Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ή ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;;; - ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ;;;


Σ αυτό το δίλημμα η συγκυβέρνηση των ταπεινωμένων ανδρεικέλων, δεν έχει καμία απολύτως δυσκολία να βρει την απάντηση...
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τη φυσιογνωμία αυτής της απάντησης, την έχει ενστερνιστεί πρωτίστως η ίδια, αφού έχει αναγορεύσει την προσωπική δουλοπρέπεια των πρωταγωνιστών της σε επίσημη "εθνική" πολιτική. Μιλάμε εν προκειμένω για ένα τσίρκο πολιτικών ουρακοτάγκων με προεξάρχοντα τον φερόμενο ως πρωθυπουργό, που από τη στιγμή που αποφάσισε να καταστεί δηλωσίας με τίμημα την πρωθυπουργία, έφτασε στο σημείο να ικετεύει υπαλλήλους ακόμη και για το ΦΠΑ της τυρόπιτας. Ποιός μπορεί να περιμένει λοιπόν από μια κυβέρνηση που κιότεψε να πραραδώσει μαθήματα υπερηφάνιας στο λαό της???

Η Νέα Τάξη, θέλει προσκυνημένους λαούς, και στην προσπάθειά της να το εξασφαλίσει, το πρώτο πράγμα που φρόντισε, ειναι να συναλλάσσεται με προσκυνημένους ηγέτες.
Αυτά λοιπόν τα πολιτικά ανδρείκελα γνωμοδοτούν. Το κάνουν υποταγμένα πλήρως στην τραπεζική δικτατορία την οποία...
υπηρετούν ως πρόθυμες Φιλιππινέζες. Και νομοθετώντας ένα στυγνό σύστημα φορολογικής δικτατορίας προσβλέπουν σε πολίτες αλυσοδεμένους με μηδενική προσωπική αξιοπρέπεια κατ εικόνα και ομοίωση του δικού τους ραγιαδισμού.
Εξέδωσαν λοιπόν οδηγία οι δωσίλογοι, μέσα από την οποία επιχειρούν να περιγράψουν το προφίλ του "συνεργάσιμου δανειολήπτη". Του ανθρώπου δηλαδή που με τσαλακωμένη την προσωπική αξιοπρέπεια, και ενώ πρώτα του φόρτωσαν στην πλάτη εκατοντάδες δις για την περίφημη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τώρα επιχειρούν να τον μετατρέψουν σε δουλίτσα των υπαλληλίσκων των εισπρακτικών, νομιμοποιώντας την εισβολή στο σπίτι του, στη ζωή του, στην υπόληψή του, στην ψυχή του.
Πρόκειται για μια οδηγία γενικευμένης ταπείνωσης των πολιτών, και επιτέλους ηλίθιε λαέ, ούτε αυτό δε θα αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να τους στείλεις στο διάολο πριν σου αφανίσουν οριστικά τη ζωή???
Πριν παραθέσουμε λοιπόν την οδηγία ντροπής, θα θέλαμε να ρωτήσουμε την "Αριστερά" του κ@λου... εεε... του ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να πω: Τι προκειται να κάνει αλήθεια μ αυτό το σάλτο μορτάλε στην ψυχή των πολιτών, αν η αφέλεια όσων τον πίστεψαν, τον φέρει οσονούπω στην κυβερνητική εξουσία???
Τον ορισμό του λεγόμενου συνεργάσιμου δανειολήπτη έδωσε επισήμως το υπουργείο Ανάπτυξης σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρει η κατάσταση με τα «κόκκινα» δάνεια. Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο οφειλέτης θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δηλώνει «παρών» και να έχει επικοινωνία με την τράπεζα που τον έχει δανείσει. Αναπόφευκτο επίσης είναι το οικονομικό ξεγύμνωμα του δανειολήπτη καθώς θα πρέπει να γνωστοποιεί -ακόμα και να προαναγγέλλει- κάθε μεταβολή στην οικονομική του κατάσταση.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το υπουργείο, ένας οφειλέτης είναι συνεργαζόμενος με το δανειστή όταν:
α) είναι διαθέσιμος σε επικοινωνία με τον δανειστή, παρέχει πλήρη και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας προς το δανειστή (αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό τηλεμοιοτυπίας, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας) και προβαίνει σε ορισμό, συγγενικού ή φιλικού προσώπου, ως αντικλήτου επικοινωνίας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,
β) απαντά σε ανακοινώσεις και επιστολές του δανειστή με κάθε πρόσφορο μέσο, εντός μίας εβδομάδας,
γ) προβαίνει σε πλήρη και ειλικρινή γνωστοποίηση πληροφοριών, προς το δανειστή, αναφορικά με τη τρέχουσα οικονομική του κατάσταση, εντός 15 ημερών από την ημέρα μεταβολής τους,
δ) προβαίνει εκουσίως, σε πλήρη και ειλικρινή γνωστοποίηση πληροφοριών, προς το δανειστή, οι οποίες θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην μελλοντική οικονομική του κατάσταση, εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα περιέλθουν σε γνώση του. (πχ πλήρωση προϋποθέσεων λήψης επιδόματος, εμφάνιση νέων περιουσιακών στοιχείων που θα περιέλθουν στην κυριότητά του[κληρονομιά κλπ], ανακοινώσεις απόλυσης, καταγγελίες μισθώσεων κλπ),
ε) σε εξαιρετικές περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, (λ.χ. αποδεδειγμένη σοβαρή ασθένεια ή φυσικής καταστροφής), η οποία αποδεδειγμένα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική του κατάσταση, γνωστοποιεί αμελλητί την κατάστασή του αυτή στο δανειστή. Σε αυτή την περίπτωση του χορηγείται τρίμηνη περίοδος χάριτος.
 

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5804.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters