Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οι υπουργοί Εξωτερικών Γαλλίας, Γερμανίας και Πολωνίας πήγαν στο Κίεβο και έφυγαν... τρέχοντας

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας έφτασαν στο Κίεβο. Στο κτίριο του ουκρανικού ΥΠΕΞ οι ΥΠΑΜ, Frank - Walter Steinmeier, Laurent Fabius και Ράντοσλαβ Σικόρσκι θα συνέλθουν σε συνεδρίαση με την ουκρανική ηγεσία και την αντιπολίτευση, μες σκοπό την εκτόνωση της κατάστασης. Αυτό αναφέρθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας.

«Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Πολωνίας, Frank - Walter Steinmeier, κ. Laurent Fabius και Ράντοσλαβ Σικόρσκι θα συνέλθουν την Πέμπτη στο Κίεβο με την ουκρανική ηγεσία και την αντιπολίτευση», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση του γερμανικού ΥΠΕΞ.
Οι υπουργοί των χωρών της ΕΕ σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συνομιλίες και με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Σύμφωνα με το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, η επίσκεψη συμφωνήθηκε και από την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ σε Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Catherine Ashton.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού ΥΠΕΞ Steffen Seibert, αργά το βράδυ η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είχε συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Εκεί αποφασίστηκε η αποστολή των ευρωπαίων διπλωματών στο Κίεβο.

Σύμφωνα με τον Seibert, στην τηλεφωνική συνομιλία των 2 ηγετών, συμφωνήθηκε ότι η Ευρώπη θα βρίσκεται συνεχώς σε «στενή επαφή» με τη Ρωσία για την διευθέτηση της διένεξης στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρθηκε, στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών της ΕΕ σχετικά με το ουκρανικό ζήτημα, στην οποία, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα των πιθανών κυρώσεων κατά της κυβέρνησης του Κιέβου.

Σχόλιο: Πιθανόν η αποστολή ευρωπαίων διπλωματών να αποτελέσει, μια από τις τελευταίες κινήσεις προς εκτόνωση της κατάστασης στην χώρα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια της κυβέρνησης της Ουκρανίας και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες και για την Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, διεξάγουν αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις σε όλη την χώρα, αυξάνοντας την δυσαρέσκεια του δυτικού επί το πλείστον τμήματος. 

ΡΩΣΙΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ»
Η Ρωσία κατηγόρησε από την πλευρά της τους διαδηλωτές ότι οργανώνουν μια «βίαιη κατάληψη της εξουσίας».
Ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, δια μέσου του εκπροσώπου του Ντμίτρι Πεσκόφ, επέρριψε την ευθύνη της κλιμάκωσης της βίας «ειδικά στους εξτρεμιστές», των οποίων οι πράξεις θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με ένα «επιχειρούμενο πραξικόπημα».
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τις χώρες της Δύσης για ενθάρρυνση «αυτών των προκλητικών πράξεων».
Ο κ. Πεσκόφ, εξάλλου, αρνήθηκε να απαντήσει κατά πόσο η Ρωσία θα αποδεσμεύσει τη δεύτερη δόση του πακέτου διάσωσης της Ουκρανίας, ύψους 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την ερχόμενη Δευτέρα.

Εγκατέλειψαν το Κίεβο οι ευρωπαίοι υπουργοί εξωτερικών λόγω... κινδύνου!!!
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας εγκατέλειψαν το Κίεβο χωρίς να συναντήσουν τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς έπειτα από τη νέα έκρηξη βίας ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας, που προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.
«Αναχώρησαν. Δεν θα δουν τον πρόεδρο για λόγους ασφαλείας», δήλωσε διπλωματική πηγή.
Νωρίτερα, ο πολωνός υπουργός Εξωτερικών Στανισλάβ Σικόρσκι δήλωσε ότι ο μαύρος καπνός, οι εκρήξεις και τα πυρά γύρω από το προεδρικό μέγαρο στο Κίεβο προκάλεσαν πανικό στους ουκρανούς αξιωματούχους. 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1719.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters