Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σόρος "τις έφαγε" από την 30χρονη πρώην σύντροφό του!

 

Κι όχι μόνο ο Σόρος. Η 30χρονη Βραζιλιάνα ηθοποιός Αντιάνα Φερέιρ, τα έκανε γυαλιά - καρφιά σε δικαστήριο της Νεας Υόρκης όπου συναντήθηκαν μαζί με τους δικηγόρους τους σε αίθουσα συσκέψεων για να βρούν λύση σε παλιότερο επεισόδιο όπου ο Σόρος είχε καταγγείλει ότι τον είχε χτυπήσει.

Δεν χτύπησε μόνο τον Σόρος αλλά και όλους τους δικηγόρους, ακόμα και τον δικό της!

Όταν λοιπόν συναντήθηκαν για να βρούν λύση στην διένεξή τους, με τον δικηγόρο της, τους νομικούς συμβούλους του  Σόρος και τον ίδιο τον ζάμπλουτο χρηματιστή, η Φερέιρ επιτέθηκε στον Σόρος χτυπώντας τον (ρίχνοντας κάτω τα ακουστικά που φορούσε), στον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ αρπάζοντάς του τα γυαλιά που φορούσε και πετώντας τα, σε έναν βοηθό του Σόρος στον οποίο έριξε μια σφαλιάρα και τον κλώτσησε στο καλάμι, σε έναν άλλο δικηγόρο τον οποίο απείλησε ότι θα τον «χώσει στη φυλακή» και στον ίδιο τον δικηγόρο της, τον οποίο χτύπησε φεύγοντας!

Η Φερέιρ διεκδικεί από τον πρώην σύντροφό της και διάσημο δισεκατομμυριούχο χρηματιστή αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για τον τσακωμό της με τον Σόρος, κατά τη διάρκεια του οποίου τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε.

Ο τσακωμός είχε ξεσπάσει όταν η Φερέιρ έμαθε πως ο Σόρος, ενώ αρχικά της είχε τάξει να της αγοράσει ένα χλιδάτο διαμέρισμα στην περιοχή Upper East Side της Νέας Υόρκης, τελικά το αγόρασε για τη νυν σύζυγό του Ταμίκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Νάουσα: Αρνήθηκαν τη χορηγία του Τζόρτζ Σόρος για πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία!
Ο Τ. Σόρος θέλει να πείσει την Χίλαρι να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο

Σόρος: Η Μέρκελ φταίει για τη Χρυσή Αυγή

Ο Τζορτζ Σόρος παντρεύτηκε στα 83 του

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1187.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters