Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Στα δικαστήρια πάει η Ρωσία την Γερμανία και την Rheinmetall για απάτη


O Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιούρι Μπορίσοφ ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα διεκδικήσει αποζημίωση για απάτη, μετά την ακύρωση συμβολαίου ύψους 134 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή κέντρου προσομοίωσης υψηλής τεχνολογίας στην περιοχή της πόλης Μουλίνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για την εκπαίδευση των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων. Η ακύρωση του συμβολαίου έγινε μετά τις κυρώσεις που επέβαλε σε βάρος της Ρωσίας η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθ'υπέρβαση των κυρώσεων...
αφού αυτές αφορούν μόνο τα μελλοντικά συμβόλαια και όχι αυτά που έχουν ήδη υπογραφεί και βρίσκονται υπό εκτέλεση, όπως το συγκεκριμένο.
Οι Ρώσοι επιδιώκουν την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων, αν και το έργο είχε προχωρήσει αρκετά, αλλά βέβεια καλύπτονται απόλυτα απο το συμβόλαιο
Πάντως υπολογίζεται ότι και χωρίς την γερμανική βοήθεια οι Ρώσοι έστω και με μικρή καθυστέρηση θα μπορέσουν να λειτουργήσουν το κέντρο προσομοίωσης κατ΄το μεγαλύτερο μέρος του μέσα στο 2015.
Υπολογίζεται ότι κάθε εκπαιδευτική σειρά (τέσσερις κάθε χρόνο) μπορεί να εκπαδεύσει 30.000 προσωπικό στο μεγαλύτερο κέντρο προσομοίωσης της Ευρώπης μια έκτασης όση περίπου η Αττική.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/rheinmetall.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters