Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΙΕΚ Rothschild

ΙΕΚ Rothschild

 ΕΚΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΑΛΛΑΣ, ΛΑΤΣΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΠ.!!!



 ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
ΝΟΜΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΤτΕ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005 ΣΤΟ 15%.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ Μ1/Μ3, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2002-2012, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 5%, ΕΝΑΝΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ 20%…
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙ ΤΩΝ 20 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 95 ΗΤΑΝ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΕΝΤΟΚΩΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.



ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ Μ1/Μ3 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΤΝΑΓΜΑΤΟΣ !!!



Κυριάκος Τόμπρας

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/04/rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters