Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα σε ρόλο μισθοφόρου


Η απόφαση Σαμαρά/Βενιζέλου, να παραδώσει τη Σούδα στους Αμερικανούς, δείχνει ότι, προχωρούν οριστικά οι πολεμικοί σχεδιασμοί των γερακιών του Πενταγώνου και των εγχώριων φιλιππινέζων τους, ώστε η Κρήτη, να αποτελέσει τον βασικό σταθμό εξόρμησης και εξουδετέρωσης, του ρωσικού Στόλου της Ανατολικής Μεσογείου


του Σταύρου Βιτάλη
 
Η απόφαση Σαμαρά/Βενιζέλου, να παραδώσει τη Σούδα στους Αμερικανούς, δείχνει ότι, προχωρούν οριστικά οι πολεμικοί σχεδιασμοί των γερακιών του Πενταγώνου και των εγχώριων φιλιππινέζων τους, ώστε η Κρήτη, να αποτελέσει τον βασικό σταθμό εξόρμησης και εξουδετέρωσης, του ρωσικού Στόλου της Ανατολικής Μεσογείου.

Ήδη από τις 9 Αυγούστου αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας θα προσγειωθούν στο νησί και θα ξεκινήσουν συνεκπαίδευση με τα ελληνικά F-16 και άλλα ελληνικά μαχητικά, ενώ είχε ως γνωστόν προηγηθεί η μεταστάθμευση των F-15Ε από την Βρετανία.

Δεν θα προσθέσω περί της «νέας δικαίωσης» της θέσης μας και φυσικά τις τρομακτικές διαστάσεις που παίρνει για τον τόπο μας, η εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στη σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ, που βρίσκεται σε πλήρη εξέληξη. Απλά, θα μου επιτρέψετε να σας τη θέσω εκ νέου υπόψη σας, όπως διατυπώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2013, άρθρο με τίτλο:

Ακρωτήρι-Σούδα: Οι Αμερικανοί θα μας πάρουν μαζί τους στον τάφο.

Στη ζωή του κανείς, βρίσκεται σε πολλαπλά διλλήματα. Από αυτά κρίνεται καμιά φορά, η ίδια η υπόσταση του ως ανθρώπου.

Το ερώτημα είναι πάντα το ίδιο: Να πεις την αλήθεια, ή να την περιγράψεις επειδή πονάει, ενοχλεί.

Για μια ακόμη φορά, επιλέξαμε το πρώτο. Και αυτό γιατί, έπρεπε να διαλέξουμε: Ή τον εύκολο και πελατειακό δρόμο της ιδιοτελούς διαχείρισης του φόβου των μαζών, ή αυτόν της ανιδιοτελούς περιγραφής των πραγματικών περιστατικών. «Φάτσα φόρα» δηλαδή την αλήθεια, κι' ας γνωρίζουμε πως συνήθως, οι ενδιαφερόμενοι, αντί να κάνουν αυτοκριτική, να συνετιστούν ή να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, επιλέγουν να «σκοτώνουν τον αγγελιοφόρο».

Έχουμε και λέμε λοιπόν και με αναμενόμενο από στιγμή σε στιγμή, το χτύπημα της Συρίας από τις ΗΠΑ, και φυσικά της εμπλοκής του Ιραν. Με συνέπεια την ανάφλεξη όλης της Μεσογείου και ίσως την έναρξη του 3. Παγκοσμίου Πολέμου. Μια διάσταση την οποία υποστηρίζουν πια όχι μόνο «φευγάτοι καταστροφολόγοι» αλλά σοβαροί αναλυτές διεθνώς, όπως και διοικήσεις κρατών.

Δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ανάλυση της γεωστρατηγικής πραγματικότητας που ισχύει στην Κρήτη, και ιδιαίτερα στη Σούδα και στο Ακρωτήρι Χανίων. Τέτοιου τύπου αναλύσεις έχουν γίνει πάμπολλες, έστω και «κουτσουρεμένες» και λογοκριμένες (ή αυτολογοκριμένες).

Θα διατυπώσουμε με ερωταποκρίσεις, αυτό που κάναμε με κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, σε αυτήν την περιοχή της Κρήτης: Με μερικά λόγια δηλαδή, την περιγραφή της πραγματικότητας στους αρμόδιους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μια πραγματικότητα, η οποία δωρικά διατυπώνεται και στον τίτλο αυτής της αναφοράς: Ναι. Στο Ακρωτήρι και στην Σούδα, οι Αμερικανοί θα  μας πάρουν μαζί τους στον τάφο.

Με αυτήν την επιλογή του, ενημερώνοντας δηλαδή τους Κρήτες για το τι σημαίνει Σούδα και Ακρωτήρι, το Κίνημά μας, κατακτά τουλάχιστον το «είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω», ή ακόμη, το ότι «μιλήσαμε/φωνάξαμε, όταν ακούσαμε πως γύρω μας κτίζανε τείχη», την ώρα που οι πάντες σώπαιναν.

Πάμε λοιπόν:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι η περιοχή του Ακρωτηρίου ελληνική;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Με τις συμφωνίες που υπέγραψαν από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν οι «ελληνικές» κυβερνήσεις, η περιοχή έχει τον ίδιο χαρακτηρισμό που έχουν και οι ξένες πρεσβείες στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Είναι δηλαδή Αμερικανικό Έδαφος.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι βάσεις, τόσο η Ναυτική της Σούδας, η Αεροπορική του Μουζουρά και το Πεδίο Βολής Ακρωτηρίου, διοικούνται μήπως από επιτελείς του ΝΑΤΟ και κατά προέκταση δηλαδή και από Έλληνες αξιωματικούς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Οι βάσεις αυτές, υπάγονται εξ ολοκλήρου στην Συμμαχική Διοίκηση Μετατροπής ( A.C.T. ) στο στρατηγείο στο Norfolk στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Αυτό μπορεί να θεωρείται τυπικά Νατοϊκό στρατηγείο Ατλαντικού, στην ουσία όμως αυτονομείται από το Ν.Α.Τ.Ο., αφού ανώτατος διοικητής του είναι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας (Πεντάγωνο) των Η.Π.Α.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχουν χρησιμοποιηθεί οι βάσεις των Αμερικάνων στην Κρήτη, ως φυλακές κρατουμένων, στο πρότυπο του Guadanamo;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Καταγγελία για κράτηση και βασανισμούς 24 τουλάχιστον ισλαμιστών έχει καταγγελθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, πριν μόλις μερικά χρόνια. Στην συνέχεια, την όλη υπόθεση, την έκαναν «γαργάρα», δεξιοί και αριστεροί, του γελοιωδέστατου πολιτικού προσωπικού της χώρας μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Διαθέτει το περίφημο Πεδίο Βολής Ακρωτηρίου πυρηνικά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, από το 1975. Και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κάποιον «φαντασιόπληκτο» ή «υπερεπαναστάτη», αλλά από τα ίδια τα αρχεία του Φόρειν Όφις της Μεγάλης Βρετανίας, που δόθηκαν πρόσφατα και με καθυστέρηση 30 χρόνων στη δημοσιότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχουν 10 τουλάχιστον εμφανή σιλό εκτόξευσης πυραύλων, στο πεδίο βολής Ακρωτηρίου. Που κοιτάζουν αυτοί οι πύραυλοι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σύμφωνα με τους ίδιους τους Αμερικανούς, σε όλη την ακτίνα επιχειρησιακής δράσης του 6. Στόλου. Από τον Περσικό Κόλπο δηλαδή, μέχρι την Υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Ευρώπη, την Ζώνη της Μαύρης Θάλασσας, τον χώρες του Καυκάσου και φυσικά τη Νότια Ρωσία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με πια στρατηγική λογική είναι διατεταγμένοι οι πύραυλοι του Ακρωτηρίου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με τη διάταξη ασύμμετρης απειλής, ή αμερικανιστί, First Strike Strategy. Δηλαδή με ετοιμότητα «μηδενικού χρόνου», έτσι ώστε να επιφέρουν το «Πρώτο Στρατηγικό Πλήγμα».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με δεδομένη την παραπάνω πραγματικότητα. Πύραυλοι άλλων, αντίπαλων ή ακόμη και εχθρικών στης ΗΠΑ χωρών, με πυρηνική κεφαλή, «βλέπουν» το Ακρωτήρι, με την ίδια διάταξη Ασύμμετρης Απειλής και την ίδια προτεραιότητα, του First Strike Strategy;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Και μάλιστα από τη Σοβιετική εποχή του ψυχρού πολέμου, αλλά και από χώρες όπως το Ιραν, οι οποίες διαθέτουν τις παλιές μεν αλλά καταστροφικότατες πυρηνικές βόμβες, που ακούνε στο όνομα ΑΗ602, 71 μεγατόνων.

ΤΕΛΟΣ:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει ποτέ κάποιος πολιτικός φορέας, καταγγείλει, όχι μόνο τη Βάση της Σούδας, αλλά και το Πεδίο Βολής του Ακρωτηρίου. Έχει ποτέ κανείς προειδοποιήσει το Λαό της Κρήτης, σε όλη του τη διάσταση, για την επικινδυνότητα των Βάσεων;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, με εξαίρεση Λαϊκές κινητοποιήσεις «αριστερού τύπου», όπως «έξω οι βάσεις του Θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», κλπ κινητοποιήσεις οργανωμένες από κόμματα, για την εκτόνωση/εξαπάτηση του ελληνικού Λαού, αλλά και του Κρητικού ιδιαίτερα.

Υ.Γ. Αναθέσαμε στους «κομπιουτεράδες» του Πατριωτικού Μετώπου, να μας παρουσιάσουν προσομοίωση περίπτωσης χτυπήματος της Σούδας από τυπικού τύπου ρωσική πυρηνική βόμβα ΑΗ602, 71 μεγατόνων. Η προσομοίωση, είναι εγκεκριμένη από τη Google, άρα από τους Αμερικανούς και τις μυστικές τους υπηρεσίες. Δείτε την. Δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση κανενός, αλλά μόνον το να δούμε πως η ευθύνη μας, απέναντι στην ιστορία μας, στους γειτονικούς Λαούς, απέναντι στις γενεές που έρχονται, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Σταύρος Βιτάλης είναι Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
  
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17, 10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης    
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50, 10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Ελληνική Τράπεζα Σπόρων
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Όχι ΜΚΟ)  
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters