Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Τυχαίο; Δεν νομίζω… Σκαλώνουν οι έρευνες για δάνεια τραπεζιτών

Τυχαίο; Δεν νομίζω… Σκαλώνουν οι έρευνες για δάνεια τραπεζιτώνΈρευνα για τα δάνεια που πήραν μέλη διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών ή πρόσωπα που ήταν συνδεδεμένα μαζί τους, αποφάσισε να διεξαγάγει η Γενική Εισαγγελία, η οποία έδωσε πρόσφατα οδηγίες στους ανακριτές να κινηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση.
Ωστόσο, πληροφορίες του «Φ» από την Αστυνομία αναφέρουν ότι αναφύονται προβλήματα που πηγάζουν από τη στάση εμπλεκομένων φορέων. Συγκεκριμένα, οι τράπεζες, όταν τους ζητήθηκε να δώσουν στοιχεία για τα μέλη συμβουλίων τους τα οποία πήραν δάνεια επ’ ονόματί τους ή επ’ ονόματι μελών των οικογενειών τους, παρέπεμψαν τους ανακριτές στην Κεντρική Τράπεζα, που είναι και η εποπτική Αρχή. Η Κ.Τ. με τη σειρά της απάντησε ότι θα ερευνήσει αυτή το θέμα, αφού είναι μνημονιακή της υποχρέωση, με αποτέλεσμα το ζήτημα να παραμένει στον αέρα.

Στο θέμα ενεπλάκη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και η Νομική Υπηρεσία, η οποία συζήτησε διεξοδικά το θέμα και αποφάσισε να ζητήσει όπως δοθούν τα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες. Η Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που δόθηκε, φερεται να συμφώνησε να δώσει την έκθεση που θα προκύψει από τη δική της έρευνα, κάτι ωστόσο που δεν ικανοποιεί τους ανακριτές. Έτσι οι έρευνες στο ζήτημα αυτό δεν προχωρούν προς το παρόν και αναμένεται ότι θα γίνουν νέες ενέργειες για να συλλεγούν τα στοιχεία.
Ως γνωστόν, δάνεια εκατομμυρίων δίνονταν σε μέλη ΔΣ των τραπεζών χωρίς τις απαραίτητες εξασφαλίσεις, όπως και στον Συνεργατισμό, ενέργεια που κρίνεται ως ελεγχόμενη τόσο για τον τρόπο όσο και για το ύψος των ποσών.
Στο μεταξύ, αυτό το διάστημα γίνονται ενέργειες για την πρόσληψη δύο πρώην τραπεζικών που θα συνδράμουν με την πείρα τους στις έρευνες για το σκάνδαλο με την Οικονομία. Επίσης, διεξάγονται διαβουλεύσεις για τους ξένους εμπειρογνώμονες που θα εμπλακούν στις ανακρίσεις δίνοντας το στίγμα ως προς το πού πρέπει να κινηθούν οι έρευνες.
Σημειώνεται ότι ένα και πλέον χρόνο αφ’ ότου άρχισαν οι έρευνες κανένας φάκελος υπόθεσης δεν έχει συμπληρωθεί ούτε και κάποιος υπαίτιος έχει κατηγορηθεί σε δικαστήριο, δείγμα για το πόσο πολύτιμος χρόνος χάθηκε σε διαδικαστικά ή άλλα ζητήματα.philenews
 

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_501.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters