Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ & Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αυτό που συνέβη στη Νέα Υόρκη που συμβαίνει τις τελευταίες 48 ώρες είναι πρωτάκουστο, να φτάσουν θερμοκρασίες -20 και -30 κάτω από το μηδέν. Όσοι από σας έχετε πρόσβαση στη φυσική ή όσοι θυμάστε την φυσική καταλαβαίνετε ότι όταν ένα μαγνητικό πεδίο καταλαμβάνεται ή έλκεται από ένα ισχυρότερο μαγνητικό πεδίο γυρνάει προς το μέρος που είναι η δύναμη

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τι εννοώ, όταν ένα μαγνητικό πεδίο λοιπόν έλκει ένα άλλο μαγνητικό πεδίο προς το γήινο πεδίο, προς μία κατεύθυνση αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να υπάρξει και μία συστροφή ή μετατόπιση των αξόνων της γης που να δημιουργεί καιρικές συνθήκες πρωτόγνωρες για τα μέρη, όπως τουλάχιστον τις έχουμε συνηθίσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Η γνώση αυτού του φαινομένου δεν είναι προνόμιο μερικών είναι γνώση η οποία την είχαν πάρα πολλοί επιστήμονες και ιδιαίτερα το εντός εισαγωγικών κατεστημένο γνώριζε ακριβώς. Και οι κινήσεις που έχει κάνει γεωπολιτικά τοποθετώντας συγκεκριμένες δυνάμεις σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη ήταν στρατηγική γιατί γνώριζε ακριβώς πως και τι θα συμβεί σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Να πει κάποιος ότι γνωρίζει το αποτέλεσμα της διέλευσης όλων αυτών των μαγνητικών πεδίων κοντά από τη γη μας δεν μπορεί να σας πει με σιγουριά το ποια θα είναι η τελική επίδραση το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η επήρεια του μαγνητικού άξονα της γης, δηλαδή η γωνία της συστροφής και απόκλισης της γωνίας του μαγνητικού από τον γεωγραφικό άξονα είχε φτάσει σε σημεία 22 με 23 μοίρες, είναι λίγο μικρότερη τώρα δεν μπορώ να πω ότι αυξάνεται συνεχώς, αλλά η απόκλιση αυτή είναι υπεύθυνη για τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία βλέπετε όπως επίσης και για τις πολλές ενεργειακές καταιγίδες, οι οποίες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη.
 


ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Φαντάζομαι ότι πολλοί από σας θα έχετε δει στο διαδίκτυο χιλιάδες φωτογραφίες, ιδιαίτερα από την Κίνα, όπου πολλές χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι φωτογράφησαν
τρεις ήλιους την ίδια ώρα στον ουρανό της Κίνας, κάτι ανάλογο με εκείνο που συνέβη στη Μυτιλήνη πριν από περίπου 30 με 40 ημέρες. 

Αυτά τα φυσικά φαινόμενα δεν είναι ούτε άγνωστα ούτε πρωτόγνωρα, οι αστρονόμοι τα γνωρίζουν από πολύ καιρό, το κατεστημένο τα γνωρίζει από πολύ καιρό επιλέγει όμως να κρατάει την ανθρωπότητα σε ένα σκοτάδι γιατί μόνο με την άγνοια μπορεί να ελέγχει τους πληθυσμούς της γης. Εν αντιθέσει με τον Ελληνισμό όπου μόνο με την γνώση, με τη σοφία και με την ανέλιξη του πνεύματος προσπαθεί να μεταμορφώσει τον άνθρωπο σε ένα κοινωνικό ον όπου να ενδιαφέρεται ο ένας, ο οποιοσδήποτε για τον διπλανό του.  

Δηλαδή και πάλι να μην επανέλθουμε στην Ελληνική γλώσσα, την ελευθερία κτλ, δεν ξέρω αν συζητήσαμε τον όρο ελευθερία μαζί ή τη συζητήσαμε με τον Νίκο τον Αμάραντο την άλλη μέρα, αλλά ο όρος ελευθερία είναι ουσιαστικά η ταυτότητα του Ελληνισμού

Είναι από το «Ελ» που όλοι έχετε πλέον εμπεδώσει ότι σημαίνει ό άνωθεν κατερχόμενος, δηλαδή ο Θεός. Το «Ευ» που σημαίνει το καλόν και «θωρεί» ή «θωρός» που σημαίνει το γένος ή το σπέρμα. 

Η Ελευθερία είναι συνώνυμη με τον Ελληνισμό διότι είναι το άνωθεν κατελθόν γένος, αυτό σημαίνει. Το άνωθεν κατελθόν γένος. Αυτός είναι ο ορισμός της Ελευθερίας γιαυτό εξάλλου δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν τον όρο και αν παρατηρήσετε τις υπόλοιπες γλώσσες ενώ όλες οι άλλες λέξεις έχουν παράγωγα Ελληνικά, την λέξη «Ελευθερία» δεν τη χρησιμοποίησαν ποτέ ούτε αρχικά ούτε και σαν παράγωγο. Διότι ακριβώς θυμίζει την διαφοροποίηση του άνωθεν κατελθόντος γένους από το υπόλοιπο ανθρώπινο γένος. Αυτή λοιπόν τη λέξη «Ελευθερία» θα πρέπει να την ενστερνιστούν όλοι οι Έλληνες για να καταλάβουν ποιο είναι το DNA τους και από πού προέρχονται.

91 ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ 


Συζητήσατε φαντάζομαι την παρουσία των 91 αρχηγών κρατών στη Νότιο Αφρική στις 13 Δεκεμβρίου του 2013. Το πρωτόγνωρο σε αυτή την περίπτωση ήτανε ότι ουδέποτε στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών τέσσερις πρόεδροι, ένας εν ενεργεία και τρεις τέως πρόεδροι, παρουσιάστηκαν σε οποιοδήποτε γεγονός έχει συμβεί. Ακόμη και στην στέψη του βασιλέως της Αγγλίας, όπου θα έπρεπε να είναι όλοι παρόντες, οι τέσσερις αυτοί πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών - και θα ήθελα να τονίσω ότι δύο εκ των τεσσάρων, δηλαδή ο Ομπάμα και ο Κλίντον, προτού εμφανιστούν σε αυτή την ψεύτικη τελετή της κηδείας του Μαντέλα ο οποίος είχε ταφεί από τις 29 Ιουνίου του 2013, είχανε επισκεφθεί δύο χώρες της Νοτίου Αφρικής χωρίς να μας πουν για ποιους συγκεκριμένους λόγους. 

Εάν θυμούμαι καλώς η μία ήταν η Τανζανία και η άλλη ήταν η Μποτσουάνα ή η Ζουαζιλάνδη, δεν θυμάμαι ακριβώς. Σημασία έχει ότι στην περιοχή, και όσοι μπορείτε να κάνετε τις συνδέσεις / διασυνδέσεις να τις κάνετε, βρίσκεται το αρχαιότερο χρυσορυχείο του πλανήτη το οποίο είναι ηλικίας 400.000 ετών. Έχει βάθος 3,9 χιλιόμετρα μέσα στη γη και ακόμα και σήμερα αποδίδει μεγάλες ποσότητες χρυσού. 

Είναι το πρώτο χρυσορυχείο το οποίο λειτούργησε στον πλανήτη. Δίπλα λοιπόν από αυτές τις δύο χώρες ή ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες υπάρχει μία τεράστια μητρόπολη η οποία έχει χτιστεί εδώ και 230.000 χρόνια και μπορούσε αν φιλοξενήσει περίπου 400.000 ανθρώπους. Η μητρόπολη αυτή εντελώς τυχαία είναι χτισμένη ακριβώς γύρω και σε άμεση πρόσβαση από τα χρυσορυχεία τα οποία είπαμε προηγουμένως. Για αυτό τον λόγο είναι πολύ προσφιλής τόπος συγκεντρώσεως όλων των ταγών της γης όταν πρόκειται να πάρουν μία συγκεκριμένη απόφαση.  

 
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ISON & Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ


Η διέλευση του πλανήτη «Χ» - και θυμάστε πριν από έναν μήνα είχε γίνει μια μεγάλη, μία τεράστια θα έλεγα δημόσια καμπάνια για τον κομήτη ISON. Ο κομήτης ISON όπως έχουμε εξηγήσει πάντα είναι συνοδός του πλανήτη «Χ»

Η εξήγηση επίσης των χιλιάδων μετεωριτών που πέφτουν σε όλο τον πλανήτη έχει να κάνει με την διέλευση του πλανήτη «Χ», ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τηλεσκόπιο των αστρονόμων το έτος 2005. Είναι γνωστό τόσο στις μυστικές υπηρεσίες όσο και στους διάφορους αστρονομικούς σταθμούς, είναι γνωστό από το 2005, γιατί τότε πρώτη φορά εμφανίστηκε ο πλανήτης στα τηλεσκόπια και έχει συνήθως πορεία από τον νότο προς τον βορρά. Εάν σκεφτείτε το επίπεδο των τροχιών των υπολοίπων πλανητών, ο πλανήτης αυτός έχει μία τροχιά η οποία διαρκεί 3.600 χρόνια, δηλαδή 3.600 χρόνια από σήμερα το οποίο μας φέρνει γύρω στο 1.600 π.Χ., έχει μεγάλη σημασία.  


ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ 


Πριν 3.600 χρόνια για πρώτη φορά σε διάστημα 150-200 ετών δημιουργήθηκε η αυτοκρατορία της Βαβυλωνίας κατευθείαν από τους επισκέπτες. Αυτή λοιπόν η άρχουσα τάξη που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη εξακολουθεί και λατρεύει τους Θεούς της εποχής εκείνης, τους οποίους όπως έχουμε εξηγήσει μετεπήδησαν από την Ατλαντίδα στην Αίγυπτο, στη Μεσοποταμία και έκτοτε συντηρούνται και λατρεύονται από όλες τις μυστικιστικές οργανώσεις - μιλάμε για τους Ιλλουμινάτι, μιλάμε για τους Μασόνους, τους Ροδόσταυρους, όλα τα τάγματα των Ιπποτών κτλ - κυρίως όμως λατρεύονται από την άρχουσα τάξη η οποία όπως εξηγήσαμε είναι οι τρεις Πάπες. Ο Γκρίζος, ο Μαύρος, ο Άσπρος Πάπας
 
 
 
Ο Γκρίζος Πάπας προέρχεται από την οικογένεια των 13 οικογενειών της Ατλαντίδος οι οποίοι μετά από την πτώση της Αιγύπτου μετά από τους Ρωμαίους, δηλαδή μετά την κατάληψη της Αιγύπτου από τους Ρωμαίους, οι οικογένειες αυτές πέρασαν στην Ιταλία και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον το οποίο να είναι ανάλογο της Ατλαντίδος. Έχτισαν δηλαδή την Βενετία στα πρότυπα της Ατλαντίδος

Σε έναν τεράστιο όγκο νερού άρχισαν να χτίζουν σε προσχώσεις και να φτιάχνουν τα παλάτια τους χωρίς να εφιστούν κανενός κόστους. Κανένας ποτέ δεν εξήγησε πως το 300 ή το 400 μ.Χ. αυτές οι συγκεκριμένες οικογένειες που βρήκαν αυτό τον τεράστιο πλούτο για να χτιστεί η Βενετία με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Οι δεκατρείς αυτές οικογένειες, τις οποίες αναφέραμε προηγουμένως, είναι εκείνες οι οποίες δίδουν τους αντιπροσώπους για την Γκρίζα Επιτροπή των Ιησουιτών (έτσι λέγεται) στην οποία συμμετέχουν από τις 13 οικογένειες τα διάφορα μέλη.  


ΣΧΕΔΙΟ Α & Β


Οι πέντε πλέον επιφανείς οικογένειες είναι εκείνες οι οποίες εναλλάσσονται στην κορυφή της πυραμίδος, δίδουν δηλαδή αυτόν που ονομάζεται Γκρίζος Πάπας, που είναι το ανώτατο όργανο της επιβολής των Καζάρων στον πλανήτη. 

Το δε σήμα του είναι ένα πολύ συγκεκριμένο σήμα. Το σήμα αυτών των συγκεκριμένων οικογενειών είναι ένας σταυρός. Θυμάστε ότι ο σταυρός δεν ήταν χριστιανικό σήμα ή σύμβολο, αλλά από το δεξιό μέρος της καθέτου του σταυρού ξεκινάει μία ουρά - όπως ακριβώς η ουρά θα έλεγα μίας σαύρας - και καταλήγει κάτω από το κατώτερο τμήμα του σταυρού καταλήγοντας σε ένα τρίγωνο. Ακριβώς στο κάτω μέρος υπάρχει η Τρίαινα του Ποσειδώνα. Η κεφαλή της τριαίνης του Ποσειδώνα είναι ακριβώς κάτω από εκεί. 

ihssymbol.jpg

Ξέρετε ότι οι Ιησουίτες ονομάζουν τον οργανισμό τους «Το Τάγμα του Χριστού». Δεν ξέρω κατά πόσο έχετε την εμπειρία αυτού του σήματος το οποίο χρησιμοποιούν. 

Ο παρών γκρίζος Πάπας ονομάζεται Πέπε Όρσο, δηλαδή από την οικογένεια Ορσίνι, που είναι μία από τις πέντε επιφανείς οικογένειες οι οποίες διοικούν τον πλανήτη. Οι άλλες οικογένειες είναι, η οικογένεια Breakspeare η οποία έχει την ευθύνη της Ανατολής (δηλαδή Κίνα, Ινδία, Μαλαισία κτλ.)η οικογένεια Aldobrandini η οποία έχει άμεση σχέση με τους τραπεζίτες (δηλαδή η Olympia Aldobrandini είναι παντρεμένη με τον David Rothschild, ο οποίος έπρεπε να αναλάβει την ηγεσία του πλανήτη το 2012). 

Ο David Rothschild ήτανε το πλάνο Α΄ ενώ ο William ο οποίος είναι ο διάδοχος του Αγγλικού θρόνου ήταν το πλάνο Β΄, ποτέ η άρχουσα τάξις δεν έχει ένα μόνο πλάνο. Επειδή το πλάνο Α΄ έγινε γνωστό, και έτσι ουσιαστικά αποδυναμώθηκε αυτή η δυναμική δηλαδή της εγκατάστασης του David Rothschild και της Olympia Aldobrandini σαν τους ταγούς του πλανήτη, για αυτό τον λόγο τώρα έχουμε στραφεί προς τον William ο οποίος με πολύ συνοπτικές διαδικασίες - όσοι από σας παρακολουθείτε τα τεκτενόμενα - τον πήγανε από την μακαρία ζωή που ζούσε, τον πήραν ξαφνικά και τον ενεργοποιήσανε πριν από μερικούς μήνες για να αναλάβει πολλές από τις ευθύνες που είχε η μητέρα μέχρι τώρα. 

Η οικογένεια Windsor, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δεν είναι Εγγλέζοι. Είναι Σάξονες, προέρχονται από την Γερμανία, δηλαδή είναι Καζάροι, οι οποίοι το 1918 το όνομά τους ήτανε Gotha και άλλαξαν σε Windsor γιατί γερμανόφερνε πάρα πολύ και δεν άρεσε, και το κάνανε Windsor για να είναι πιο «εύπεπτο» στα αυτιά των Εγγλέζων. Αυτή λοιπόν η μετατροπή του ονόματος δεν είναι κάτι περίεργο ή πρωτόγνωρο, όλοι οι Καζάροι προσαρμόζουν τα ονόματά τους, ακόμα και τις συνήθειές τους, πολλές φορές και τη θρησκεία τους, στις κοινωνίες στις οποίες πάνε να καταλάβουν. Δηλαδή οι Gotha γίνανε Windsor, οι Bayer γίνανε Rothschild, οι Rockefeller είχανε άλλο όνομα, οι Kennedy είχαν άλλο όνομα. Κανένας από αυτούς δηλαδή δεν διατηρεί διαχρονικά το όνομά του για να μην μπορεί το ευρύ κοινό να αρχίζει και να ξετυλίγει το νήμα της προέλευσής τους. 


ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ & ΤΟ BOHEMIAN GROVE

Θέλω να βάλετε στο μυαλό σας τις χρονολογίες. Η διάβαση του πλανήτη Nibiru τον «Χ» δηλαδή γίνεται κάθε 3.600 χρόνια. Άρα αυτή την διαδοχή που βλέπεται και την λατρεία των συγκεκριμένων Θεών, ιδιαιτέρως του Μορδώχ που είναι καθαρά σατανιστική λατρεία και η οποία συμβολίζεται όπως σας είπα με τα δύο δάχτυλα, τον δείκτη και το μικρό δάχτυλο σε έκταση, τα άλλα δύο δάχτυλα στη μέση σε κλήση, τα οποία ουσιαστικά εάν τα δείτε από το πλάι και βάλετε και τον αντίχειρα με τα δύο δάχτυλα μαζί είναι η κεφαλή ενός μόσχου, δηλαδή τα κέρατα και το κεφάλι του μόσχου, και αυτή είναι το σήμα το οποίο θα δείτε στους μασόνους, στους ιλλουμινάτι, αυτούς που κυβερνούν τον πλανήτη (τους διάφορους προέδρους, πρωθυπουργούς κτλ.), όπως επίσης, με τα λύπης μου λέω ότι, το ιερατείο του χριστιανισμού δηλαδή της ορθοδόξου εκκλησίας, από το επίπεδο του επισκόπου και επάνω, ευλογεί ακριβώς με αυτό τον τρόπο. 


Εάν ρωτήσετε θα σας πουν ότι αυτό συμβολίζει «Ιησούς Χριστός νικά». Βεβαίως θα μπορούσαμε να το κάνουμε κάπως αλλιώς, εάν και εφόσον πιστεύουμε στην Αγία Τριάδα, θα μπορούσε κάποιος να ευλογεί με τα τρία δάχτυλα, αντί να υψώνει το μικρό και τον δείκτη και να κάμπτει τα δύο μεσαία δάχτυλα. 

Ερώτηση ακροατή: Είναι αυτή η χειρονομία που βλέπουμε στις αγιογραφίες;
Δόκτωρ Λαμπράκης: Ακριβώς. Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω. 

Το ιερατείο από ένα σημείο και πάνω είναι Κρόνιο (το ιερατείο). Και να σας υπενθυμίσω ότι ο Θεός Μορδώχ, ο οποίος λατρεύεται από όλες αυτές τις μυστικιστικές οργανώσεις, θα θυμάστε την μεγάλη έκθεση και έκταση που πήρε η διείσδυση του Alex Jones το 1989 ή 1996. Μπόρεσε και διείσδυσε σε μία μυστική τελετή τους που γίνεται κάθε χρόνο και λέγεται Bohemian Grove. 


To Bohemian Grove λοιπόν είναι μία τελετή σε ένα τετραήμερο από 26 Ιουλίου μέχρι 30 Ιουλίου σε μία φάρμα βορείως του Σαν Φραντσίσκο, 50 μίλια βόρεια από το Σαν Φραντσίσκο στην Καλιφόρνια, όπου μαζεύονται όλοι οι ταγοί και πρωθυπουργοί, ιδιαίτερα του δυτικού κόσμου. Ξεκινώντας από τον Αμερικανό πρόεδρο, όλους τους τέως προέδρους, όπως επίσης οι διευθυντές των μεγάλων τραπεζών, οι πρωθυπουργοί της Αγγλίας, μέλη του βασιλικού οίκου της Αγγλίας και πολλοί άλλοι οι οποίοι μαζεύονται εκεί. 

Μόνον άρρενες παρακαλώ, μόνο άρρενες, έτσι; Είπαμε ότι οι αποστατικοί Θεοί είναι μόνον άρρενες. Και γίνονται λοιπόν κάθε μέρα συγκεκριμένες τελετές εν μέσω της νυκτός, όπου γίνονται και κάποιες θυσίες, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την δει στον διαδίκτυο, υπάρχουν πάρα πολλά video. 


To The Bohemian Grove αντιπροσωπεύει το εκτελεστικό κομμάτι της παγκόσμιας κυριαρχίας, δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι παίρνουν μέρος και στο Bilderberg Club, είναι εκείνοι οι οποίοι εν τέλει εκτελούν τις εντολές των αφεντικών, των μεγάλων αφεντικών. 

Το τι λατρεύεται, είναι το άγαλμα του Μολώχ, το οποίο βρίσκεται στο συγκεκριμένο αγρόκτημα (το οποίο αγρόκτημα είναι 5.000 στρέμματα) και είναι ένα τεράστιο άγαλμα που απεικονίζει τον Μολώχ, δηλαδή όπως είπαμε το κεφάλι του μόσχου με τα κέρατα. Είναι όμως και το εναλλακτικό, που είναι η κουκουβάγια, η οποία επίσης αν θυμηθείτε τα αυτιά της είναι σηκωμένα και γιατί το κάνουν αυτό; Θέλουν να συγχέουν την σοφία του Ελληνισμού με την λατρεία του Θεού Μολώχ. 


Εάν δείτε πάνω στο δολάριο σε μια γωνίτσα ακριβώς έχουν σαν σήμα την κουκουβάγια. Με αυτό θέλουν να συμβολίσουν ότι έχουν καταλάβει την εξουσία και έχουν την επικυριαρχία του Ελληνισμού. Διότι το σήμα της κουκουβάγιας ήταν το σήμα της Θεάς Αθηνάς ή της Θεάς της Σοφίας και με αυτό τον τρόπο αυτό που θέλουν να κάνουνε είναι να υποδηλώσουν ότι, ο Ελληνισμός έχει υποδουλωθεί κάτω από την λατρεία του Μολώχ. Αυτός είναι ο συμβολισμός. 


Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA


Επομένως ο συμβολισμός του Μολώχ και η λατρεία των μυστικιστικών οργανώσεων στον Μολώχ, άρχεται από την προηγούμενη διάβαση του Nibiru του πλανήτη «Χ» από το ηλιακό σύστημα, δηλαδή από τους εγγύς πλανήτες. Ενώ ο Ελληνισμός προϋπάρχει από 128.000 χρόνια, από την πρώτη αποστολή των Ολυμπίων. Δηλαδή η διαμάχη του Ελληνικού πνεύματος με το αποστατικό DNA, των Κρονίων δηλαδή, είναι πολλών χιλιάδων ετών και δεν είναι τωρινή, δηλαδή 2.000 ή 3.000 ετών που είναι η τροχιά του Nibiru. Για αυτό τον λόγο θα ήθελα να βάλετε στο μυαλό σας τις χρονικές αναλογίες για να βάλετε και στο μυαλό σας τις αναλογίες της αντιπαράθεσης του Ελληνισμού με το αποστατικό DNA.  

Υπήρξε πάντα, ιδιαίτερα στην Μέση Ανατολή, μία αποστασία από το Ελληνικό πνεύμα, από τους Ολυμπίους. Οι Κρόνιοι δηλαδή συμμάχησαν πάντα με τους άνωθεν κατελθόντες του Γιαχβέ, ο οποίος βέβαια κατήλθε πριν από ακριβώς 13.000 χρόνια, δηλαδή 13.000 χρόνια είναι η τρίτη ή η τέταρτη διάβαση. Άρα θα ήθελα να ενστερνιστείτε πόσο διαχρονική είναι η αντίθεση του Ελληνικού πνεύματος με το αποστατικό, του Ελληνικού DNA με το αποστατικό DNA. 

Πιστεύανε ότι το Ελληνικό πνεύμα έχει καταρρακωθεί εντελώς, έχει εξαφανιστεί, αλλά επειδή είναι το μόνο αληθινό σε τούτο τον πλανήτη είναι ταγμένο όπως ακριβώς επεβλήθη συμπαντικά να επιβληθεί και στον πλανήτη Γαία.  

Κακώς ή καλώς στη δική μας τη γενιά, σε σας και σε μας, έπεσε ο κλήρος να κάνουμε αυτό τον μεγάλο αγώνα. Εμείς και εσείς, από ότι σας βλέπω όλους σας εμψυχωμένους, είμαστε ταγμένοι για να επαναφέρουμε την ισορροπία στον πλανήτη. Οι προηγούμενες καταστροφές που έγιναν στον πλανήτη γη είχαν πάντα σαν σκοπό να εξαλείψουν τον σκοταδισμό, την κακία, την έλλειψη του φωτός δηλαδή, που κατά καιρούς οι ανθρώπινες κοινωνίες με την συμβολή, τη βοήθεια και την υποστήριξη του αντιπάλου DNA επιβάλλουν στις ανθρώπινες κοινωνίες. 

Οι καταστροφές που γίνονται στον πλανήτη, γίνονται πάντα όταν είναι καθολικές αν θυμάστε, γίνονται πάντα με νερό. Δεν γίνονται ούτε με εκρήξεις, ούτε με πυρηνικές βόμβες, ούτε με φωτιές, ούτε με ηφαίστεια. Γίνονται πάντα με νερό. Και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος, αλλά θα τον συζητήσουμε σε μια άλλη μας συνάντηση.  
 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International
mnemosyne.jpg

nibiru2.jpg

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΥΛΗ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ARCANA ARCANORUM ATLANTIS

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΗΛΘΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters