Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Στον αέρα και τα υπόλοιπα βίντεο με τον Μπαλτάκο και βουλευτές της συγκυβέρνησης

B83515B0E1EDFFF1EB361E8434690940

Ο Κασιδιάρης μετά την προφυλάκιση του θα βγάλει όλα τα βίντεο στη δημοσιότητα. Μόνο τα βίντεο με τον Μπαλτάκο θα βγουν;;
Τα άλλα τα... ρωσο-ροζουλί με τα... τσεκούρια που φέρεται να κρατούν ξένες δυνάμεις στα συρτάρια τους, πότε θα βγουν;;
Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν θα πλήξουμε.... έχουν να δουν τα ματάκια μας. Το πολιτικό σύστημα πέφτει και ο θόρυβος θα αντιστοιχεί με συνεχείς σεισμούς 9 ρίχτερ.... 
Πόπη Σουφλή...
Μετά την σημερινή απόφαση για την προφυλάκιση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, πως στελέχη της Χρυσής Αυγής πρόκειται κατ’ εντολή  της ηγεσίας, να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού που διαθέτουν από συνομιλίες με τον Τάκη Μπαλτάκο αλλά και Βουλευτές από όλο τον πολιτικό χώρο.
Μείνετε συντονισμένοι… 
Τα καλύτερα έρχονται…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters