Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Υπάρχει σχέση του «θησαυρου του Ατρεα» με διαγαλαξιακά ταξίδια και το Ελληνικό DNA;


Οταν κατασκευαστηκε το μνημειο του Ατρεα τοτε αρχισαν να μετρουν η προγονοι μας τα χρονια και μαλιστα αναποδα .Γιατι αραγε μετρουσαν αναποδα;

Γνωριζετε πως το αρχαιο μεγαλιθικο μνημειο με το ονομα ο «θησαυρος του Ατρεα» που βρισκεται εξω από τα τειχη των αρχαιων Μυκηνων,είναι το σημαντικοτερο αρχαιο μνημειο του πλανητη ;
Πως «μιλα» για τον δημιουργο του ανθρωπου και αλλα πολλα και ενδιαφεροντα,που ανατρεπουν τα παντα που γνωριζαμε εως σημερα;


Α) –ο κατασκευαστης του δομού ,σε συνδυασμο με τις διαστασεις του μνημειου,μας αναφερει το ονομα του ,ειναι η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ.


Β )- Μας ενημερωνει για τον σωστο τροπο που πρεπει να μετραμε τον χρονο.


Γ )- Μας ενημερωνει την ακριβη ημερομηνια κατασκευης του ,δηλαδη το 1240 π.χ. το ιδιο λενε και οι συγχρονοι ερευνητες.Η ημερονημια αυτή αποτελει και το χρονικο σημειο εναρξις της αντιστροφης μετρησης του χρονου των προγονων μας. Οι προγονοι μετρουσαν αναποδα .Γιατι και ποτε αρχισαν να μετρουν αναποδα;


Δ).-Αναφερει ακριβως τον χρονο που δοθηκε στους απογονους των Δωριεων ,(5.400 χρονια),ώστε να γνωρισουν τον γενετικο τους κωδικα, να γινουν αθανατοι και να ταξιδεψουν στο γαλαξια για να συναντησουν τους δημιουργους τους. Αρα ξεχαστε τις προφητειες τυπου 2012 και ότι άλλο κυκλοφορει ή προκειται να κυκλοφορησει με γεροντες και ημερολογια.Αυτο θα γινει το. 1240+2013=3253 .Και 5.400-3.253= 2147 .Δηλ.Μετα απο 2.147 χρονια θα φυγουμε σε αλλο πλανητη .


Ε).-Ο θολος είναι το κυτταρο μεσα στο οποιο στεγαζεται ο Ελληνικος γενετικος κωδικας του ανθρωπου.Το μικρο δωματιο δεξια από την εισοδο είναι ο πυρηνας του κυτταρου.
Εχει και άλλα, αλλά χωρο δεν εχω .

Γραφω αναλυτικα τηλεγραφικα ενα και μαλιστα το τελευταιο το (Ε), οτι ο θολος είναι το κυτταρο μεσα στο οποιο στεγαζεται ο Ελληνικος γενετικος κωδικας του ανθρωπου.Οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην περασετε γραφικο.Δεν εχω χωρο για αναλυση,και υστερα γινομαι βαρετος.


Ο θολος ,του θησαυρου του Ατρεα,αποτελειται απο 33 σειρες κυβολιθων.Οι 33 σειρες των κυβολιθων, ερμηνευονται 3+3 = 6 δις γραμματα,από τα οποια αποτελειται ο γεννετικος μας κωδικας , το DNA μας .Απο 6 δις «στοιχεια» αποτελειται το DNA μας.Ετσι συμφωνα παντα με τον κατασκευαστη του θολου που ειναι η Αθηνά , η ανθρωποτητα καποια χρονικη στιγμη θα κατορθωσει να δει μεσα στο κυτταρο , με την βοηθεια του ηλεκτρονικου μικροσκοπιου τα 3+3=6 δις γραμματα, «στοιχεια» του DNA , θα τα μελετησει και θα βρει τον τροπο της αθανασιας ωστε να φυγει απο την γη σε 5.400 χρονια που τον εδωσε διορια.Ειναι λιγα αυτα που γραφω, αν δεν πειθω εχετε δικαιο αλλα δεν χωρά εδω περισσοτερα.







ΠΗΓΗ: Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη
ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/dna_26.html#ixzz393XrJALz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters