Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Εν είδη γκάνγκστερ οι Ε.Βενιζέλος και Γ.Παπακωνσταντίνου απειλούν δημοσίως την εισαγγελέα με "ξήλωμα"

 
Για το ΠΑΣΟΚ το να φυλακίζονται βουλευτές ενός αντίπαλου κόμματος, με την κατηγορία την "εγκληματικής οργάνωσης" είναι φυσιολογικό και αποτελεί "προστασία για την δημοκρατία".

Το να περιορίζονται κατ'οίκον, όπως μόνο στην Βιρμανία συμβαίνει, βουλευτές ενός αντίπαλου κόμματος, είναι επίσης σύμφωνο με τις δικαιικές αξίες.

Ακόμα το να απαγορεύεται σε έναν βουλευτή που κατηγορείται για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση" να ... μιλάει (!) σε συγκεντρώσεις πολιτών, συνάδει με τα δημοκρατικά ήθη.

Όταν όμως μια εισαγγελέας, στέλνει, έστω εκπρόθεσμα και κατόπιν εορτής, αφού τα αδικήματα έχουν παραγραφεί (χωρίς να είναι δική της ευθύνη φυσικά) μια δικογραφία που "τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί" τον πρόεδρό του Ε.Βενιζέλο και το πρώην κορυφαίο στέλεχος, τον πρώην ΥΠΟΙΚ και εκτελεστή της ελληνικής οικονομίας (κατ'έντολήν των προϊσταμένων του, όπως συμβαίνει με τους εκτελεστές) Γ.Παπακωνσταντίνου, τότε "Η εισαγγελέας είναι νομικά απαράδεκτη και δημιουργεί πολιτικό ζήτημα"!

Και όμως...

Σε πρωτοφανή επίθεση κατατρομοκράτησης όχι μόνο της συγκεκριμένης εισαγγελέως, αλλά και όποιου άλλου δικαστικού τολμήσει στο μέλλον να ζητήσει ποινικές ευθύνες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων (το defencenet.gr είναι το μόνο μέσον που από το 2010 είχε προχωρήσει με συγκεκριμένα στοιχεία στην αποκάλυψη του σκανδάλου της νέας σύμβασης Neptune II), αλλά και για τις άλλες υποθέσεις όπου έχουν συμμετοχή οι πράσινοι "αστέρες".

Εξέδωσε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ μία κατάπτυστη ανακοίνωση δι;a του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, ότι η εισαγγελέας Π.Παπανδρέου "δεν είχε δικαίωμα να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και στην ουσία δεν την διενήργησε, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να σχηματίσει δικογραφία, που περιλαμβάνει μόνο τα πρακτικά της Βουλής"!

Απίστευτα πράγματα! Οταν πρόκειται, δηλαδή για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καν δικαίωμα ένας εισαγγελέας να διενεργεί έστω προκαταρτική εξέταση σε βάρος τους.

Οταν πρόκειται να φυλακιστούν βουλευτές άλλου κόμματος μεγαλύτερου από το ΠΑΣΟΚ ή να τους απαγορευθεί να μιλάνε, τότε "Η Δικαιοσύνη υπερασπίζει την Δημοκρατία"!

Και συνεχίζοντας την πρωτοφανή ανακοίνωση ο Π.Ρήγας αναφέρει ότι "προφανώς πρόκειται για λάθος διατύπωση", ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, να προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα σε βάρος της Π.Παπανδρέου!

Πέραν αυτού, ο κ. Ρήγας επισήμανε ότι «η ενέργεια της κυρίας Παπανδρέου είναι νομικά απαράδεκτη και δημιουργεί πολιτικό ζήτημα», ενώ πρόσθεσε ότι «ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι».

Πάντως, πέραν των διαδικαστικών ζητημάτων, για το αν έπρεπε ή όχι να προχωρήσουν οι εισαγγελείς σε προκαταρκτική εξέταση για ευθύνες που αφορούν υπουργούς, το ΠΑΣΟΚ θέτει και θέμα ... ουσίας, καθώς πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη αναρωτιούνται: «Πώς είναι δυνατόν η κυρία Παπανδρέου να εντοπίζει πιθανές ποινικές ευθύνες υπουργών από τα πρακτικά της συνεδρίασης της Ολομέλειας;».

Αναμένουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου να πει το περίφημο "Θα έχουν μία δίκαιη δίκη"...

Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι ο Ρήγας ή ο Βενιζέλος λένε αυτά που λένε. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρέθηκε 8,1% των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές και τους ψήφισαν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.gataros.net/2014/06/blog-post_9933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters