Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Είστε ελεεινοί! Τόσοι Έλληνες με πτυχία και περγαμηνές στην ανεργία και εσείς στέλνετε στην Ευρωβουλή αγράμματους κηφηνες!

Αν ειναι δυνατόν! Η πλέμπα της Ελλάδας στηρίζει πλέον την συγκυβέρνηση και προωθείται απο αυτη…
21 Έλληνες ευρωβουλευτές κατέθεσαν 30 αιτήσεις για διορισμούς στην ευρωβουλή έγραφαν τα sites πριν απο λίγες μέρες για τους ευρωβουλευτές μας που διορίζουν στην
ευρωβουλή γιούς, κόρες, αδέρφια, ξαδέρφια, ερωμένες, συζύγους και όποιον άλλο γουστάρουν χωρίς να ελεγχουν αν εχουν τουλάχιστον τα απαραίτητα προσόντα καθώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε καν ορθογραφία.
Έτσι στο επίσημο account του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την Ελλάδα (το οποίο είναι και πιστοποιημένο με το γνωστό σηματάκι απο το twitter) διαβάζουμε tweets με ορθογραφικά λάθη όπως αυτό που έλεγε «Είσαι διακοπές; Μοιράσου της φωτογραφίες σου με το #europeansummer στο @instagram!» ο συντάκτης του οποίου δεν ξέρει οτι το σωστό άρθρο είναι τις και όχι της όταν γράφουμε στον πληθυντικό! ( Έπίσης δεν ξέρει οτι δεν κολλάμε και άλλους χαρακτήρες στα mentions όπως το ! που κόλλησε μετά το @instagram )
Hellasforce.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

AX BAX. TI AΛΛΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;; ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΑ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΑΙΤΚΑ "ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ". ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ. ΝΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΧΤΙ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, Ο ΓΙΟΣ ΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ, Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΝΕΡΓΗ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ; ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΑΦΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΟΥ, Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ; ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΜΗ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΑΣ.... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters