Κυριακή 6 Απριλίου 2014

UFO? Παράξενοι φωτισμοί στον ουρανό της Καλαμπάκας - Εικόνες

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να αναφέρω το γεγονός ως ΑΤΙΑ ( άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα) ή απλά να περιγράψω ένα γεγονός χωρίς να δώσω ιδιαίτερο τίτλο.
Αποφάσισα λοιπόν α χαρακτηρίσω παράξενους φωτεινούς σχηματισμούς το γεγονός που τις τελευταίες ημέρες πολλοί κάτοικοι του Δήμου Καλαμπάκας αναφέρουν.


Την περασμένη Τρίτη (11/3/14) καλέστηκα από μια ομάδα Ανθρώπων στο χωριό Αύρα Καλαμπάκας , να φωτογραφίσω έναν παράξενο, όπως έλεγαν , σχηματισμό φώτων πάνω από την περιοχή της Νέας Ζωής και σε ύψος κάποιων εκατοντάδων μέτρων.
Μάλιστα ανέφεραν ότι ο σχηματισμός αυτός μετακινούταν ( σε κατεύθυνση και ύψος ) κατά διαστήματα και κάποια λεπτά έμεινε ακίνητος. Πήγα στην περιοχή μετά από μία ώρα περίπου και όντως παρατήρησα το γεγονός που ανέφεραν οι κάτοικοι. Είχαν μάλιστα και ένα ζευγάρι κιάλια που μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει καλύτερα και να δει τον σχηματισμό πιο κοντά.
Αυτό που μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς ήταν ένας κυκλικός σχηματισμός από φώτα διαφόρων χρωμάτων και στο κέντρο ένα φωτεινότερο κόκκινο χρώμα.
Δυστυχώς τα δικά μας φωτογραφικά μηχανήματα δεν μπορούσαν να αποτυπώσουν με λεπτομέρειες το φαινόμενο , παρά μόνο απεικόνισαν μια φωτεινή ύπαρξη πολύ εντονότερη από τα υπόλοιπα αστρικά σώματα.
Στο Ράδιο Σταγών μίλησαν άλλοι κάτοικοι που ανέφεραν ότι παρατηρούν το τελευταίο διάστημα παρόμοια φαινόμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν.
Τώρα αν πρόκειται για αστρικά σώματα που ¨παίζουν ¨ με τα μάτια μας , αν πρόκειται για κάποιες ανθρώπινες κατασκευές που περιφέρονται στον ουρανό ή τέλος αν πρόκειται για ¨μακρινούς επισκέπτες¨ δεν το ξέρουμε..........
Τα συμπεράσματα δικά σας ......... εμείς απλώς καταγράψαμε .





 
 
http://diadrastiko.blogspot.gr/2014/04/ufo_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters