Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μετά την επιστολή που έστειλε ο Γιωτόπουλος μέσα από τις φυλακές, με την οποία λέει ότι ο Ξηρός δραπέτευσε με συμφωνία Κυβέρνησης, ΕΥΠ και CIA, η Ραχήλ Μακρή έκανε το παρακάτω καυστικό σχόλιο: "ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙς ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ".
Η Ραχήλ Μακρή ουσιαστικά λέει ότι οι σικέ πυροβολισμοί κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη και η σικέ απόδραση ενός ακίνδυνου Χριστόδουλου Ξηρού, μαζί με το απειλητικό μήνυμά του, γίνονται για να επιβάλουν την επέλαση-εγκατάσταση κατοχικού στρατού στην Ελλάδα. Με το πρόσχημα της προστασίας των πολιτών και της διασφάλισης της τάξης, ο κατοχικός γερμανικός ή και αμερικάνικος στρατός θα βάλει την μόνιμη μπότα του στην Ελλάδα.
 
Η χώρα μας για μια ακόμη φορά θα δακτυλοδειχτεί ως ανίκανη να προστατέψει την ασφάλεια των πολιτών και των ξένων διπλωματών, γι' αυτό τον λόγο με την σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά και των άλλων δοσιλόγων θα έρθει ο ξένος στρατός να εγκατασταθεί στην Ελλάδα!
Και βεβαίως οι Σαμαράς-Βενιζέλος θα υποδεχθούν τον κατοχικό στρατό ως σωτήρα!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ Χ.Α ΤΑΧΑ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕ τρόποι καταστολής της αλήθειας,,,όλοι οι διαδηλωτές είναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/01/katoxikos-stratos-sthn-ellada.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters