Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Γιατί ο Μαρξ δεν αναφέρει πουθενά και σε κανένα βιβλίο του την πιο πλούσια οικογένεια της Ευρώπης;


Την εποχή που ο Μαρξ έγραφε το Κεφάλαιο...οι Rothschild ήταν η ΠΙΟ πλούσια οικογένεια της Ευρώπης. Οι Rothschild ήταν χρηματοδότες πολέμων κι επαναστάσεων , αδίστακτοι κομπιναδόροι των Χρηματιστηρίων που προκαλούσαν τεράστιες οικονομικές κρίσεις

Δεν υπήρχε ηγέτης στον πλανήτη που να μην έπεφτε στα πόδια τους για δανεικά γιατί τους ήξεραν και τους έτρεμαν ακόμα και οι πέτρες. Αν το κεφάλαιο έπρεπε να αποκτήσει επίθετο...αυτό θα έπρεπε να ήταν Rothschild. E, λοιπόν στους 3 τόμους του Κεφαλαίου του Μάρξ ...δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως αναφορά στο επίθετο των Rothschild. 


Σημειώστε ότι ξεκίνησε να γράφει το Κεφάλαιο...στο Σόχο του Λονδίνου, στην πόλη που η λέξη Rothschild ήταν πιο γνωστή κι από το όνομα των μελών της Βασιλικής οικογένειας. 


Υπάρχει μία μοναδική υποσημείωση στις τελευταίες σελίδες του τρίτου Τόμου, την οποία φυσικά δεν έγραψε ο Μαρξ αλλά τη συμπλήρωσε ο Ένγκελς (Vol III σελ 632 υποσημ.xii) . 

Αφορά απλά έναν ανούσιο διάλογο ενός περιούσιου εμπόρου από το Liverpool που ρευστοποίησε όλη του την περιουσία μετά από την οικονομική κατάρρευση που προκάλεσε ...η «Επανάσταση του Φλεβάρη»... και πήγε τα λεφτά του σε έναν Rothschild στη Γαλλία και η συνεργασία τους είχε μεγάλη επιτυχία. 


Από την υποσημείωση αυτή φυσικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ουσιαστικά αν αυτός ο κάποιος κύριος Rothschild ήταν υδραυλικός , κηπουρός , κτηματομεσίτης , έμπορος όπλων ή ακροβάτης σε τσίρκο. 

Το να μάθει κανείς απ'έξω κι ανακατωτά ... το Κεφάλαιο του Μαρξ ... δεν θα τον κάνει πιο σοφό ...αλλά θα τον εισάγει σ'έναν νέο φανταστικό κόσμο θρησκευτικού τύπου , όπου τα πάντα ερμηνεύονται με διαστροφικό , αφύσικο και ΜΗ εμπειρικό τρόπο.

Κι όπως ακριβώς συμβαίνει με τα παμπάλαια θρησκευτικά κείμενα που οι πιστοί τους συνεχίζουν να τα θεωρούν αξιόπιστα ...έτσι και με το Κεφάλαιο του Μαρξ που γράφτηκε πριν 150 χρόνια ... οι μουτζαχεντίν του Μαρξισμού εξακολουθούν να το θεωρούν αξιόπιστο κι αλάθητο. 

Στις εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις που αφιέρωσε ο Μαρξ στο Κεφάλαιο για να δημιουργήσει το Μαρξιστικό οικοσύστημα που αποδέχονται ως αλάνθαστο μέχρι τις μέρες μας οι λοβοτομημένοι της αριστεράς ...δεν του πήγε ΠΟΤΕ το χέρι να σχηματίσει τη λέξη Rothschild για κανέναν λόγο. Ο πυλώνας του καπιταλισμού της Ευρώπης ... δεν αναφέρεται πουθενά.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε ολόκληρο τον τύπο τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς.  Ψάχνοντας να βρει κανείς αναφορές στους Rothschild, βρίσκει μόνο ανούσιες αναφορές που δεν υποδηλώνουν το τι βρίσκεται πίσω από αυτό το όνομα!

Έχοντας αφαιρέσει το επίθετο των Rothschild απ' όλα τα βιβλία της Δημόσιας Παιδείας και των Οικονομικών Πανεπιστημίων, έχοντας αφαιρέσει όλα τα κείμενα που αναφέρονται στη δύναμη των Rothschild από παντού ... κατάφεραν να βλέπουμε την επέλαση της Νέας Τάξης ... ως αλληλουχία τυχαίων γεγονότων που δεν έχουν σχέση με ανθρώπινο κεντρικό σχεδιασμό της ελίτ αυτού του πλανήτη. 

Από τη Δεξιά ως την Αριστερά...ΟΛΟΙ τους γνωρίζουν το Κτήνος και το προσκυνούν φροντίζοντας να μην το ονομάζουν ποτέ. Αυτοί που τολμούν να ασχοληθούν με το Κτήνος ... θα βρουν μπροστά τους τις ύαινες της πληρωμένης δημοσιογραφίας που θα φροντίσουν να απαξιώσουν και να φιμώσουν οποιαδήποτε μη βολική φωνή της αλήθειας.

Σ.Σ

http://www.logiosermis.net/2014/11/blog-post_948.html#.VGD_G2fCY3U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters