Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

4 Δήμοι στη Χώρα στο πρόγραμμα της END .

Ο Δήμος Κέρκυρας παρά το αίτημα ένα μήνα τώρα δεν δέχθηκε τα 15 δις .
Τη στήριξη της END πήρε γνωστό πρόσωπο της Κέρκυρας.
 

Η Ελλάδα ελευθερώνεται από τον βραχνά της Οικονομικής κρίσης,Στη Κέρκυρα ο Δήμος δεν έχει βάλει να συζητηθεί το θέμα της χρηματοδότησης του προγράμματος της END ενώ η αίτηση ενημέρωσης κατατέθηκε από 10 Ιανουαρίου!!!!Ενα μήνας πέρασε. Δείγμα ότι ακολουθεί ο Χαλκιδαίος Δήμαρχος Κέρκυρας τα μνημονιακα υποκείμενα!!!Για τη Κέρκυρα το ποσό φθάνει τα 15 ΔΙΣ 

Για το λόγο αυτό γνωστό πρόσωπο της Κέρκυρας που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική πήρε τη στήριξη της END σε ανεξάρτητο συνδυασμό που συγκροτείται μαζί με πολίτες της Κέρκυρας να πάρουν το Δήμο στα χέρια τους.Το πρόγραμμα αυτό έχει δυο μέρη,Α,Όσοι χρωστάνε σε ΕΦΟΡΙΑ ΤΕΒΕ ΙΚΑ,και έχουν ΔΑΝΕΙΑ θα ξεχρεώσουν και Β Το Νησί θα μετατραπεί σε εργοτάξιο με Κοινωνικά και Αναπτυξιακά έργα, Αυτά που δεν έγιναν στο νησί έρχονται τώρα.
Θέλουμε Γέφυρα με την απέναντι ακτή? Θέλουμε Οδικό άξονα Βορρά -Νότου? Θέλουμε Λιμανια ,Βιομηχανίες .Μπορούμε τα πάντα.Τα χρήματα ειναι 15 δις βγαίνουν από το Παγκόσμιο λογαριασμό Καταπιστευματος με εγγύηση της END για να απελευθερωθεί η Χώρα και ο Δήμος Κέρκυρας έχει αυτή την μοναδική ευκαιρία με τον νέο συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. Το όνομα του επικεφαλής ( γνωστός για τούς αγώνες του στη Κέρκυρα κατά της σήψης και της διαφθοράς) και η στήριξη αυτή στο συνδυασμό του  θα ταράξει τα νερά όλων ντόπιων  υπαλλήλων του μνημονίου  και όσων ακολουθούν τις εντολές της Κυβέρνησης - Ξένων Κέντρων στοών κλπ   που μετέτρεψαν τη Χώρα σε προτεκτοράτο

Μυξοκλαίει κάθε μέρα  στα κανάλια πως δεν έχει πόρους η Αυτοδιοίκηση .
Ελα Χαλκιδαίε αστα τα παραμύθια.
Τις εντολές της κυβέρνησης ακολουθείς και αποδέχεσαι....
 
 
http://amazonioscorfu.blogspot.gr/2014/02/5os-end-15-end.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters