Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Zzzzzzz ... ΏρΑ γΙα ΝάΝι ... Ζzzzzzz ....

Ύπνος! Η κατάσταση κατά την οποία το σώμα σου ξεκουράζεται και ο νους σου αλωνίζει σε ονειρικά μονοπάτια, δημιουργώντας απεικονίσεις των όσων οι ελπίδες σου και η ψυχή προστάζει, έχοντας ως αποτέλεσμα την πνευματική και σωματική αρμονία αφού το στρες, η ένταση και κάθε άλλο αρνητικό συναίσθημα μετά από έναν ωραίο ύπνο αποχωρεί ευγενικά (και καλά κάνει!)

Αν ποτέ γίνω πρωθυπουργός (στο χέρι σας είναι) θα κατοχυρώσω συνταγματικά ως ανθρώπινο δικαίωμα τον ύπνο. Είμαι παθούσα και ξέρω πως είναι να σε ξυπνούν.  Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα βίαιο, άχαρο ξύπνημα. Σου καταστρέφει την διάθεση, σου καταστρέφει την μέρα και κάνει τους πλανήτες σου όλους ανάδρομους αφού κατά έναν περίεργο τρόπο, κάθε φορά που ξυπνάς άσχημα, το σύμπαν γυρνάει στροφές. Αχ το ξύπνημα μεγάλη ιστορία… και πολύπλοκη.

Ως παθούσα έχω χωρίσει το ξύπνημα σε πέντε κατηγορίες:

1) Το πρωινό : Δουλεύεις ή έχεις να πας σχολείο. Ανοίγεις κουρτίνες και ο ήλιος δεν έχει καν βγει. Την στιγμή που η παγωνιά σε έχει ήδη λυγίσει και που η ιδέα να μην αποχωριστείς τις πυτζάμες σου και να χωθείς ξανά στα σκεπάσματα επικρατεί ως η πιο δελεαστική, ένα άτυχο βλέμμα στους δείχτες του ρολογιού, αφού πρώτα σε αγχώσει, σου φωνάζει να μην πιεις καν καφέ και να φύγεις όπως είσαι αν χρειαστεί.

Προσοχή: Αν φοράτε παντόφλες αρκουδάκια, να τις βγάλετε πρώτα, τις πρωινές ώρες έχει υγρασία και θα γίνουν χάλια

2) Μετά από ξενύχτι: Βασικά αυτό δεν είναι ξύπνημα, είναι η ανάγκη του σώματος μετά την κατάρρευση να απαλλάξει την καρδιά του από το φόβο και να αναγνωρίσει μια ένδειξη που θα αποδείξει πως είναι ζωντανό. Δεν αντέχεις να ανοίξεις παράθυρα γιατί τα μάτια σου στην πρώτη ακτίνα φωτός θα κλείσουν σαν αυτόματα πατζούρια, δεν έχεις διάθεση να ακούσεις τον παραμικρό θόρυβο γιατί πιστεύεις πως στον πιο ήρεμο ήχο το κεφάλι σου θα εκραγεί και το στομάχι σου έχει αναποδογυρίσει εφτά φορές. Όλος τυχαίως όμως θα μπει η μαμά σου στο δωμάτιο σαν την Miss Sunshine, ανοίγοντας όλα τα παράθυρα, φωνάζοντας με φωνή τσιριχτή «καλημέρα» και έχοντας ετοιμάσει εφτά διαφορετικά πιάτα για πρωινό.

Προσοχή: Αν έχετε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ, απλά πείτε στον εαυτό σας πως όλα αυτά ήταν ένα δυσάρεστο διάλλειμα και πρέπει να ξανακοιμηθείτε. Μην ακούτε καλέ το «ο καλύτερος τρόπος να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου είναι να ξυπνήσεις» κοιμηθείτε να κάνετε  τα προσχέδια και βλέπουμε…

3)Και ντριιιιιιιν το τηλέφωνο: Κύριε Γκράχαμ Μπελ θα ήθελα επί της ευκαιρίας να σας ζητήσω συγνώμη που επειδή πέφτω συχνά «θύμα» αυτού του τύπου ξυπνήματος έχω κάνει καραμέλα την έκφραση «γαμώ τον Γκράχαμ Μπελ μου γαμώ και τις κωλοεφευρέσεις του». Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά με τα χρόνια θα γίνει, διότι ξέρετε τι είναι να με παίρνει ο ύπνος στις πέντε και να με ξυπνούν στις οκτώ τα τηλέφωνα; Δεν φταίω εγώ λοιπόν, οι συγκυρίες.

Προσοχή: Πριν αναφωνήσετε την έκφραση « και ποιος τρελός έχει μανία να σου μιλήσει στις οκτώ το πρωί …ξανασκεφτείτε το, η μοίρα καραδοκεί και τιμωρεί».

4) Μην με ξυπνάς από τις έξι κύριε καθηγητά: Σας το εγγυώμαι πολλοί είχαμε πάει μηχανικά στο σχολείο αλλά λίγοι ήταν οι τυχεροί του τελευταίου θρανίου που είχαν ένα ήσυχο μέρος για να τοποθετήσουν το κεφαλάκι τους και να ξεκουραστούν από την διαδρομή, το κρύο και τις κακουχίες (ναι έχω μαθητικά βιώματα ποτέ δεν είχα κάτσει τελευταίο θρανίο, πάντα μπροστά και τώρα μετανιώνω). Και ειδικά αν έχετε καθηγητή θεωρητικού μαθήματος με ραδιοφωνική φωνή και η μέρα είναι συννεφιασμένη είναι σαν μια προσομοίωση του κρεβατιού σου. Δεν το θες, απλά κοιμάσαι! Τα φλέφαρα σου βαραίνουν και ΖΖζζζζζζζζζ….. Όπως είπε άλλωστε κι ο W.H. Auden «Καθηγητής είναι κάποιος που μιλάει στον ύπνο κάποιου άλλου».

Προσοχή : Αν τύχει να πείτε σε καθηγητή σας «Μα καλά και εσείς, δεν μπορείτε να κάνετε μια εξαίρεση και να ξεκινάει το μάθημα μετά τις δώδεκα;» προσέξτε, ίσως δεν καταλάβει το πόνο σας και σας σταυρώσει στεγνά και χωρίς ηθικούς φραγμούς με τα καρφιά της ωριαίας αποβολής στο απουσιολόγιο (γνωστό και ως  «Το νεκροταφείο των απουσιών» αφιερωμένο στους άτυχους μαθητές, αφού πολλούς τους αφήνει στον τόπο».
5) Με το μωρό μου αγκαλιά : Άφησα για το τέλος το ωραίο, για να κάνω grande φινάλε! Διότι τι πιο ωραίο να ξυπνάς δίπλα στο ταίρι σου, να το κοιτάς όταν κοιμάται και να ζεις αυτές τις στιγμές τρυφερότητας ανενόχλητος. Τίποτα αγαπητοί αναγνώστες μου. Δεν πα να βρέχει, να χιονίζει, να κάνει κατακλυσμό, ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπο σου και η ζωή είναι ωραία.

Προσοχή: Αν το ταίρι ροχαλίζει ξεχάστε όλα τα παραπάνω, προμηθευτείτε ωτοασπίδες και καλό κουράγιο!

Ο Δαλάι Λάμα έλεγε πως «Ο ύπνος είναι ο καλύτερος διαλογισμός». Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί τις στιγμές ηρεμίας που προσφέρει ο ύπνος. Κάντε το σαν ιεροτελεστία, ένα χαλαρωτικό μπανάκι, μουσική για να χαλαρώσετε και να φύγουν τα άγχη και ένα αναπαυτικό μαξιλάρι για να έχει το κεφαλάκι σας ένα πουπουλένιο αποκούμπι. Άντε και καλό μας ύπνο!

Ύπνος! Η κατάσταση κατά την οποία το σώμα σου ξεκουράζεται και ο νους σου αλωνίζει σε ονειρικά μονοπάτια, δημιουργώντας απεικονίσεις των όσων οι ελπίδες σου και η ψυχή προστάζει, έχοντας ως αποτέλεσμα την πνευματική και σωματική αρμονία αφού το στρες, η ένταση και κάθε άλλο αρνητικό συναίσθημα μετά από έναν ωραίο ύπνο αποχωρεί ευγενικά (και καλά κάνει!) Αν ποτέ γίνω πρωθυπουργός (στο χέρι σας είναι) θα κατοχυρώσω συνταγματικά ως ανθρώπινο δικαίωμα τον ύπνο.


Είμαι παθούσα και ξέρω πως είναι να σε ξυπνούν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα βίαιο, άχαρο ξύπνημα. Σου καταστρέφει την διάθεση, σου καταστρέφει την μέρα και κάνει τους πλανήτες σου όλους ανάδρομους αφού κατά έναν περίεργο τρόπο, κάθε φορά που ξυπνάς άσχημα, το σύμπαν γυρνάει στροφές. Αχ το ξύπνημα μεγάλη ιστορία… και πολύπλοκη. Ως παθούσα έχω χωρίσει το ξύπνημα σε πέντε κατηγορίες: 1) Το πρωινό : Δουλεύεις ή έχεις να πας σχολείο. Ανοίγεις κουρτίνες και ο ήλιος δεν έχει καν βγει. Την στιγμή που η παγωνιά σε έχει ήδη λυγίσει και που η ιδέα να μην αποχωριστείς τις πυτζάμες σου και να χωθείς ξανά στα σκεπάσματα επικρατεί ως η πιο δελεαστική, ένα άτυχο βλέμμα στους δείχτες του ρολογιού, αφού πρώτα σε αγχώσει, σου φωνάζει να μην πιεις καν καφέ και να φύγεις όπως είσαι αν χρειαστεί. Προσοχή: Αν φοράτε παντόφλες αρκουδάκια, να τις βγάλετε πρώτα, τις πρωινές ώρες έχει υγρασία και θα γίνουν χάλια


2) Μετά από ξενύχτι: Βασικά αυτό δεν είναι ξύπνημα, είναι η ανάγκη του σώματος μετά την κατάρρευση να απαλλάξει την καρδιά του από το φόβο και να αναγνωρίσει μια ένδειξη που θα αποδείξει πως είναι ζωντανό. Δεν αντέχεις να ανοίξεις παράθυρα γιατί τα μάτια σου στην πρώτη ακτίνα φωτός θα κλείσουν σαν αυτόματα πατζούρια, δεν έχεις διάθεση να ακούσεις τον παραμικρό θόρυβο γιατί πιστεύεις πως στον πιο ήρεμο ήχο το κεφάλι σου θα εκραγεί και το στομάχι σου έχει αναποδογυρίσει εφτά φορές.


Όλος τυχαίως όμως θα μπει η μαμά σου στο δωμάτιο σαν την Miss Sunshine, ανοίγοντας όλα τα παράθυρα, φωνάζοντας με φωνή τσιριχτή «καλημέρα» και έχοντας ετοιμάσει εφτά διαφορετικά πιάτα για πρωινό. Προσοχή: Αν έχετε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ, απλά πείτε στον εαυτό σας πως όλα αυτά ήταν ένα δυσάρεστο διάλλειμα και πρέπει να ξανακοιμηθείτε. Μην ακούτε καλέ το «ο καλύτερος τρόπος να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου είναι να ξυπνήσεις» κοιμηθείτε να κάνετε τα προσχέδια και βλέπουμε…


3)Και ντριιιιιιιν το τηλέφωνο: Κύριε Γκράχαμ Μπελ θα ήθελα επί της ευκαιρίας να σας ζητήσω συγνώμη που επειδή πέφτω συχνά «θύμα» αυτού του τύπου ξυπνήματος έχω κάνει καραμέλα την έκφραση «γαμώ τον Γκράχαμ Μπελ μου γαμώ και τις κωλοεφευρέσεις του». Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά με τα χρόνια θα γίνει, διότι ξέρετε τι είναι να με παίρνει ο ύπνος στις πέντε και να με ξυπνούν στις οκτώ τα τηλέφωνα; Δεν φταίω εγώ λοιπόν, οι συγκυρίες. Προσοχή: Πριν αναφωνήσετε την έκφραση « και ποιος τρελός έχει μανία να σου μιλήσει στις οκτώ το πρωί …ξανασκεφτείτε το, η μοίρα καραδοκεί και τιμωρεί».


4) Μην με ξυπνάς από τις έξι κύριε καθηγητά: Σας το εγγυώμαι πολλοί είχαμε πάει μηχανικά στο σχολείο αλλά λίγοι ήταν οι τυχεροί του τελευταίου θρανίου που είχαν ένα ήσυχο μέρος για να τοποθετήσουν το κεφαλάκι τους και να ξεκουραστούν από την διαδρομή, το κρύο και τις κακουχίες (ναι έχω μαθητικά βιώματα ποτέ δεν είχα κάτσει τελευταίο θρανίο, πάντα μπροστά και τώρα μετανιώνω). Και ειδικά αν έχετε καθηγητή θεωρητικού μαθήματος με ραδιοφωνική φωνή και η μέρα είναι συννεφιασμένη είναι σαν μια προσομοίωση του κρεβατιού σου. Δεν το θες, απλά κοιμάσαι!


Τα βλέφαρα σου βαραίνουν και ΖΖζζζζζζζζζ….. Όπως είπε άλλωστε κι ο W.H. Auden «Καθηγητής είναι κάποιος που μιλάει στον ύπνο κάποιου άλλου». Προσοχή : Αν τύχει να πείτε σε καθηγητή σας «Μα καλά και εσείς, δεν μπορείτε να κάνετε μια εξαίρεση και να ξεκινάει το μάθημα μετά τις δώδεκα;» προσέξτε, ίσως δεν καταλάβει το πόνο σας και σας σταυρώσει στεγνά και χωρίς ηθικούς φραγμούς με τα καρφιά της ωριαίας αποβολής στο απουσιολόγιο (γνωστό και ως «Το νεκροταφείο των απουσιών» αφιερωμένο στους άτυχους μαθητές, αφού πολλούς τους αφήνει στον τόπο».


5) Με το μωρό μου αγκαλιά : Άφησα για το τέλος το ωραίο, για να κάνω grande φινάλε! Διότι τι πιο ωραίο να ξυπνάς δίπλα στο ταίρι σου, να το κοιτάς όταν κοιμάται και να ζεις αυτές τις στιγμές τρυφερότητας ανενόχλητος. Τίποτα αγαπητοί αναγνώστες μου. Δεν πα να βρέχει, να χιονίζει, να κάνει κατακλυσμό, ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπο σου και η ζωή είναι ωραία.


Προσοχή: Αν το ταίρι ροχαλίζει ξεχάστε όλα τα παραπάνω, προμηθευτείτε ωτοασπίδες και καλό κουράγιο! Ο Δαλάι Λάμα έλεγε πως «Ο ύπνος είναι ο καλύτερος διαλογισμός». Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί τις στιγμές ηρεμίας που προσφέρει ο ύπνος. Κάντε το σαν ιεροτελεστία, ένα χαλαρωτικό μπανάκι, μουσική για να χαλαρώσετε και να φύγουν τα άγχη και ένα αναπαυτικό μαξιλάρι για να έχει το κεφαλάκι σας ένα πουπουλένιο αποκούμπι. Άντε και καλό μας ύπνο!

☆╮ ✩✩ ╰☆╮ ✩✩ ╰☆╮ ✩✩ ╰☆╮ ........... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΣΜΕ ............... ☆╮ ✩✩ ╰☆╮ ✩✩ ╰☆╮ ✩✩ ╰☆╮


Παραμυθενιο Ξωτικο


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ
ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters