Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

EKTAKTO ! Φέρνουν νέα μέτρα για την ίδια δόση!


Πάγο στην κυβέρνηση από το Eurogroup, το οποίο έσπασε στα τρία τη δόση των 11,8 δισ. και θέτει νέα "προαπαιτούμενα" για τις δύο ... υποδόσεις!! Σε πανηγυρική διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών περί "τέλους των μέτρων", "τέλους του Μνημονίου" κ.λπ. κατέληξε η φιέστα του Eurogroup που έστησε στην Αθήνα η κυβέρνηση Σαμαρά για να στηρίξει με εικόνες τον μύθο της "επιτυχίας" της. Ώρες μετά τον εκβιασμό προς τους βουλευτές να ψηφίσουν με συνοπτικές διαδικασίες τα καταστροφικά μέτρα του πολυνομοσχεδίου... 

για να διασωθεί η χώρα με την εκταμίευση της δόσης των 11,8 δισ., το Eurogroup άναψε το πράσινο φως μόνο για τα 6,3 δισ. και για τις άλλες δύο υποδόσεις του ευρωπαϊκού μέρους του δανείου, θέτει από 6 προαπαιτούμενα, ανάμεσα στα οποία: Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, "μικρή ΔΕΗ", ενοποίηση επικουρικών ταμείων Δημοσίου και συγχώνευση στο Ενιαίο Ταμείο του ιδιωτικού τομέα.
Για μετά το καλοκαίρι ο πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ άνοιξε και το θέμα του νέου δανείου και Μνημονίου!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/ektakto.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters