Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο. 7.000 ευρώ για ένα τραπέζωμα μέσα στο Κοινοβούλιο έδωσε η Βουλή


Αυτή είναι η λιτή Προεδρία;
Στα όρια του αδιανόητου είναι η απόφαση που αναρτήθηκε χθες αργά το βράδυ στην ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας και αποκαλύπτει το -κυριολεκτικώς- φαγοπότι που λαμβάνει χώρα με
έξοδα του δημοσίου για χάρη της Προεδρίας. Σύμφωνα με την απόφαση η Βουλή δαπάνησε πριν από λίγες ημέρες ποσό περίπου 7.000 ευρώ, για την ακρίβεια 6.960,80 ευρώ για ένα και μόνο τραπέζωμα σε 140 ευρωπαίους που επισκέφθηκαν τη Βουλή στο πλαίσιο της Διάσκεψης Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε.
Με μια απλή διαίρεση προκύπτει ότι το κάθε άτομο κόστισε περίπου 45 ευρώ τιμή που όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα μπορούσε να βρει η Βουλή σε ένα από τα καλά κεντρικά εστιατόρια των Αθηνών. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι το γεύμα δεν παρατέθηκε σε κάποιο εστιατόριο αλλά εντός της Βουλής και μάλιστα στην αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος η οποία συνήθως φιλοξενεί Εκθέσεις και διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση. Λίγο.πολλά δεν είναι επτά χιλιάρικα για τραπέζωμα εντός Βουλής; 


 
 
parapolitika.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/7000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters