Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Μιχάλης ξέρει από γάλα...

Και ενώ στο υπουργείο Οικονομικών γινόταν ένας άτυπος διαγωνισμός ανάμεσα σε έναν υπουργό και έναν βουλευτή για το ποιος είναι η μεγαλύτερη φάτσα, την ίδια ώρα στη Βουλή, κατά την ενημέρωση των βουλευτών για το θέμα του γάλακτος από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, εξελίσσονταν σκηνές απείρου οικοδομικο-βουκολικού κάλλους.

Ο κ. Μιχ. Ταμήλος ζήτησε ξαφνικά να παρέμβει για να δώσει λύση στο θέμα του γάλακτος: «Εγώ έχω χτίσει δύο εργοστάσια για γάλα, τα ξέρω καλά» είπε στους έκπληκτους βουλευτές. 
Ουδείς όμως του έδινε σημασία, αλλά ο κ. Ταμήλος επέμενε, οπότε αναγκάστηκε να παρέμβει ο υπουργός: «Δεν θέλουμε, Μιχάλη, να πιούμε...
τούβλα, γάλα θέλουμε να πιούμε. Τι σημαίνει έχεις χτίσει δύο εργοστάσια;» του είπε και η παρέμβαση Ταμήλου σταμάτησε εκεί.
Κάτι τέτοια άκουγε και η κυρία Φωτεινή Πιπιλή και ανέκραξε: «Εδώ δεν είναι Βουλή των Ελλήνων, σε λίγο θα γίνουμε Βουλή Ανω ή Κάτω Παρτάλι» και έπεσε γέλως.

"BHMAτοδότης"

Από nonews-NEWS, μοντάζ Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8050.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters