Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ:EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσυνη

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

Αντώνης Βαλσαμάκης: Στο σημείο αυτό και παίρνοντας την σκυτάλη από τον πρόεδρο ήθελα να σας επικεντρώσω την προσοχή σας αγαπητοί συμπατριώτες σ' αυτό το τελευταίο που είπε το οποίο εμείς το συζητάμε πάρα πολύ καιρό εδώ, το συζητάμε εκτεταμένα. Θα το πω με δικά μου λόγια είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο. Θες ο κλήρος, θες η αποστολή, θες το DNA μας, θες το πλήρωμα του χρόνου αυτή όλη η αποστολή έχει πέσει στις πλάτες τις δικές μας ουσιαστικά είμαστε δύο γενιές. 

Είμαστε εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι ηλικιακά και όταν λέω ηλικιακά λέω την ληξιαρχική μας ομιλία και όχι τις άλλες 2 ηλικίες που οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε ότι έχουμε καθώς επίσης έπεσε ο κλήρος και σε εσάς τους νεότερους. Στις Ελληνίδες και τους Έλληνες οι οποίοι σήμερα προσπαθούν να φτιάξουν οικογένεια ή όσοι ήδη έχουν φτιάξει οικογένεια προσπαθούνε να επιβιώσουν. 

Η αποστολή λοιπόν είναι στις πλάτες τις δικές μας, είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε αυτό το πόλεμο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα τον κερδίσουμε τις μάχες από ότι γνωρίζετε τις έχουμε κερδίσει τη μία πίσω από την άλλη. Θα ήθελα σήμερα να ήμουν σε μία καλύτερη θέση να μπορώ να ευχηθώ σε όλες τις συν-Ελληνίδες και σε όλους τους συν-Έλληνες συγχαρητήρια γιατί η χώρα μας ανέλαβε την προεδρία μιας μεγάλη ένωσης της ευρωπαϊκής. 


ΝΤΡΟΠΗ & ΘΥΜΟΣ

Ακούμε αυτά λοιπόν και βλέποντας όλες τις σκηνές από τα τηλεοπτικά δίκτια κυριεύτηκα από 2 συναισθήματα το ένα ήταν ντροπή και το άλλο συναίσθημα ήταν θυμός. 

Ντροπή γιατί φέρανε την χώρα μας, την πατρίδα μας σε ένα σημείο να γελοιοποιείται από διάφορους διεθνής αναλυτές, δημοσιογράφους, σχολιαστές, ανειδίκευτους ειδικούς και ούτω καθεξής να σχολιάζεται δυσμενώς η χώρα μας και να αναρωτιόνται πως είναι δυνατόν μια πτωχευμένη χώρα μία χώρα των 10 εκατομμυρίων με 2 εκατομμύρια ανέργους, με 6000 αυτοκτονίες με 30% επίσημη ανεργία και αφήστε το 27,4 % είναι 30%. 

Πως είναι δυνατόν λοιπόν μία χώρα η οποία σιτίζεται από τα συσσίτια της αγάπης του μίσους και της γελοιότητος να προεδρεύει στην ευρωπαϊκή ένωση καταλαβαίνετε ότι κάπου ζώντας στο εξωτερικό ανάμεσα σε όλες τις εθνότητες και εθνικότητες σε όλους τους λαούς του πλανήτη αναμεμιγμένος αισθάνομαι ντροπή όταν δημοσιεύονται αυτά, φυσικά είμαι οπλισμένος με πάρα πολύ θάρρος με πολύ κουζουλαμάρα όπως λέμε στον τόπο μας και τους απαντώ ευθέως κοιτώντας τους πάντα στα μάτια. Αλλοι καταλαβαίνουν άλλοι δεν καταλαβαίνουν αλλά εγώ έχω υποχρέωση να λέω τις αλήθειες να λέω τα σωστά με έπιασε όμως και θυμός ξέρετε γιατί ; γιατί δυστυχώς όλη αυτήν την παρωδία δεν μπόρεσαν οι συν-Ελληνίδες και οι συν-Έλληνες να την αποτρέψουν θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου άποψή, την προσωπική μου άποψη, η καθαρά προσωρινή πριν φτάσουμε στο Γενάρη του 2014 να έχουμε λύσει το πρόβλημα της πατρίδας μας και εκεί θυμώνω. 

Θυμώνω πρωτίστως με τον εαυτό μου έτσι με έμαθε ο Καζαντζάκης, να θυμώνω στο τέλος την ημέρας με τον εαυτό μου γιατί δεν πέτυχα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω αυτό που έπρεπε. Δεν σας κρύβω μιλάω με Έλληνες αυτή τη στιγμή και μιλάω πάντα την γλώσσα της αλήθειας δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές αισθάνομαι ένοχος, αισθάνομαι ένοχος γιατί εγώ κάθε βράδυ τρώγω, αισθάνομαι ένοχος γιατί και στο γραφείο και στο σπίτι υπάρχει θέρμανση αισθάνομαι ένοχος που αν συνεχίσω να σας αναλύω τις ενοχές μου υπάρχει περίπτωση να δεθεί κόμπος στον λαιμό μου και να μην μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας πλην όμως έτσι αισθάνομαι

Αισθάνομαι ένοχος γιατί έπρεπε να έχουμε ενεργοποιηθεί ίσως, πιθανών, φαντάζομαι λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος ο γιατρός ο Μανώλης ο Λαμπράκης και εγώ είχαμε ξεκινήσει, είμαστε οι πρωτεργάτες από ότι ξέρετε και είχαμε ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια από τις αρχές του 2009, τέλος του 2008 αρχές του 2009. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε περισσότερο να έχουμε κάνει, δεν ξέρω πόσο πιο γρήγορα θα μπορούσαμε να είχαμε κινηθεί, εγώ όμως εκμυστηρεύομαι ότι κάποιες φορές αισθάνομαι ενοχές. 


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ

Σήμερα όμως είμαστε σε τόσο καλό σημείο, έχουμε κερδίσει σε τόσες πολλές μάχες που όλο αυτό δείχνει ότι κάλιο αργά παρά ποτέ έστω και από το 2009 και μετά έστω και στις μέρες μας σήμερα πρέπει να κάνουμε ότι έχει απομείνει να κάνουμε ότι είναι γραμμένο στις μοίρες τις δικές μας σ' αυτές τις 2 γενιές που σας προανέφερα πρέπει όμως να το κάνουμε γρήγορα πρέπει ότι έχει απομείνει να γίνει γρήγορα. 

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι πολύ σύντομα θα μάθουν όλοι στα πέρατα της οικουμένης για την νίκη του ανθρώπινου γένους, για την νίκη ουσιαστικά των Ελλήνων, είμαστε πάρα πολύ κοντά σε κάτι τέτοιο αυτό έχει στοιχίσει φυσικά από ότι όλοι ξέρετε, από ότι όλοι αντιλαμβάνεστε μάλλον έχει στοιχίσει πολύ, έχει στοιχίσει σε πάρα πολλούς τομείς τουλάχιστον στους πρωτεργάτες αυτού του αγώνα. 

Είχαμε την τύχη βέβαια να έχουμε μαζί μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια έναν Αρτέμη Σώρρα είχαμε την τύχη να έχουμε όλα αυτά τα υπερ-όπλα τα οποία μας παραχώρησε, τα οποία παραχώρησε ουσιαστικά κι αυτός για την πατρίδα του και για κανέναν άλλο λόγο. Έχουμε κατηγορηθεί συλλήβδην όλοι και οι 12 όσοι ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα. Πιθανόν να αρχίσουν οι αλληλοκατηγορίες και μεταξύ των συν- Ελλήνων ότι πλαισιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια δεν πτοηθήκαμε δεν πτοούμαστε, δεν πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. 

Έχω πει κατ' επανάληψη και δεν θα κουραστώ να το λέω είμαστε φτιαγμένοι από αυτό το υλικό το οποίο δεν γνωρίζει από επιστροφή δεν γνωρίζει από σταμάτημα της προσπάθειας, εμείς μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας με όσο κουράγιο μας έχει απομείνει ή με όσο θα μας απομείνει θα παλεύουμε γι' αυτήν την ιδέα. Θα ήθελα κατά τον ίδιο τρόπο να αρχίσουν να σκέφτονται όλες οι συν-Ελληνίδες και όλοι οι συν-Έλληνες, ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα σήμερα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο απ' την Πάτρα μέχρι την Λάρισα υπάρχουν πυρήνες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας ακολουθούν και βοηθάνε συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους πρέπει και να τους προστατέψουμε και να τους πολλαπλασιάσουμε. 

Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν η Ελλάδα ολόκληρη, ο Ελληνισμός να γίνει ένα ποτάμι, ένα ποτάμι που θα πνίξει όλους αυτούς είτε μιλάμε για τους επικυρίαρχους είτε μιλάμε για τους οσφιοκάμπτες , τους μεσάζοντες, τους ενθοπροδώτες , ένα ποτάμι λοιπόν που θα πνίξει όλους αυτούς. 

flood.jpg

Είναι η μοναδική μας ελπίδα δεν ξέρω πόσο το εμβαθύνει ο κάθε ένας μας, πόσο προσωπικά το κάνει το θέμα αυτό ο κάθε ένας μας αλλά σας πληροφορώ ότι εάν εμείς τα 10 εκατομμύρια Έλληνες δεν αντιδράσουμε τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο το ανθρώπινο γένος. Ήρθε η ώρα λοιπόν που θα πρέπει ο κάθε ένας μας να το πάρει προσωπικά. Εάν στο τέλος της ημέρας όπως σας είπα, όπως έχουμε εμείς τουλάχιστον οι Κρήτες αλλά και ολόκληροι οι Έλληνες διδαχτεί από τον Καζαντζάκη δεν μπορέσουνε να στεναχωρεθούμε πραγματικά για κάτι που δεν πετύχαμε σημαίνει ότι η ψυχή μας ακόμη θέλει φόρτιση όπως μία εκφόρτιστη μπαταρία. 

Εάν αντιληφθείτε στον πέριγυρό σας ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονται φόρτιση στις μπαταρίες τους να το κάνετε, μην λυπηθείτε χρόνο, μην λυπηθείτε λόγια, μην λυπηθείτε έργα και πράξεις. Αυτό που επείγει είναι να δώσουμε το φως σε όλες τις Ελληνικές ψυχές. Όλοι αυτοί οι οποίοι συστρατεύονται μαζί μας πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς δεν πασχίζουμε για να επανέλθει η Ελλάδα στο πρότερο καθεστώς σε αυτό που μας οδήγησε στην καταστροφή.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ:
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International
mnemosyne.jpg


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/antwnhs-balsamakhs-eimaste-katadikasmenoi-na-kerdisoyme.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters