Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

19ος Νεκρός τραπεζικός υπάλληλος, ο μάνατζερ της PNC Bank στη Νέα Υόρκη

19ος Νεκρός τραπεζικός υπάλληλος, ο μάνατζερ της PNC Bank στη Νέα Υόρκη
Στις 30 Μαρτίου 2014 περίπου στις δύο το πρωί , ο 27-χρονος μάνατζερ της PNC Bank, Andrew Jarzyk από τη Νέα Υόρκη εξαφανιστηκε. Οι τελευταιες εικόνες τον δείχνουν με τα ρούχα του τζόκινγκ ενω περνούσε κατά μήκος του ποταμού.
Ο Andrew Jarzyk ήταν ενας ευτυχισμένος , χαρούμενος και ισορροπημένος νεαρός άνδρας που στην καθημερινή ζωή ήταν διευθυντής στο PNC Bank, μια μεσαίου μεγέθους τράπεζα που λειτουργεί σε 17 πολιτείες των ΗΠΑ .
Την περασμένη εβδομάδα, ένας περαστικός είδε το σώμα του να επιπλέει στο ποτάμι .
Η οικογένεια του τουλάχιστον ξέρει ότι το σώμα του βρέθηκε, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Παραμένει μυστήριο πώς ο Andrew κατέληξε στο ποτάμι;
Όπως μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο , η αστυνομία λέει ότι είναι σπάνι πραγμα η αυτοκτονία ενος τζόκερ.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία είπε ότι ο νεκρος δεν είχε σημάδια τραυματισμού, έτσι αποκλείουν ένα έγκλημα , η υπόθεση μοιάζει ύποπτα σαν φόνος εκ προμελέτης .



Στο επόμενο γράφουμε ποιοι βρίσκονται πισω απο τις δολοφόνιες των τραπεζικών... μην περιμένεται τίποτα το συγκλονιστικό....η πληροφόρια ειναι που αυτη τη στιγμή μετράει!
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters