Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν για την Ουκρανία

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Ουκρανία και ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στην Κριμαία συζήτησαν τηλεφωνικά απόψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου.
«Και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι, παρά τις επιθετικές ενέργειες των ριζοσπαστικών και εξτρεμιστικών δυνάμεων του Μαϊντάν, στην Κριμαία θα γίνει κατορθωτό να διασφαλιστεί η διεθνική και διαθρησκευτική ειρήνη και ηρεμία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Με την αναφορά στην Μαϊντάν η Μόσχα αναφέρεται στην πλατεία της Ανεξαρτησίας, εστία των διαδηλώσεων εναντίον του Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Οι Β. Πούτιν και Ρ. Τ. Ερντογάν συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές τους ως προς το ζήτημα αυτό, καταλήγει στην ολιγόλογη ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.

Η Μόσχα και η Άγκυρα είχαν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες διπλωματικές επαφές, με πιο πρόσφατη την τηλεφωνική επικοινωνία των αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών Γκριγκόρι Καράσιν και Φεριντούν Σινιρλίογλου.

Επικαλούμενα τον τουρκικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κατά τα συμφωνηθέντα την 19η Απριλίου 1783 για την Κριμαία μεταξύ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Ρωσικής Αυτοκρατορίας υπό την Αικατερίνη Β΄ η χερσόνησος τίθεται υπό ρωσική διοίκηση και δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητα, διαφορετικά θα μπορούσαν να εκδηλωθούν δικαιώματα επί της κυριαρχίας στην Κριμαία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ή τους διαδόχους της.
Καθημερινή
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4366.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters