήσουμε τα μάτια και τις καρδιές μας στην αληθινή πέτρα.

Μετά από όλα όσα θα έχουν συμβεί Αυτός θα πει την τελευταία λέξη:
Εβλεπες κατάπληκτος, βασιλεύ, το άγαλμα αυτό, μέχρις ότου απεκόπη, χωρίς την επέμβασιν καμμιάς ανθρωπίνης χειρός, ένας λίθος από όρος, εκτύπησε το άγαλμα αυτό στους πόδας τους σιδερένιους και τους πηλίνους και το συνέτριψεν εξ ολοκλήρου.
Ο δε λίθος εκείνος, που εκτύπησε το άγαλμα, έγινε μέγα όρος και εγέμισεν όλην την γην.
(Δανιήλ 2:34, 35β)

Το συμπέρασμά μου ήταν μια ημερομηνία, που είναι η 3η Οκτωβρίου ου, 2014.
Όπως ανέφερα δεν πρόκειται να κάνω εικασίες τι θα συμβεί κατά την ημερομηνία αυτή και έπειτα από την ημερομηνία αυτή.
Ορισμένοι δεν συμφωνούν και προτείνουν άλλες ημερομηνίες. Εξακολουθώ να είμαι ανοιχτός σε μία άλλη λύση (που μέχρι στιγμής δεν έχει προταθεί από κανέναν άλλο), αλλά για τώρα
επιμένω σε αυτό που βρήκα πριν.
Αλλά έγραψα ότι: «είναι πιθανό ότι έχει να κάνει με το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων » (έναρξη του) « όπως ορίζεται στον οδηγό των Κατευθυντήριων Λίθων".

Και φαίνεται ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει.

Στις πλάκες Των Κατευθυντήριων Λίθων βρίσκουμε

τις λεγόμενες δέκα εντολές για μια Εποχή της

Λογικής.

Η πρώτη από αυτές τις εντολές έχει να κάνει με το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού:

Λοιπόν, τι συνέβη στις 3 Οκτωβρίου; Κάποια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση παρόμοια της 9/11 ή
κάποια μαζική φυσική καταστροφή; ... Κάποιοι άρχισαν να σχολιάζουν ότι ακόμα μία θεωρία συνωμοσίας έπεσε στο κενό.

Διατηρήστε την ανθρωπότητα στα 500 εκατομμύρια σημαίνει μείωση περίπου 93%. Ένα μεγάλο ξεκίνημα θα μπορούσε να γίνει με μία ή περισσότερες θανατηφόρες ασθένειες.

Ήταν πράγματι 3 Οκτωβρίου όταν η πρώτη
περίπτωση του Έμπολα σε αμερικανικό έδαφος εξερράγη στις ειδήσεις. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι έφερε το Έμπολα στις ΗΠΑ, ο Thomas Duncan, έχει πεθάνει τώρα και όλο και περισσότερα μολυσμένα άτομα αναφέρονται κάθε μέρα. Αυτό θα μπορούσε πράγματι να είναι η έναρξη όχι μόνο της μείωσης του πληθυσμού, αλλά μιας αλληλουχίας γεγονότων (οικονομικού κραχ, ο στρατιωτικός νόμος, κλπ).

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να συνδέσει αυτό το ξέσπασμα του ιού Έμπολα με τις πλάκες Των Κατευθυντήριων Λίθων; Η απάντηση είναι ναι!


Όπως άλλοι έχουν ήδη προσέξει, υπήρξε ένα επεισόδιο των Simpsons, όπου ένα εξώφυλλο του βιβλίου παρουσιάζεται με τον τίτλο: «Ο περίεργος George και ο ιός Έμπολα".

Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά έχει ήδη αποδειχθεί ότι υπήρξαν υπαινιγμοί επίσης και για άλλα γεγονότα σε επεισόδια των Simpsons με πιο διάσημο αυτό της 9/11.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι μια σύμπτωση, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο των Simpsons προβλήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, 1997. Μια ημερομηνία που εγείρει μια κόκκινη σημαία (red flag) προφανώς.
Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά στο χαρακτήρα του πιθήκου George. H Wikipedia γράφει:

"Τα βιβλία παρουσιάζουν μια περίεργη καφέ μαϊμού με το όνομα George, ο οποίος μεταφέρθηκε από το σπίτι του στην Αφρική από τον " άνθρωπο με το κίτρινο καπέλο "για να ζήσει μαζί του σε μια μεγάλη πόλη."

Ακριβώς όπως ο ιός Έμπολα, ο George «μετακόμισε» από την Αφρική προς τις ΗΠΑ. Το όνομά του, George , θα μπορούσε να υπαινίσσεται στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας.

Κατά το τελευταίο τεύχος της αρχικής σειράς των βιβλίων (1966), ο George καταλήγει στο νοσοκομείο, ακριβώς όπως και το πρώτο θύμα του Έμπολα, Thomas Duncan.
Αλλά περιμένετε, υπάρχει περισσότερο.

Στο παραπάνω απόσπασμα από την Wikipedia διαβάζουμε ότι ο George μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει μια σκόπιμη ενέργεια.

Μεταφέρθηκε από τον " άνθρωπο με το κίτρινο καπέλο" αφού έπιασε τον George.

Αν ο George αντιπροσωπεύει τον ιό (προέρχεται από τους πιθήκους;), τότε ο άνθρωπος με το κίτρινο καπέλο αναπαριστά τον φορέα, Thomas Duncan.

Παρακάτω διαβάζουμε τι γράφει η Wikipedia για αυτόν το μυστηριώδη άνδρα:
"Ο άνθρωπος ποτέ δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στις αρχικές περιπέτειες, ή σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο περιεχόμενο για περισσότερο από έξι δεκαετίες. Ονομάζεται πάντα είτε «ο άνθρωπος» ή πλήρως «Ο άνθρωπος με το κίτρινο καπέλο». Όταν οι άνθρωποι μιλούν στον George για τον άνθρωπο, συχνά αναφέρονται σε αυτόν ως «ο φίλος σας.» Ωστόσο, στην ταινία Curious George (2006), ο άνθρωπος αναφέρεται ως «Ted» σε όλη την ταινία "
Έτσι, δεν ήταν παρά το 2006 που ο άνθρωπος που έφερε τον George από την Αφρική πήρε ένα όνομα: TED. Ας εξετάσουμε τώρα τον άνθρωπο μας που έφερε τον Έμπολα από την Αφρική: Thomas Eric Duncan.

Τα αρχικά του:TED.
Και ναι, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τους τόσους πολλούς άνδρες με κίτρινο χρώμα που βλέπουμε στις ειδήσεις τόσο συχνά τώρα, ακόμη και στον καθαρισμό του διαμερίσματος όπου ο Thomas Duncan έμενε.
Δεν είναι λίγες οι συμπτώσεις θα έλεγα. Δεν υπονοώ ότι όλα έχουν προγραμματιστεί και μάλιστα τόσο προσεκτικά.

Όπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο, υπάρχουν δυνάμεις του κακού που εργάζονται ακατάπαυστα.
Γιατί η πάλη μας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά ενάντια στους κυβερνήτες, ενάντια στις αρχές, ενάντια στις δυνάμεις αυτού του σκοτεινού κόσμου και ενάντια στις πνευματικές δυνάμεις του κακού στα επουράνια -. Εφεσ. 6:12
Αυτό που βλέπουμε συχνά, δεν είναι παρά μια εκδήλωση των πραγμάτων που συμβαίνουν σε πνευματικό επίπεδο. Ας κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Το κίνητρό μου:
Δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τις άκαρπες πράξεις του σκοταδιού, αλλά μάλλον να τις εκθέσουν. - Εφ. 5:11





worldtruth


Απόδοση Κειμένου dorieas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters