Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ρωσόφωνες ομάδες αυτοάμυνας στην νότιοανατολική Ουκρανία:”Σας περιμένουν 70.000 ξιφολόγχες» (Βίντεο)

rwsofiloi-oukrania

Αρχή εξελίξεων έχουμε στην νότιοανατολική Ουκρανία, όπου οι ρωσικοί πλυθησμοί δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν την νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου και οι πρώτες ένοπλες ομάδες “αυτοάμυνας των ρωσόφωνων πληθυσμών” είναι πλέον πραγματικότητα.
Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο το οποίο δημιουργήθηκε από την αυτοαποκαλούμενη “Ενωμένη Λαϊκή ομάδα των Ντόνετσκ, Λούγκανσγκ και Χάρκοβο” δείχοντας έτσι ότι τουλάχιστον σε αυτές τις περιοχές οι Ρώσοι, που κατοικούν εκεί από αιώνες, είναι αποφασισμένοι να ενωθούν με την κοιτίδα τους. Δημοσιογράφοι της “Komsomolskaya Pravda” πήγαν και τους βρήκαν, και πήραν συνέντευξη από αυτούς. Τα πράγματα προβλέπονται ζόρικα για τις δυνάμεις των δυτικών Ουκρανών γερμανοχαζαρικής καταγωγής.

“Για εμάς που εργαστήκαμε τα τελευταία δέκα χρόνια σε Τσετσενία και Νταγκεστάν, αυτό το βίντεο, θύμισε ένα από τα αμέτρητα των εμίρηδων και των Μουτζαχεντίν του Καυκάσου. Τρεις ισχυροί άνδρες με μάσκες και με τα όπλα στα χέρια τους. Προς χάριν του οπτικού αποτελέσματος και για να καταδείξουν την σοβαρότητα της καταστασης επιδείκνυαν και τον οπλισμο τους. Ο μασκοφόρος, σε αντίθεση με τον εμίρη Ουαχάμπι των προαναφερθέντων περοχών διαβάζει καλά Ρωσικά, ακόμη και λογοτεχνικό κείμενο.”
«Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουμε την κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία παράνομα, κάτω από τη σημαία του φασισμού. Επί του παρόντος, σε κάθε πόλη της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας έχει μια αυτόνομη ένοπλη ομάδα και όλες μαζί μια ενιαία κοινή έδρα. Ο αριθμός των μονάδων αυτών σχηματίσθηκε βιαστικά και πολλές φορές ξεπερνούν σε αριθμό τον στρατό σας. ” είπε απευθυνόμενος στους δυτικούς Ουκρανους γερμανοχαζαρικής καταγωγής ενας εκ των μασκοφόρων.
“Δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε κινηση της Εθνικής Φρουράς, καθώς και μαχητές σας δεν θα έρθουν ποτέ στη γη μας. Γνωρίζουμε όλες τις θέσεις των μονάδων σας παρακολουθούνται οι μετακινήσεις τους. Να γνωρίζετε ότι κάθε πράξη εισβολής, συλλήψεις και απειλές προς Νότο και Ανατολή, θα πρέπει να θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου. Σας δείνουμε την ευκαιρία όσο το δυνατόν συντομότερα, να φύγουν οι συμμορίες από τα εδάφη μας.
Σκεφτείτε το ως γεγονός ότι, στη χώρα μας, είστε ξένοι. ”
Ο δημοσιογράφος σκέφτεται ότι “Γνωρίζουμε καλά ότι για τη διατήρηση της ακραίας διορισμένης κυβέρηση του Κιέβου έπρεπε να μπει υπό την σκια του Στεπαν Μπαντέρα (το ίνδαλμα των νεοναζί στην δυτική Ουκρανία, και ιδρυτής των ουκρανικών SS υπέυθυνα για τον θάνατο 5.000.000 Ουκρανών ρωσικής συνειδησης στον Β’ ΠΠ) οπότε αρχή αντάρτικου στην νοτιοανατολική Ουκρανία από τους ρωσόφωνους πληθυσμούς ήταν αναμενομενη.
Και η εμφάνιση των ομάδων ανταρτών στις νοτιοανατολικές περιοχές η μόνη λογική αντίδραση του πληθυσμού,από ένστικτο αυτοσυντήρησης.”
“Προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε τα μέλη της ομάδας κάνοντας έρευνα, και ρωτώντας για τους αντάρτες κεντρική πλατεία του Lugansk. Εδώ, έχουν μόνο ρωσικές σημαίες και θεωρούν τις αρχές τυ Κιέβου αντιπάλους. Ωστόσο, οι άνθρωποι απλά σήκωναν τους ώμους τους. Κάποιος ήρεθ από μια κοντινή καφετέρια τις “Δύο Χήνες” και είπε σε δύο συνεργάτες μας «Ενδιαφέρεστε για τους ανθρώπους μας;”
Μας είχαν παρακολουθήσει όπως και τον συνάδελφό του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού 24. Στη συνέχεια, μέσω του Διαδικτύου,ενημέρωσαν για δημοσιογράφους της “Komsomolskaya Pravda», και στη συνέχεια προσφέρθηκε να μας μεταφέρει με ένα παλιό βρώμικο “Volkswagen” πέρασε μέσα από την πόλη, και έφυγε στην ύπαιθρο, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα αργότερα μπήκε σε ένα μονοπάτι στο δάσος που είχε μετατραπεί σε ένα δρόμο. Σταμάτησε στην άκρη, ενώ είχε ήδη νυχτώσει.
Ήρθε σε εμάς ένας άντρας με μια μάσκα στην οποία μπορούμε εύκολα να αναγνωρίσουμε αυτόν που βρισκόταν στο βίντεο στα δεξιά του ομιλητή.Ίδιες οι ραφές της κουκούλας, τα ίδια γάντια, το ίδιο παντελόνι.
Ψάχνουν στις τσεπες μας «Τα πάντα είναι καθαρά, όλα είναι καθαρά.” Ήταν το σήμα για να ξεκινήσει η συνέντευξη.
Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο με την προκύρηξη των τριών ενόπλων ανδρών. Θα ήταν πραγματικά αυτόι που ηταν σε αυτό το βίντεο;
Η εικόνα της μάσκας είναι εύκολο να αντιγράφτεί …
” Είμαι πραγματικά ο ίδιος” απαντάει “Γιατί αποφάσισες να καταγράψεις αυτό το βίντεο;”
“Είμαστε κουρασμένοι, που έρχονται εδώ κάθε μέρα … έρχονται στη γη μας, και θέλουν να πάρουν το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε – την ελευθερία μας. Εμείς απλά τους λέμε ότι θα αποτύχουν, τα δόντια μας μεγαλώσει.
“Εμείς – Ποιοι είναι αυτοί;”
“Ποιοι είμαστε; – Μιλάμε για την περιοχή του Luhansk, μπορώ να μιλήσω μόνο για εκείνη. Αλλά ξέρω ότι στο Ντόνετσκ και το Χάρκοβο,αλλά και σε άλλους τομείς (Οδησσό;) έχουν ιδρύσει την ίδια πολιτοφυλακή.
“Έχετε κάποιο αμοιβαίο συντονισμό;”
“Θα πω αυτό. Εμείς έχουμε την έδρα του συντονισμού στο Luhansk. Συσσωρεύουμε πληροφοριες από όλες τις πόλεις. Αν μετρήσει κανείς τους αριθμούς μας στην περιοχή, σας εγγυώμαι 20.000 ξιφολόγχες. Εάν τα πράγματα σοβαρέψουν πολύ θα φτάσουν τις 70.000.”
” Έχετε αρκετό όπλισμο”
“Έχουμε περίπου πέντε χιλιάδες πυροβόλα όπλα. Αρκετά πυρομαχικά για να διεξάγουμε συνεχή αγώνα για δύο ημέρες.”
“Σχετικά με τον οπλισμό τι ακριβώς έχετε;
“Αυτό το μικρό παλιό AK-47, και το «Ξένια» (AKS – Auth.)”
“Τι είδους άνθρωποι έχουν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή σας; Έχουν εμπειρία μάχης; Πρώην στρατιωτικοί;”
“Περισσότερο από το 50 τοις εκατό είναι πρώην στρατιωτικοί. Πλειστοι εν ενεργεία υπαλλήλοι του Υπουργείου Εσωτερικών, οι άνθρωποι που έχουν πάει πρόσφατα στις αποθήκες των στρατευμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, το προσωπικό της “Berkut”, η οποία έχει διαλυθεί από τις αρχές του Κιέβου. Αυτοί είναι όλοι, καλά παιδιά, δεν χαλαρώνουν, αθλούνται, είναι εντάξει, και είμαστε έτοιμοι.”
“Οι αρχές στο Κίεβο λένε ότι είστε εκτός νόμου. Ξέρετε ότι οι φορείς επιβολής του νόμου θα λειτουργήσουν εναντίον σας;
“Οι άνθρωποι του Κιέβου λενε ότι ήμαστε εκτός νόμου;Θα ήθελα τώρα να γελάω. Ας δούν αυτοί οι άνθρωποι τον εαυτό τους. Αυτοί είναι εκτός νόμου, και κανείς δεν έκανε τίποτα. Ήρθαν στην εξουσία και μας έστειλαν τους … και εγώ δεν ξέρω καν τι τους αποκαλούν, μπορεί ακόμη και μια τέτοια λέξη να μην έχει ακόμα εφευρεθεί,ας πούμε στρατεύματα του Δεξιού Τομέα;
Ξέρουμε που στεγάζονται, αλλά δεν θέλουμε να τους κάψουμε γιατί έχουν και κάποιους απο τους κατοίκους μας. Με βάση τις πληροφορίες των παιδιών μας που στέλνουμε εκεί, έχουν μια πολύ καλή εκπαίδευση. Έχουν οπλισμό, αλλά λίγα πυρομαχικά.
“Γνωρίζουμε ότι στο Artemovsk έχετε μεγάλα αποθέματα όπλων. Τα πήρατε από το Στρατό;
-”Υπάρχουν τόσα πολλά όπλα, που είναι περισσότερα από ότι οι άνθρωποι βάση απογραφής στην Ουκρανία.Για να τα πάρετε όλα, θα χρειαστούν δέκα χρόνια.
“Είναι η Ουκρανία τόσο άσχημα στο στρατό ως προς τον οπλισμό;”
“Έχουν αρκετά . Σε κάθε στρατιωτική μονάδα, αστυνομικό τμήμα, SBU διαθέτουν αρκετό οπλισμό. Αλλά για κάποιο λόγο, πήραν και νεες προμήθειες. Ίσως για ενισχύσεις, οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό!
. Υποψιαζόμαστε ότι θα έρθουν και σε μας «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» (little green men το λέει περιπαιχτικά, είναι φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για να περιγράψουν τους εξωγήινους), όχι μόνο στη μορφή.
” Εννοείς τους μισθοφόρους από τη Δύση;”
” Εγώ ειδικά θα πω ότι θα έρθουν με μισθοφόρους του ΝΑΤΟ. Μπορεί να είναι κάτω από την σημαία του ουκρανικού Στρατού. Είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό, και πολλά άλλα.” Είναι προφανές ότι μιλαει για τους μισθοφόρους της Blackwater που σουλατσάρουν ελεύθερα στις περιοχές.
Το “ζουμί” όμως της συνέντευξης ήρθε στο τέλος, όταν ξεκάθαρα ο ένοπλος ζήτησε δημοψήφισμα σε όλες τις ρωσόφωνες περιοχές για να αποφασίσει ο κόσμο για την μοίρα του και που θέλει να είναι
“Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν για τον εαυτό τους. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε γι ‘αυτούς. Οι λεγόμενες αρχές του Κιέβου θα πρέπει να επιτρέψουν τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Ας τους αφήσουμε να δούμε πώς οι άνθρωποι θα ψηφίσουν. Και εμείς θα στηρίξουμε οποιαδήποτε απόφαση.”
Σύμφωνα με το defencenet.gr δεν παρέλειψαν να τονίσουν την αποφασιστικότητά τους να χρησιμοποιήσουν τα όπλα εάν τελικώς αυτό χρειαστεί.
“Ας ελπίσουμε ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα μιλήσουμε χωρίς μάσκες.”
Όπως καταλαβαίνετε, η Κριμαία ήταν μόνο η αρχή, αλλά η Μόσχα θέλει να γνωρίει ότι σε αυτές τις περιοχές η πλειοψηφία θα είναι μαζί της, δεν θέλει να εντάξει εχθρικούς πληθυσμούς στην επικράτειά της, συνεπώς τα δημοψηφίσματα είναι μονόδρομος.
Δείτε τα σχετικά βίντεο:






http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/70000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters