Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ (Χ) ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ



Viky Charalambous
Προς: Την Ιερά Αρχιεπισκοπή χχχ
Προσοχή: Αρχιεπίσκοπο χχχ χχχχ;
Από: Κα Βίκυ Χαραλάμπους Κυριακή, 15η ημέρα Δεκεμβρίου
Θέμα: Δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση αναπτυξιακών Έργων για τους Δήμους σε όλη την Ελλάδα και για όλο τον Ελληνισμό γενικότερα , ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Μακαριότατε,
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να περιμένουμε. Εξάλλου έχουμε κάνει από την πλευρά μας ό,τι μπορούσαμε.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν και θα αντέξουν άραγε να περιμένουν; Υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή να συζητάμε; Σήμερα έχουμε αυτήν την πιθανότητα στα χέρια μας. Αύριο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αυτό ας σκεφτούμε προσεκτικά και με το χέρι στην καρδιά, ας ιεραρχήσει ο κάθε ένας από εμάς τις προτεραιότητές του και να πράξει αναλόγως.
Πάντοτε με εκτίμηση, Βίκυ Χαραλάμπους

 { ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ) ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ } 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Α. Κάποιος δικαστής (ο οποίος έχει αφυπηρετήσει πρόσφατα και σε συνεργασία με ένα δικηγορικό γραφείο), έχουν πρόσφατα γνωματεύσει για κάποιο Δήμο/ Δήμαρχο στην Κρήτη. Η γνωμάτευσή τους είναι 4 σελίδων. Το τέλος της έκθεσης λέει ακριβώς τα ακόλουθα:

"ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  Το πληρεξούσιο αυτό προς τον Επενδυτή, δεν ιδρύει καμία αστική ή ποινική ευθύνη εις βάρος του Δημάρχου και των μελών του ΔΣ του Δήμου "χχχχ", αλλά μόνο την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του Επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης. 
Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο (προς τον Επενδυτή) στην χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων, ενώ στην καλύτερη, το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ' επέκταση των Δημοτών του." 

Θα μπορούσα, εάν υπάρξει ενδιαφέρον από εσάς, να τους φέρω σε επαφή μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Β. Η Αρχιεπισκοπή σας, θα μπορούσε να αιτηθεί και η ίδια εάν το θελήσει και να γίνει ΑΡΩΓΟΣ αυτής της μεγάλης προσπάθειας, ανεξάρτητα από τα κεντρικά γραφεία.
Ούτως ή αλλιώς έχετε κάποιου είδους ανεξαρτησία. Ισχύει το ίδιο όπως και για τους Δήμους σε σχέση με το Κράτος. Δεν μπορείτε ίσως να φέρετε/ προκαλέσετε κάποιο είδος βάρους στο γενικό σύνολο της Αρχιεπισκοπής αλλά κανείς δεν μπορεί να σας πει μην καλέσετε επενδυτές να φέρουν βοήθεια στην εκκλησία και στο Ποίμνιό σας!
Και εσείς θα μπορούσατε να αιτηθείτε για ολόκληρο τον Ελληνισμό εάν το φτιάξουμε προσεκτικά.
Φτάνει να ΘΕΛΕΤΕ! Και όσα προτείνουμε στους Δήμους, μπορούν να γίνουν ακόμα πιο δυνατά και να ενδυναμώσει τη δική μας αίτηση στο εξωτερικό. Να ενεργήσει και πάλι η εκκλησία σε συνδυασμό με τον Δήμο και τον Πολίτη για ένα καλύτερο αύριο! Οι Πολίτες φωνάζουν βοήθεια.. Εσείς έχετε τη δύναμη, εμείς βάλαμε τα εργαλεία (χρηματικά εργαλεία του Σώρρα), τη φαιά ουσία, το δίκτυο, τις γνώσεις, την εργασία (ΕΙ- ΕΝD και όλοι οι Συνέλληνες που βοηθάνε).
Παραμένει ο συνδυασμός των δύο για να γίνει πραγματικότητα. Το ερώτημα στο σύνολο πρέπει να παραμένει. Τι έχετε να πάθετε εαν Υπογράψετε και Αιτηθείτε; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ αφού δεν δεσμεύετε ούτε ξοδεύετε αλλά και ούτε θα υποχρεωθείτε για απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Αλλά και να μην μπορείτε/ θέλετε/ γίνεται να υπογράψετε για να αιτηθείτε εσείς, μπορείτε όμως να συνυπογράψετε υποστήριξη σε ένα άλλο Δήμο που έχει ήδη υπογράψει..
Μπορείτε επίσης να σταθείτε στο πλευρό μας και να υποστηρίξετε με την παρουσία σας την δική μας προσπάθεια, Μπορείτε επίσης να συμβουλέψετε Δήμους να προχωρήσουν κ.α.
Με σκοπό να ενδυναμωθεί η κίνηση των πολιτών και να πραγματοποιηθεί ο τελικός στόχος και η δική μας προσπάθεια..

Οι προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά μας είναι Τιτάνιες. Όμως από μόνοι μας δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Έχουμε φέρει τα εργαλεία, έχουμε βάλει την φαιά ουσία, έχουμε εργαστεί να φτιάξουμε όλες τις μελέτες για να αιτηθούμε (σας στέλνω ένα δείγμα κάποιων περιλήψεων από τις 325 μελέτες για την Ελλάδα απλά για να έχετε μια ιδέα).

Βάλαμε τη δική μας ζωή σε ρίσκο για όλη την Ελλάδα, τις δουλειές μας, σχεδόν την ύπαρξή μας για να μπορέσουμε να βάλουμε από ένα λιθαράκι ο κάθε ένας ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ κατά την δόμηση αυτού του ΥΠΕΡ-ΕΡΓΟΥ που ονομάζεται αναδιοργάνωση της "ΕΛ-ΛΑΣ" γιατί ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να συνεχίσουμε την ιστορία μας, τη γλώσσα, τις παραδόσεις μας, τα πιστεύω, ήθη και τα έθιμά μας..

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, Ν’ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.

https://www.facebook.com/groups/1403624143214909/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters