Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Κομάντος» έκαψαν την Ελλάδα το 2007!

Συγκλονιστικά συμπεράσματα σε υπό έκδοση βιβλίο δύο αξιωματικών της Πυροσβεστικής!Τις σκοτεινές πτυχές των φονικών πυρκαγιών του 2007 αναδεικνύουν, ύστερα από πολυετή έρευνά τους, δύο επιφανή στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Παραθέτοντας γνωστά αλλά και άγνωστα στοιχεία από τα πορίσματα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ο Ιωάννης Π. Σταμούλης και ο Νικόλαος Γ. Διαμαντής, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος, αντίστοιχα, της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 δεν ήταν μια τυχαία σύμπτωση, αλλά ένα οργανωμένο σχέδιο με πολλούς εκτελεστές.

Οι δύο συγγραφείς τού (υπό έκδοση) βιβλίου «Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα», στοιχεία του οποίου αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», βασίζουν το σκεπτικό τους στη συνέπεια με την οποία «χτυπούσαν» οι εμπρηστές, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και σε άλλους παράγοντες, όπως οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως με κινητό τηλέφωνο και πιθανώς χρησιμοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2007 στην ελληνική ύπαιθρο. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται, ωστόσο, σε ένα φαινόμενο που προκάλεσε τόσο τον πανικό όσο κυρίως τον κατακερματισμό των δυνάμεων της Πυροσβεστικής τον Αύγουστο του 2007, όταν οι πυρκαγιές κατέκαψαν την Πελοπόννησο και κυρίως την Ηλεία.



Σύμφωνα με τη μελέτη των δύο στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, εκείνες τις ημέρες οι Αρχές δέχονταν πλήθος τηλεφωνημάτων για νέες εστίες πυρκαγιάς, πτώσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών, ακόμη και νεκρούς ή τραυματίες. Οπως στη συνέχεια αποδείχθηκε, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των «πληροφοριών» που έδιναν οι καλούντες ήταν ψευδές και σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναταραχή, αλλά και να σπαταλούν άσκοπα τις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σχετικά με τα κίνητρα του οργανωμένου, όπως εκτιμούν, δικτύου εμπρηστών, οι δύο συγγραφείς μελετητές παραθέτουν σειρά ερμηνειών. Μεταξύ αυτών, η εκδοχή ότι οι εμπρησμοί έγιναν από πυροτρομοκράτες, πράκτορες ξένων κρατών (ΗΠΑ, Τουρκία, ΠΓΔΜ κ.ά.), με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας εν όψει των εκλογών που τον «πύρινο» Αύγουστο του 2007 εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (για τις 16 Σεπτεμβρίου 2007), τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά και με αφορμή την ταχέως προωθούμενη, τότε, στρατηγική συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας στον τομέα της ενέργειας. Σε αυτή την κατεύθυνση οδήγησαν τους ερευνητές και οι δηλώσεις γνωστών εμπειρογνωμόνων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που χαρακτήριζαν τις πολλές ταυτόχρονες εστίες και την ένταση των πυρκαγιών πρωτόγνωρο φαινόμενο.

Κατά τους συντάκτες επρόκειτο για ένα οργανωμένο σχέδιο με πλήθος εκτελεστών, που δεν θα δίσταζαν να αφαιρέσουν μαζικά ανθρώπινες ζωές για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Η ένταση της «επίθεσης» έφερε σε τέτοια θέση τη χώρα, που, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, η ελληνική Πολιτεία αναγκάστηκε να απαντήσει με μια επιχείρηση στρατιωτικού τύπου.

Οπως αναφέρεται στα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρατίθενται στο υπό έκδοση βιβλίο, επιστρατεύτηκαν 7.130 πυροσβέστες, 3.000 στρατιώτες, 200 εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, 21 αεροσκάφη τύπου Canadair και 21 αεροσκάφη PZL και Grumman, δύο ελικόπτερα Super Puma, τρία ελικόπτερα ΒΚ-117, καθώς και 20 αεροσκάφη μισθωμένα από άλλους οργανισμούς και ιδιώτες. Παράλληλα, η Ελλάδα δέχτηκε ενισχύσεις σε εναέρια μέσα και ανθρώπινο δυναμικό από 21 χώρες.

Παρά την υπερπροσπάθεια όμως το μαρτυρικό τρίμηνο του 2007, συνολικά 74 άνθρωποι (εκ των οποίων εννέα πυροσβέστες και δύο πιλότοι πυροσβεστικών αεροσκαφών) τη ζωή τους, ενώ κάηκαν 1.500 κτίσματα και 6.000 άνθρωποι έμειναν άστεγοι, με την Ελλάδα να χάνει περίπου 2.700.000 στρέμματα πρασίνου.
 
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/2007_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters