Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» Δ.Ε.Η


Για πολλά θέματα που έχουν σχέση με πούλημα , ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις, θα έχετε δει πως δεν ασχολούμαι. Όχι επειδή δεν με  ενδιαφέρουν, ή επειδή δεν τα γνωρίζω ,  αλλά επειδή δεν έχουν και μεγάλη σημασία για την  καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά  και επειδή γνωρίζω πως στο τέλος , όλοι τους με αυτά που κάνουν, θα περιφέρονται γύρω από μία «τρύπα στο νερό»  όπως θα γίνει και με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης  και με το Ελληνικό.

Το ρεύμα όμως ως δημόσιο αγαθό αφορά όλους τους Έλληνες και η ΔΕΗ είναι από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, γι’ αυτό θα πω ...δυό λόγια.
Όλες οι προσπάθειες για την ιδιωτικοποίηση νερού και ενέργειας, δεν γίνονται για το χρήμα,  αλλα΄ για τον έλεγχο της Ελλάδος  και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο, όλων των ζωτικών πηγών. Αυτό θα γινόταν φανερό αν και σε αυτή την ιδιωτικοποίηση υπήρχε Ρωσική προσφορά. 
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάει η ΔΕΗ  στους Ρώσους, ας έδιναν και τα τριπλάσια. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Τους ενδιαφέρει ο έλεγχος, αλλά  παράλληλα δεν θέλουν και μεγάλες αντιδράσεις γιατί αν φοβούνται κάτι , αυτό είναι η ΛΑΪΚΗ  ΟΡΓΗ.  Θέλουν πολλές, μικρές και διαφορετικές αντιδράσεις. Και ο λόγος είναι,  διότι με αυτό τον τρόπο  δεν ενημερώνουν, αλλά  μπερδεύουν τον κόσμο.



Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να «κονομήσουν» κάποιοι,  αλλά ο έλεγχος του ανθρώπου. Όλο τον πλούτο της γής τον ελέγχουν και τον διαχειρίζονται δύο μεγάλα  «ΛΟΜΠΥ» που μοιράζουν την «πίτα» όπου και όπως θέλουν.  
Αν κάποιος επιχειρήσει να μπεί «σφήνα», τρώει τα μούτρα του γιατί τον πετάει έχω το σύστημα. Γι’ αυτό και οι «καημένοι» οι Ρώσοι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από τις Ελληνικές  «αποκρατικοποιήσεις» παρόλο που δίνουν τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.
Τώρα η προσπάθεια τους  γίνεται για τον έλεγχο της  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.  Και το ΣΎΣΤΗΜΑ τους έχει επιστρατεύσει όλους. Κυβέρνηση, «αντιπολίτευση»,  «συνδικαλιστές» «επενδυτές»,  δημοσιογράφους  για να «μπερδέψουν» ουσιαστικά  την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ  με τις πολλές και διαφορετικές, αλλά...... χαμηλών τόνων αντιδράσεις.  
Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  βέβαια δεν πρέπει να είναι έντονες,  αλλά παράλληλα πρέπει  και  να μας πείσουν, πως όλοι από την πλευρά τους,  αγωνίζονται για το «συμφέρον» μας.



Πρόκειται για το απίθανο «τρελοκομείο» στη χώρα που ανθίζει η «φαιδρά πορτοκαλέα». Και όσο σε αυτή τη χώρα Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και η ΛΟΓΙΚΗ  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ  θα εξαντλείται στο επίπεδο των σημερινών πολιτικών και των δημοσιογράφων τύπου «Χατζηνικολάου»,  τόσο θα πηγαίνουν όλα  από το κακό στο χειρότερο.

Θέλω λοιπόν  να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ κάποια στοιχεία, που δεν τα έχει αναφέρει  κανείς, μέσα σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο που γίνεται τις τελευταίες μέρες.

  Καταρχήν ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε  «τρόφιμος» αυτού του απέραντου «τρελοκομείου», ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ οποιαδήποτε εκχώρηση δημοσίου αγαθού σε ιδιώτες , ειδικά όταν αυτή η εκχώρηση αφορά ένα πρώτης ανάγκης δημόσιο αγαθό, που υποθάλπττει και εγκυμονεί ΣΟΒΑΡΟΥΣ κινδύνους,  για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και το γενικότερο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  λοιπόν ΠΟΤΕ  ένα βασικό   ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, να γίνει  εργαλείο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ,  στα χέρια του οποιουδήποτε «τρελού» ιδιώτη.
 Όλοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συμβεί στη χώρα , αν ένας ιδιώτης που κρατά στα χέρια του ένα ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ  δημόσιο αγαθό  όπως το ρεύμα ή το ΝΕΡΟ,  ξαφνικά «τρελαθεί» και αποφασίσει  για τους όποιους δικούς του λόγους να διακόψει την παροχή του.

ΑΥΤΟ,  ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΟΒΑΡΟΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Αλλά βλέπετε το έγκλημα είναι σχεδιασμένο, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να περιέλθουν σε ιδιώτες τα δημόσια αγαθά , γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να ελέγχουν και να εξουσιάζουν τον λαό.  Θέλουν πολύ σύντομα  να αποκτήσουν τον έλεγχο όλων των αγαθών που έχει ανάγκη και χρησιμοποιεί ο  άνθρωπος.  Και την τροφή και το νερό και την ενέργεια. 

Αυτά είναι τα  «τρία πόδια» του πυλώνα πάνω στον οποίο στηρίζεται αυτός ο «γίγαντας» της σημερινής κοινωνίας των μεγαλουπόλεων. «Τροφή , νερό, ενέργεια».  Όποιο πόδι όμως του πυλώνα και να σπάσει,  ο «γίγαντας» γκρεμίζεται.  Αυτοί όμως που «αγωνίζονται» για το «καλό» μας,  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΤΡΙΑ ΠΟΔΙΑ».

Γι’ αυτό θα έχετε ακούσει ή θα έχετε διαβάσει πως σκέφτονται να ιδιωτικοποιήσουν το νερό,  αλλά και  να απαγορεύσουν τα πηγάδια,  να ελέγχουν τους σπόρους των καλλιεργειών,  αλλά και να  απαγορεύσουν την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια της γής και διάφορα  άλλα, για να περιέλθει σιγά σιγά  σε  κάποιους  ιδιώτες, ο έλεγχος ΟΛΩΝ των αναγκαίων αγαθών του ανθρώπου.

Τώρα πάμε και στην προσπάθεια  του ΕΛΕΓΧΟΥ  της Δ.Ε.Η. και στην μεγάλη παγίδα.  Την έσπασαν και την ονόμασαν  «μικρή» και «μεγάλη». Όχι όμως πως αυτό ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Την είπαν «μικρή» για να νομίζει ο κόσμος πως πουλάνε την «μικρή» και  η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ να είναι  ΜΙΚΡΗ.  Αλλά η αλήθεια είναι ΑΛΛΗ.



Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.

Η «μικρή» από μόνη της είναι μία αυτάρκης και ανεξάρτητη μονάδα , που μπορεί να λειτουργήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την «μεγάλη».  Αλλά η λεγόμενη «μεγάλη» δεν μπορεί να λειτουργήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την «μικρή».  Έτσι όποιος πάρει την «μικρή»,  ΕΛΕΓΧΕΙ και την «ΜΕΓΑΛΗ».
Και το ΖΗΤΟΎΜΕΝΟ είναι Ο ΕΛΕΓΧΟΣ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,  όχι τα δευτερεύοντα κτιριακά συγκροτήματα  ούτε τα ταμεία πληρωμής.

  Βρε «παλληκάρια» της  «αντιπολίτευσης» γιατί δεν μιλάτε;
Έτσι δεν είναι; 
Βρε... «συνδικαλισταράδες» γιατί δεν μιλάτε;  
Ποιά είναι βρε η «ΜΙΚΡΗ», και ποιά είναι η «μεγάλη»; 
Τι μπορεί να κάνει βρε η «μεγάλη» χωρίς την «ΜΙΚΡΗ»;

Αλλά βλέπετε όπως είπα, είναι όλα τα παιδιά «μιλημένα» και κάνουν πως  διαφωνούν για να  μπερδεύουν και να κοροϊδεύουν  τον κόσμο,  ενώ για την ΠΑΓΊΔΑ που έχουν στήσει για  την εκχώρηση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ...... όλοι  μούγκα.



Έτσι όμως δουλεύει  όλο το σύστημα στην Ελλάδα .  Από την λεγόμενη  ........ «ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ» , τους λεγόμενους ....συνδικαλιστές , μέχρι και τους λεγόμενους....δημοσιογράφους.  
 ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΤΗ» ΤΟΥΣ και για τα «αφεντικά» τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σήμερα κάνει ο Τσίπρας ...καλή .... «αντιπολίτευση» στον Σαμαρά,  αύριο  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, θα κάνει ο Σαμαράς ...καλή ... «αντιπολίτευση» στον Τσίπρα.    Έτσι «δουλεύουν» αυτές οι «υποχρεώσεις».

Φοβούνται όμως την ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ,  γι’ αυτό και προσπαθούν να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
Για πόσο όμως ακόμα, θα θεωρούν  πως δεν βλέπουμε , δεν ακούμε και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα;
Για πόσο ακόμα, τον πολιτισμό και την υπομονή μας θα τα  εκλαμβάνουν ως  αδυναμία;
Για πόσο;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
        συγγραφέας-ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters