Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ»


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ» , ΜΝΗΣΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΣ ΓΩΝΙΑ , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΤΡΙΑ κ.ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4/2014 ΣΤΙΣ 19.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters