Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ιδού γιατί οι ρωσικές ΕΔ αποτελούν φόβο και τρόμο - "Καταιγισμός" αντιαεροπορικών και βαλλιστικών πυραύλων (vid)

Η ΙΣΧΥΣ ΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ
 
Καταιγισμός αντιαεροπορικών και βαλλιστικών πυραύλων από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί εντυπωσιασμό και… τρόμο σε όλους τολμήσουν να τα βάλουν με τη ρωσική «Αρκούδα».
Τα τελευταία χρόνια η Μόσχα πραγματοποιεί ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα, ενώ κάνει συνεχείς προσθήκες και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες με στόχο τα επόμενα χρόνια, όπως έχει δηλώσει και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει το οπλοστάσιο της.
Η κρίση στο Ιράκ, στη Συρία, αλλά κυρίως στην Ουκρανία έφερε τη Ρωσία αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. σε σημείο που πολλοί να τις δίνουν χαρακτηριστικά «Ψυχρού Πολέμου». Η κρίση αυτή προήλθε από την εμμονή της Δύσης να βάλει πόδι στην αυλή της Ρωσίας.
Το κλίμα έφτασε σε τέτοιο σημείο που το ΝΑΤΟ να θεωρεί τη Ρωσία «εχθρό» και να προβαίνει σε κινήσεις πρωτοφανής, όπως η ανάπτυξη δυνάμεων σε χώρες «δορυφόρους» των ΗΠΑ στη Βαλτική και η ναυτική παρουσία στη Μαύρη Θάλασσα.
Δεν γνωρίζουμε αν η επιθετικότητα της Δύσης έχει να κάνει με την ενίσχυση της Ρωσίας επί προεδρίας Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία σαφώς αποκτά μεγαλύτερη ισχύ και λόγο στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο αλλά οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σίγουρα αποτελούν φόβο και τρόμο σε κάθε αντίπαλο.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters