Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ. ΩΡΑΙΑ! ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

Vasilis Theodoropoulos
ΕΝΩ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΧΕΙ ΤΟ 84,376% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ( ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……εδώ γελάμε.!!! ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.!!!
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ Δ Ι Π Λ Α Σ Ι Α Τ Ι Μ Η.!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΟ……….
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ……. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ.!!!!!!!!!!
…………………………………………………………
5a8951d6faedba0483511116bad04463_XL
ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ
Συνολικά 2.022.323.827 ονομαστικές μετοχές της Εθνικής Τράπεζας μετά δικαιώματος ψήφου, κατείχε στις 30/4 το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο ΧΑ το ποσοστό του ΤΧΣ επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας διαμορφώνεται στο 84,376%.
…………………………………………………

Γιάννης Καλογερόπουλος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 11,12,13 ΚΑΙ 14 !!! Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Προταση Εξαγοράς από Αρτέμη Σώρρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters