Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Στα Σκόπια… «σβήνουν όλα τα χρέη»… ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ…

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ… ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ!!!! ΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!! ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΟΡΟΪΔΟΟΟΟ!!! ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΣ… ΒΑΥΚΑΛΙΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…
ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠ.
 
Ο στόχος της δεύτερης Προγραμματική Ανταγωνιστικότητας Ανάπτυξης Πολιτικής Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της ΠΓΔΜ κατά παροχή κινήτρων για παραγωγικές επενδύσεις και αναβάθμιση της τεχνολογίας στους τομείς της μεταποίησης, αγροτικών επιχειρήσεων και του εμπορίου logistics, και τη θέσπιση των απαραίτητων συνθηκών για να αυξήσει σταδιακά την ευελιξία της αγοράς εργασίας και της ικανότητας καινοτομίας . Η Δεύτερη Προγραμματική Ανταγωνιστικότητας Δάνειο Αναπτυξιακής Πολιτικής (DPL2) στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) υποστηρίζει την ατζέντα για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της κυβέρνησης. Θα είναι το δεύτερο από τα δύο DPLs στην ΠΓΔ της Μακεδονίας με στόχο την ενίσχυση των βασικών τομέων της οικονομίας με εξαγωγικό προσανατολισμό, με μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την απασχόληση. Με βάση τις μεταρρυθμίσεις που υποστηρίζονται από την πρώτη Προγραμματική Ανταγωνιστικότητα DPL (DPL1), η επιχείρηση προωθεί την ατζέντα της ανταγωνιστικότητας και εντείνει τις επιπτώσεις της στη μείωση της φτώχειας και την κοινή ευημερία με πολλούς σημαντικούς τρόπους. Δίνει έμφαση στις μεταρρυθμίσεις για να δοθούν κίνητρα αυξηθούν οι επενδύσεις στον τομέα της μεταποίησης, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη ζήτηση για τόσο χαμηλό επίπεδο ειδίκευσης και εργαζόμενοι υψηλής ειδίκευσης. Προωθεί την ανάπτυξη αγροτικών επιχειρήσεων μέσω της βελτίωσης της διαχείρισης των κρατικών γεωργικών γαιών. Υποστηρίζει την εισαγωγή μιας προσέγγισης με βάση τον κίνδυνο οι τελωνειακοί έλεγχοι να μειώσει σημαντικά το χρόνο και το κόστος του διεθνούς εμπορίου. Υποστηρίζει, επίσης, τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας που βελτιώνουν τα κίνητρα για εργασία. Τέλος, υποστηρίζει περισσότερες νέες πολιτικές για την τόνωση της ανάπτυξης της Έρευνας και Ανάπτυξης (R & D) εντατικό μάθημα βιομηχανίες
………………………………………………………………………………………………..
Στα Σκόπια… «σβήνουν όλα τα χρέη»
 
skopia111 
Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, μεταδίδει από τα Σκόπια ότι «χαμογελούν οι χρεωμένοι πολίτες της «Μακεδονίας»».
Ο λόγος που κάνει χαρούμενους τους Σκοπιανούς είναι ότι από σήμερα θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κέντρο Κοινωνικών Υποθέσεων για το «σβήσιμο όλων των χρεών τους από τις αποδείξεις μέχρι και τα χρέη στα κρατικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες».
Οι αιτήσεις των καταθετών θα αξιολογηθούν από μία ειδική επιτροπή, που θα συσταθεί για την περίσταση αυτή και θα σβήσουν όλα τα χρέη των πολιτών -για μία και μόνο φορά- από το κράτος.
Το σχέδιο αυτό καλύπτει μία ομάδα πολιτών, στην οποία συγκαταλέγονται όσοι δέχονται κρατική μέριμνα, οι άνεργοι, αυτοί που έχουν χάσει την εργασία τους στα τελευταία πέντε χρόνια και οι πολίτες με ειδικές ανάγκες. Ο αριθμός αυτών των κατηγοριών πολιτών, που το κράτος θα σβήσει τα χρέη τους, ανέρχεται στους 100 χιλιάδες, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο υπουργός Οικονομίας των Σκοπίων, κ. Ζόραν Σταβρέσκι, στις δηλώσεις του αναφορικά με την εξέλιξη αυτή, τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους πολίτες προεκλογικώς, και με το σχέδιο αυτό θα βοηθήσει τους πολίτες που «πνίγονται» στα χρέη λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο Μακεδών
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=190242
……………………………………………………………………..
WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
WORLD BANK(Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.
………………………………………………………………………………
Νικητας Καραγιαννης ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ »ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ…
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ,Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ Η ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕ=ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΧΒΕ!!
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ???
ΜΑΓΚΙΑ ΕΤΣΙ?
ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΑΠΗ…
ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΙΣΧΗ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ…
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ Η-ΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΣΟ Α-ΝΟΗΤΟΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΥΗΣΗΣ…
ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΣ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΥΗΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…
Υ.Γ. ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ: Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!
ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ…
ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters