Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Από το "Μολών λαβέ" του Λεωνίδα στο "γη και ύδωρ" του ΤΑΙΠΕΔ

Διάβασα σήμερα χωρίς να πολυπιστεύω στα μάτια μου στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ (δείτε το λίνκ εδώ) πως κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνάνε, κάποια όρθια γομάρια -γιατί δεν χαρακτηρίζονται αλλιώς και συγνώμη που προσβάλλω τα γομάρια- δώσανε στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί προς πώληση σε ιδιώτες τις Θερμοπύλες. 
Ο χώρος στον οποίο έχει γραφτεί μια από τις ενδοξότερες σελίδες της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας βγαίνει στο καλάθι σε προσφορά... Το τόπο της υπέρτατης θυσίας Ελλήνων Ηρώων για την πατρίδα τον βγάζουν σε εκποίηση οι απάτριδες.
Στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονται τα λουτρά των Θερμοπυλών που είναι κοντά στο μνημείο του Λεωνίδα αλλά και τα 785.398 τ.μ. της ευρύτερης περιοχής στην οποία οι τριακόσιοι του Λεωνίδα και οι επτακόσιοι Θεσπιείς είπαν το “μολών λαβέ” και πέσανε μέχρις ενός για αυτό το “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι“, φράση βέβαια που προφανώς όποιος έβγαλε προς πώληση τις Θερμοπύλες δεν ξέρει τι ακριβώς σημαίνει.

Πάρα πολύ ξεκάθαρα οι υποψήφιοι πελάτες πληροφορούνται από την ιστοσελίδα και το διαφημιστικό φυλλάδιο του Ταμείου για τα προς πώληση προϊόντα, για το αρχαιολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον της περιοχής με σαφή αναφορά στη Mάχη των Θερμοπυλών και στο ιστορικό «όχι» που είπαν οι 300 του Λεωνίδα και οι 700 Θεσπιείς στους Πέρσες.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ ως ελαφρυντικό ότι όποιος προχώρησε σε τέτοιο ανοσιούργημα είναι απλά ανιστόρητος. Για να γνωρίζεις τι συνέβη στα στενά των Θερμοπυλών δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ελληνική ιστορία. Η μάχη διδάσκεται σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του κόσμου ως υπόδειγμα αυτοθυσίας και στρατηγικής. Σε κανένα πολίτη του δυτικού κόσμου πλέον δεν είναι άγνωστο τι συνέβη σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι γης. Σε τέτοια ζητήματα δεν χωράνε ούτε λογιστικές θεωρίες ούτε προαπαιτούμενα ούτε μνημόνια ούτε τίποτα Αυτός ο χώρος είναι “τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων”, ο εθνικός ύμνος στη στροφή που λέει “απ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά” για αυτή την ιστορία μιλάει..

Θέλω να ελπίζω πως ο πρωθυπουργός και όποιος άλλος κυβερνάει τούτη τη χώρα θα σταματήσει αυτό το ανοσιούργημα πριν ολοκληρωθεί.

http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/blog-post_37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters