Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΦΙΜΩΣΗ ΤΥΠΟΥ.jpg
ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΑΘΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ...
................................................................
Sarmas Kostas
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ............... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ :

Panagiotis Mitilineos Με εντολή της κυβέρνησης , του αρμόδιου Υπουργού τύπου κ. Κεδίκογλου, ομάδα αστυνομικών και υπαλλήλων της Εταιρείας τηλεπικοινωνιών οργάνωσαν σχέδιο εξόντωσης των δημοσιογράφων και ιδιοκτητών της τοπικής τηλεόρασης της Σαντορίνης . Επί 6 μέρες αστυνομικοί από την Αθήνα και ομάδα υπαλλήλων έφτασαν με άκρα μυστικότητα στο νησί με μοναδικό σκοπό να κλείσουν το τοπικό «παράνομο» κανάλι, να συλλάβουν και να οδηγήσουν στο αυτόφωρο ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους . Έτσι χθες το πρωί μας συνέλαβαν και μας οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα ενώ την ίδια ώρα μαζί με ειρηνοδίκη, περιπολικά και μυστικούς αστυνομικούς πήγαν στο βουνό του προφήτη Ηλία και κατέσχεσαν τα μηχανήματα εκπομπής μας. Όταν έφτασε η ώρα να οδηγηθούμε με χειροπέδες στην Νάξο η εισαγγελέας έδωσε εντολή να μας αφήσουν ελευθέρους αφού παραμείναμε υπό κράτηση 10 ολόκληρες ώρες. Η παρέμβαση των Αστυνομικών και των υπαλλήλων της Ελληνικής Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών ήταν όπως μας είπαν αυτεπάγγελτη, δηλαδή απλά ήθελαν να εφαρμόσουν το νόμο αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το κανάλι της Σαντορίνης διαθέτει πολλές αποφάσεις δικαστηρίων αλλά και βρίσκεται σε προσπάθεια να εξασφαλίσει προσωρινή άδεια λειτουργίας. Σήμερα το μεσημέρι 13:00 σε ειδική εκπομπή θα σας αναλύσουμε τα σχέδια του σκοτεινού ρόλου που έχουν παίξει για το θέμα αυτό διάφορα πρόσωπα. Το κανάλι συνεχίζει να λειτουργεί διαδικτυακά για όσους είναι συνδεδεμένοι στο internet.

https://www.facebook.com/panagiotis.mitilineos?fref=ts

http://www.santorinifm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters