Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Το ψηφισθέν πολυνομοσχέδιο (30 Μαρτίου 2014)


Μετά την ψήφιση των άρθρων στην Βουλή, τo πρώτο Πολυνομοσχέδιο του 2014 με θέμα “Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.4046/2012 και άλλες διατάξεις” έχει ως εξής :

Κλικ στο λινκ: https://docs.google.com/file/d/0BzoIdHD7-U3pR0RqRDlmN0kwNXc/edit

Καθόλου ευανάγνωστο, αλλά τι να κάνουμε;; To καθαρογραμμένο κείμενο ακόμα δεν δημοσιεύθηκε.

Δείτε επίσης αποκλειστικά από το taxheaven την άτυπη κωδικοποίηση των σημαντικότερων διατάξεων του πολυνομοσχεδίου με παράθεση επεξηγήσεων της αιτιολογικής έκθεσης, όπως έχει διαμορφωθεί με τις τελικές αλλαγές του ψηφισθέν πολυνομοσχεδίου

Δείτε όμως και τα περσινά πολυνομοσχέδια, που αφορούν και αυτά το νόμο 4046/2012 ( ΦΕΚ A 28/14-02-2012 ) “Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας.”

1) Τίτλος: Επείγοντα μέτρα εφαρμογής των νόμων 4046/2012 , 4093/2012 και 4127/2013 Νόμος 4152/2013, ΦΕΚ A 107/2013 (Μάιος 2013. ) Διαβάστε εδώ

2) Τίτλος «Φορολογία εισοδήματος, επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4046/2012, του ν. 4093/2012 και του ν. 4127/2013 και άλλες διατάξεις» Νόμος 4172/2013, ΦΕΚ Α΄ 167/2013. Διαβάστε εδώ ( εμπεριέχει και την εγκύκλιο για τη διαθεσιμότητα)

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ
- Διάτρητο το πολυνομοσχέδιο, λέει η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής

Αντισυνταγματική κρίνει η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής την πώληση μετοχών των τραπεζών κάτω από την τιμή αγοράς τους από το Δημόσιο! Αντισυνταγματικές θεωρεί και ορισμένες φορολογικές διατάξεις, καθώς και τη ρύθμιση για τις τριετίες. Προβληματικές και πολλές άλλες διατάξεις.

- Πολυνομοσχέδιο: Αμνησία όλα τα ΜΜΕ για τις τράπεζες

- ΟΑΕΔ: Καταργούνται τα επιδόματα Μητρότητας, Οικογενειακά και Στράτευσης από την 1η Ιουλίου

Το μισό οικογενειακό επίδομα από τον ΟΑΕΔ θα πάρουν οι δικαιούχοι για το 2014 και μετά από το φετινό επίδομα δεν θα ξαναδοθεί πλέον αφού καταργείται μαζί με το το επίδομα μητρότητας και το επίδομα στράτευσης από 1η Ιουλίου 2014 λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών.

- Αντιδρά το ΤΕΕ στο πολυνομοσχέδιο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο σε δελτίο Τύπου του για το πολυνομοσχέδιο εξαπολύει επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας και του κ. Κακλαμάνη καθώς «αγνοώντας επιδεικτικά τις προτάσεις του ΤΕΕ για ενιαία αντιμετώπιση του επαγγέλματος των διπλωματούχων μηχανικών, προώθησαν, κατά διεθνές παράδοξο, άλλες αρχές και διαδικασίες για το επάγγελμα των αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και τοπογράφων -και άλλες ειδικότητες που υπάγονται δήθεν στο υπουργείο Ανάπτυξης- για τους υπόλοιπους διπλωματούχους μηχανικούς».

- Τι αλλάζει στο Δημόσιο με το Πολυνομοσχέδιο: Όλες οι νέες ρυθμίσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ
- Αυτές είναι οι κυριότερες φορολογικές αλλαγές που επέρχονται με το πολυνομοσχέδιο

- Οι 50 αλλαγές στην αγορά που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

- Τι αλλάζει στο Δημόσιο με το Πολυνομοσχέδιο: Όλες οι νέες ρυθμίσεις

- Aυτοί ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν και εμείς πάμε αδιάβαστοι. Καινούργια ομολογία ενοχής.

- Βουλή των Ελλήνων : “ Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις” (εμπεριέχει όλες τις συνοδευτικές εκθέσεις κλπ )

- Το σχέδιο νόμου είχε ως εξής : Πολυνομοσχέδιο by dvsxp

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/04/02/το-ψηφισθέν-πολυνομοσχέδιο-30-μαρτίου-2014/


Σας το λέω επειδή έχουν σημασία και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters