Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Να γιατί η Τρόικα έχει βάλει στο μάτι τα ακίνητα

Τα στοιχεία της απογραφής του 2011 που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή μπορούν να δώσουν τη εξήγηση που αναζητούσαμε στο βασικό ερώτημα γιατί η
Τρόικα και οι Ευρωπαίοι έχουν βάλει στο μάτι την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.
Γιατί είναι μεγάλη και γιατί οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν τους αριθμούς και όχι την πραγματικότητα.
«Οι Έλληνες έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία» δείχνουν τα στοιχεία, χωρίς να περιγράφουν με ακρίβεια, σε τι κατάσταση είναι και σε ποιες περιοχές είναι.
Τι υποδομές απολαμβάνουν και ποια είναι η πραγματική τους αξία.
Επειδή όμως οτιδήποτε ξεφεύγει τον κοινοτικό μέσο όρο πρέπει να διορθωθεί, σύμφωνα με την λογική της Τρόικας, έτσι και οι Έλληνες πρέπει να έχουν λιγότερα σπίτια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν οι Έλληνες κατέχουν 6.384.353 κατοικίες γεγονός που δίνει στη χώρα μας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πιθανόν σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών 2011, το σύνολο των κατοικιών της χώρας ανήλθε σε 6.384.353 από τις οποίες 6.371.901 κανονικές κατοικίες (ποσοστό 99,8%) και 12.452 μη κανονικές κατοικίες (ποσοστό 0,2%).
Από τις κανονικές κατοικίες της χώρας το 64,7% είναι κατοικούμενες και το 35,3% κενές.
Από τις χώρες της Ε.Ε. υψηλά ποσοστά κενών κατοικιών εμφανίζουν επίσης η Πορτογαλία με 31,9 %, η Μάλτα με 31,8%, η Βουλγαρία με 31,4% και η Κύπρος με 31,1 %.
Χαμηλά ποσοστά κενών κατοικιών εμφανίζουν η Πολωνία με 2,5 %, το Ηνωμένο Βασίλειο με 3,6 % και το Λουξεμβούργο με 7,2 %.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters