Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ελιωσαν οι πάγοι και βγήκαν οι μούμιες στρατιωτών από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (pics)

Ελιωσαν οι πάγοι και βγήκαν οι μούμιες στρατιωτών από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (pics)
Απίστευτο και εντελώς μακάβριο θέαμα αποκάλυψε το λιώσιμο των πάγων στις Ιταλικές Αλπεις, μιας και... βγήκαν στην επιφάνεια μούμιες στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Το περιοδικό «Time» αναφέρει: «Τον Μάιο του 1915 η Ιταλία αποφάσισε να μπει στον πόλεμο, στο πλευρό των Συμμάχων, ανοίγοντας μέτωπο στα βόρεια σύνορα της χώρας με το αυστριακό τάγμα των Kaiserschützen, που ανήκε στις Δυνάμεις του Άξονα. Εκεί, στις ιταλικές Άλπεις, σε ύψος 6.500 ποδιών, τα ιταλικά στρατεύματα πολέμησαν τους αντιπάλους τους, που υπερτερούσαν σε όπλα και υποδομές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters