Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-END. Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ & ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ


Απόσπασμα Ομιλίας στην END Χανίων στις 18/12/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 
 Εδώ θέλω να συζητήσουμε κάτι το οποίο το είχαμε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά. Από πλευράς επικαιρότητος να αναφέρω μερικά πραγματάκια. Στην Κύπρο γίνεται μια ανίερη συμφωνία μεταξύ του Αναστασιάδη, του Νταβούτογλου και του Βενιζέλου , όπου προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα τετελεσμένο γεγονός όσον αφορά τον διαχωρισμό του νησιού. Επαναφέρουν βεβαίως το σχέδιο Ανάν, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι και οι δύο πλευρές αδυνατούν να βρουν συμφωνία, να βρουν ένα σύμφωνο όπου μπορούν να κάτσουν κάτω και να το συζητήσουν.


ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & Ο Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ

Η στρατηγική, γιατί το αναφέρω σε αυτή τη στιγμή, είναι πάρα πολύ κομβικό σημείο διότι αν επικυρωθεί ο διαχωρισμός του νησιού, μπαίνει σε εφαρμογή το έβδομο σκέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δηλαδή του δόγματος Μπρεζίνσκυ το οποίο εκπονήθηκε το 1974.

Το πρώτο στάδιο που ετέθη σε εφαρμογή ήταν ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό, εάν θυμάμαι καλά από τις μυστικές συμφωνίες, έφερε το κωδικό όνομα «ΜΑΡΙΤΑ». Κατόπιν αυτού πήγαμε Λιβύη , Τυνησία, Αίγυπτο, Ιράκ, πήγαμε Αφγανιστάν, Συρία. Αυτή ήταν η συμφωνημένη οδός. Θα μου πείτε, τι ακριβώς είναι αυτή η συμφωνημένη οδός; Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο χάραξε ο Ζίγκνιου Μπρεζίνσκυ το 1974 και, όπως έχουμε εξηγήσει προηγουμένως, με την ανοχή και συνενοχή των 'μεγάλων Εθνοπατέρων' του Έθνους, Παπανδρέου και Καραμανλή των πρεσβυτέρων, οι οποίοι συμφώνησαν στον διαμελισμό της Ελλάδος και ακούστε τώρα ποιό είναι το σημαντικό : Το σημαντικό είναι ότι θα παραμείνουν Ελληνικά τα εδάφη - π.χ. της Μακεδονίας. Δηλαδή να σας πω ακριβώς τι έχουν σχεδιάσει: Για την Γιουγκοσλαβία το είδατε. Για τα υπόλοιπα βλέπετε τι έχει γίνει. Εκεί που τους χάλασε πάρα πολύ η διαδικασία και το σχέδιο που είχαν, ήταν ότι ο Πούτιν έκανε μια πραγματική κίνηση ΜΑΤ στη Συρία και έχει αλλάξει όλο το σχεδιασμό του Χαζάρικου κατεστημένου, το οποίον άρχισε από το 1974.


Zbigniew Brzezinski

Πρέπει να σας πω ότι η επιτυχία του Πούτιν στη Συρία είναι πιο σημαντική από τη νίκη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε που οι Ρώσοι αντιμετώπισαν και νίκησαν τον Χίτλερ στο Στάλινγκραντ, η σημασία της νίκης εκείνης είναι μικρότερη από τη νίκη της Συρίας με τον Πούτιν. Να εξηγηθώ.

Το κέντρο του πλανήτη είναι το Αιγαίον Πέλαγος. Σκεφτείτε να δείτε ότι όλες οι αντιπαραθέσεις γίνονται γύρω από την Ανατολική Μεσόγειο. Το άλλο ήμισυ της σφαίρας που λέγεται Γαία, είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός. Το κέντρο αυτού του μισού είναι ακριβώς το Αιγαίο. Όταν λέμε ότι στους Δελφούς είναι ο ομφαλός της Γης, δεν είναι σχήμα λόγου ή ένας διανοητικός συμβολισμός. Είναι πραγματικά γεωγραφικός συμβολισμός και έχει μεγάλη σχέση με τα ενεργειακά πεδία της Γης. Επομένως σκεφτείτε τώρα οι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις οι οποίες αυτή τη στιγμή διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Η Γερμανία, η Κίνα, η Ρωσία και η Αμερική.

Σκεφτείτε ότι και οι τέσσερις έχουν βάλει χέρι στην Ανατολική Μεσόγειο, ιδίως δε στην Ελλάδα. Οι μεν Κινέζοι έχουν πάρει τον Πειραιά και τώρα θέλουν να πάρουν και τη Θεσσαλονίκη για να έχουν είσοδο προς την Ευρώπη τα προϊόντα τους. Οι Ρώσοι με την στρατηγική κίνηση που έκαναν προχθές, δηλαδή μην νομίζετε και μην ηρεμείτε ότι ο Αβραμόπουλος έκανε τη συμφωνία με τον Πούτιν για να έχει πρόσβαση στα Ελληνικά λιμάνια ο Ρωσικός στόλος. Αυτό ήταν μια μεγαλοφυής κίνηση του Πούτιν, διότι για λόγους ψυχολογικούς και για λόγους διαπραγματευτικούς, ο Αβραμόπουλος έπρεπε να κάνει την κίνηση με τα S300.

Τα S300 είναι πραγματικά μια θαυμάσια διπλωματική κίνηση , αλλά αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει ότι άλλαξε η νοοτροπία του Αβραμόπουλου προς τους Καζάρους, αλλά απλώς επειδή ήταν η ευκολότερη λύσις, ζήτησε από τον Πούτιν την ενεργοποίηση του συστήματος. Και ο Πούτιν- και καλώς έκανε- απαίτησε την πρόσβαση ελλιμενισμού του Ρωσικού στόλου στα Ελληνικά λιμάνια. Έφτασε δε και στο σημείο να πει ότι εάν επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, θα παρέμβει ο Ρωσικός στόλος για να σταματήσει αυτή την επίθεση. Γι αυτό το λόγο λοιπόν, ο Πούτιν δεν σημαίνει ότι έκανε στρατηγική συμμαχία και μπήκε σφήνα στο τρίγωνο Τουρκία-Ελλάδα- Ισραήλ. Για πάρα πολύ καιρό τώρα αυτό το τρίγωνο, το ανίερο τρίγωνο, Ισραήλ- Ελλάδα -Τουρκία είναι ο στόχος του κατεστημένου του Καζάρικου.


ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

Γνωρίζετε σαφώς ότι ο πληθυσμός της Τουρκίας, δηλαδή οι Μογγόλοι που είναι το μικρότερο ποσοστό, αυτοί σύμφωνα με μία έρευνα της CIA, μόνον το 2,7% του πληθυσμού της Τουρκίας είναι πραγματικοί Μογγόλοι. Οι υπόλοιποι είναι Κούρδοι, Αρμένιοι, Αλεβίτες και Αλαουίτες. Τι είναι αυτοί. Αυτοί οι Αλεβίτες και Αλαουίτες για το σύστημα των Καζάρων είναι η Αχίλλειος πτέρνα του Τουρκικού κατεστημένου. Για τους Κούρδους το ξέρουμε πολύ καλά. Το Κουρδιστάν θα ξαναγίνει κράτος.





Το Κουρδιστάν τώρα αποτελείται από το Περσικό Κουρδιστάν, το Ιρακινό Κουρδιστάν, το Συριακό Κουρδιστάν και το Τουρκικό Κουρδιστάν. Εάν όλα αυτά τα βάλετε μαζί, κάνετε ένα τεράστιο κράτος το οποίο έχει πραγματικά θεαματικά ενεργειακά αποθέματα. Το πολύ σημαντικό όμως για το Ισραήλ είναι ότι έχει πάρα πολύ νερό. Το νερό αυτό είναι απαραίτητο για το Ισραήλ το οποίο δεν έχει νερό. Επομένως θα διαπιστώσετε ότι όταν φτιαχτεί το Κουρδιστάν - που δεν είναι μακριά- το Κουρδιστάν αυτό θα έχει άριστες σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ.

Το Ισραήλ λοιπόν, η Τουρκία και η Ελλάδα με τον σημερινό σχηματισμό, με τον σημερινό πραγματισμό του κατεστημένου, αποτελούν ένα αρραγές τρίγωνο το οποίο εμποδίζει την Ρωσική κάθοδο προς το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι Καζάροι θέλουν να φέρουν το πρόβλημα «μουσουλμανισμός» μέσα στο σπίτι του Πούτιν.

Ο Πούτιν θέλει να λύσει αυτό το θέμα των μουσουλμάνων, θέλει να το λύσει εκτός Ρωσίας. Γι αυτό το λόγο λοιπόν έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να κερδίσει το πόλεμο στη Συρία, τον οποίο κέρδισε κατά κράτος. Έκανε δηλαδή μία ρωγμή σε αυτό το τρίγωνο.


Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ & Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

Είδατε λοιπόν ότι ενόσω το Ισραήλ και η Τουρκία είχανε άριστες σχέσεις, ήταν αδύνατο για την Ελλάδα να συνάψει σχέσεις με το Ισραήλ. Τι έκαναν λοιπόν οι Καζάροι; Έκαναν αυτή την τεχνητή αντιπαράθεση των Ισραηλινών και των Τούρκων και για ένα-ενάμισι χρόνο δεν μιλάγανε υποτίθεται ο Ερντογκάν με τους Εβραίους, για να δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες Καζάρους, τον Βενιζέλο και τον Αβραμόπουλο και τον Σαμαρά, να συνάψουν τις συμφωνίες τους με το Ισραήλ. Έτσι λοιπόν ο σχεδιασμός που είχε βάλει ο Μπρεζίνσκυ, βρίσκεται σ' ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι κομβικό αυτή τη στιγμή.

Το κομβικό σημείο ποιό είναι: Θέλουν να κάνουν την Τουρκία και την Ελλάδα όπως ακριβώς έκαναν και την Γιουγκοσλαβία. Αυτό είναι το ένα σχέδιο. Το σχέδιο αυτό σημαίνει ότι το κατεστημένο των Καζάρων , η Αμερική, βασικά, (διότι από την Αμερική κατευθύνεται το σχέδιο αυτό) θέλει να έχει συμμαχίες με μικρότερα κράτη, όχι με ισχυρά κράτη όπως την Τουρκία. Η Τουρκία ουσιαστικά αποτελεί απειλή για το Καζάρικο κατεστημένο, με τα 75 ή 100 εκατομμύρια πληθυσμό.

Πολλοί θα θέλανε να έχουν τέσσερα κομμάτια την Τουρκία και τέσσερα κομμάτια την Ελλάδα, για να υπάρχει η πολιτική του «ίσου δρόμου», θα λέγαμε.

Έχουν λοιπόν σχεδιάσει το εξής :
Έχουν σχεδιάσει η Θράκη - η Ανατολική και η Δυτική - να ενωθεί και να γίνει ένα ανεξάρτητο κράτος, από Κωνσταντινούπολη μέχρι Θεσσαλονίκη.
Έχουν σχεδιάσει να δώσουν τη μεγάλη Μακεδονία με τα Σκόπια, να ενωθούν τα Σκόπια, το νότιο κομμάτι της Βουλγαρίας και η Μακεδονία να γίνει το δεύτερο κομμάτι της περιοχής, το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν θα κατοικείται από Έλληνες, απλώς θα είναι ιδιαίτερο κράτος, ανεξάρτητο κράτος.
Το τρίτο κομμάτι θα μείνει η Ελλάδα της Μελούνας,
και η Κρήτη θα είναι αυτόνομη.
Αυτός είναι ο σχεδιασμός για την Ελλάδα.


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ : ΣΟΡΟΣ, ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.Πάμε τώρα στην Τουρκία. Στην Τουρκία έχουν σχεδιάσει να φτιάξουν το Κουρδιστάν, το οποίο θα έχει διέξοδο προς τη Μεσόγειο. Οι Αλεβίτες θα πάρουν τα παράλια της Μικράς Ασίας και θα συνεχίσουν και μέχρι τον Πόντο. Η Τουρκία θα περιοριστεί σε ένα πολύ μικρό ηπειρωτικό κομμάτι με διάνοιξη προς την Μαύρη θάλασσα και θα δημιουργηθεί η Αρμενία, θα πάρει δηλαδή και η Αρμενία μία λωρίδα να βγει στη Μεσόγειο, και υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που το ονομάζουν «Αράμ» στους σχεδιασμούς τους. Υπάρχουν χάρτες για αυτά.

Και τι σχεδιάζει τώρα το Καζαρο-αμερικάνικο κατεστημένο. Όταν λέω Αμερικανοί, θέλω να ξέρετε ότι οι Αμερικανοί, ο αγαθότερος λαός του κόσμου, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους σχεδιασμούς αυτούς. Όλα αυτά είναι οι Εβραίοι Καζάροι της Αμερικής οι οποίοι έχουν σχεδιάσει, ο Μπρεζίνσκυ δηλαδή, ο Κίσινγκερ, ο Σόρος.

Ο Σόρος έχει αναλάβει την πραγματική εκτέλεση του σχεδίου. Η αγορά της Τραπέζης Πειραιώς πριν από μία εβδομάδα από τον Σόρο είναι ακόμα ένα βήμα από το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το 1974. Με αυτή την αγορά λοιπόν ο Σόρος αυτή τη στιγμή ελέγχει όλη την αγροτική γη, ιδιαιτέρως της Θράκης. Με αυτόν τον τρόπο και με τους Καλλικρατικούς δήμους, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν ένα τετελεσμένο στη Θράκη για να αρχίσει αυτή η διαδικασία.

Ο οριστικός διαχωρισμός της Κύπρου είναι το πρώτο βήμα. Οι Τούρκοι δεν το καταλαβαίνουν. Ο Νταβούτογλου νομίζει ότι είναι ευφυής και ότι θα μπορεί να ξεπεράσει το σχέδιο των Καζάρων, το οποίο είναι γνωστό βεβαίως. Είναι αφελέστατος και παρ'όλο το γεγονός ότι πολλοί από εσάς νομίζετε ή τον θεωρείτε ευφυΐα στην εξωτερική πολιτική, είναι ένας μεγάλος βλαξ. Δεν ξέρει καθόλου τι του γίνεται, γιατί νομίζει ότι η Τουρκία είναι κράτος, έθνος ισχυρό και ότι θα ανταπεξέλθει σε όλα αυτά και να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ: ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Εδώ θέλω να σας πω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το ίδιο ακριβώς σχέδιο εξυπηρετεί και τους Ρώσους. Όμως οι Ρώσοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό τόξο. Θέλουν να δημιουργήσουν το Ορθόδοξο τόξο. Οι Τούρκοι δηλαδή, η Τουρκία όπως φτιάχτηκε από τον Βενιζέλο, γιατί η Τουρκία από τον Βενιζέλο φτιάχτηκε και από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Βενιζέλος και ο Κεμάλ Ατατούρκ ήτανε μέρος αυτού του σχεδίου. Δηλαδή η θεωρία, το πώς θα δημιουργηθεί η νέα τάξις πραγμάτων και η παγκόσμια διακυβέρνηση, ξεκίνησε από το 1920. Πάντα και για να υπάρξει μια παγκόσμια στρατηγική, μια αλλαγή σκηνικού δηλαδή, πάντα υπάρχει μία θεωρία πίσω από αυτό. *(Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ! (μάθετε την τώρα...)


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, ΚΡΗΤΗ 9ος ΑΙΩΝΑΣ & 12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ


Εδώ θα βάλω μία παρένθεση και θα σας εισάγω σε μια ιστορική συγκυρία - και αυτό πάει στον ένατο αιώνα - όταν ο Νικηφόρος Φωκάς κατέλαβε την Κρήτη το 961 μ.χ.χ. και την απελευθέρωσε από τους Αγαρηνούς.

Εκείνο που συνέβαινε τότε ήταν ότι η Κρήτη είχε 270.000 κατοίκους και ο λόγος που είχε τόσους, ήταν γιατί είχαν κατασφαγεί από τους Αγαρηνούς. Γι αυτό λοιπόν ο Νικηφόρος Φωκάς εξεστράτευσε από το Βυζάντιο, δεν ήταν ακόμα αυτοκράτωρ, ήτο ναύαρχος, στρατηγός.

Απελευθέρωσε την Κρήτη από τους Αγαρηνούς και αργότερα, όταν έγινε αυτοκράτορας, έστειλε τον 10ο και 11ο αιώνα στην Κρήτη αυτές τις δώδεκα περίφημες οικογένειες του Βυζαντίου, στις οποίες έδωσε κλήρο. Εμοίρασε τις περιουσίες που κρατούσαν οι Αγαρηνοί και τις έδωσε κλήρο σε αυτές τις δώδεκα οικογένειες. Για την ιστορία του πράγματος δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τα ονόματα αυτών των δώδεκα οικογενειών.

Η πρώτη όμως οικογένεια η οποία ήταν και η οικογένεια που ουσιαστικά κρατούσε τα σκήπτρα όλης αυτής της εκστρατείας των Βυζαντινών, ήταν η οικογένεια του ίδιου του Νικηφόρου Φωκά και έστειλε τον Ιωάννη Φωκά, ο οποίος ήταν αδελφός του, και είχε εννέα γιούς. Πήρανε έναν τεράστιο κλήρο γης σε όλη την Κρήτη. Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες κατέληξαν στο Αμάρι Ρεθύμνου, μερικές στα Χανιά και τρεις ή τέσσερις στο Λασίθι.

Η οικογένεια του Ιωάννη Φωκά, αργότερα όταν οι Ενετοί κατέλαβαν την Κρήτη, μετονομάστηκε σε οικογένεια Καλλέργη. Όλα τα επίθετα Καλλέργης στην Κρήτη είναι η αυτοκρατορική, η βυζαντινή οικογένεια των Φωκάδων. Το όνομα Φωκάς λοιπόν μετετράπη στο όνομα Καλλέργη.

Οι άλλες οικογένειες ήταν του Μαρίνου Σκορδίλη ο οποίος ήταν πρώτος ανηψιός του αυτοκράτορα, ήταν ο Φίλιππος Γαβαλάς, Θωμάς Αρχόλαος, Ευστάθιος Χορτάτζης, Λεόν Μουσούρης, Κωνσταντίνος Βαρούχας, ο Ανδρέας Μελισσηνός, ο Λουκάς Λίθιος, ο Νικηφόρος Αργυρόπουλος, το επίθετο αυτό άλλαξε αργότερα σε επίθετο Αγιοστεφανίτης, ο Δημήτριος Βλαστός και ο Ματθαίος Καλαφάτης.

Αυτές ήταν οι δώδεκα οικογένειες λοιπόν, οι οποίες έφτασαν από το Βυζάντιο στην Κρήτη για να εποικιστεί πάλι η Κρήτη και να έρθει στον πληθυσμό τον κανονικό που διαχρονικά είχε και ήταν γύρω στις 550.000. Σήμερα βεβαίως είναι πολύ υψηλότερος ο πληθυσμός αλλά ιστορικά μιλώντας, τα τελευταία δύο-τρεις χιλιάδες χρόνια, με εξαίρεση τον 9ο και 10ο αιώνα, η Κρήτη είχε πάνω από 550.000 πληθυσμό.

Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΝΤΕΝΧΩΦ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ & Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Γιατί το ανέφερα αυτό. Διότι η θεωρία πίσω από την παγκόσμια τάξη πραγμάτων οφείλεται σε έναν πρίγκιπα Καλλέργη.


Ο πρίγκιπας αυτός λεγόταν Ρίτσαρντ Νικολάους Γκούντενχωφ Καλλέργη (Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi). Αυτός γεννήθηκε τον 19ο αιώνα. Βασικά ήταν Ουγγρικής και Ελληνικής καταγωγής, έτσι αναφέρουν οι ιστορικές πηγές.

Ο πατέρας του ήταν πάρα πολύ φίλος με τον Θεόδωρο Χέρτσλ (Hertzl). Ο Θεόδωρος Χέρτσλ ήταν εκείνος ο οποίος το 1897 εκάλεσε πανευρωπαϊκό Εβραϊκό συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Εκεί λοιπόν δρομολογήθηκε και φτιάχτηκε το καταστατικό και το σύνταγμα που ονομάστηκε αργότερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι ένα σύνταγμα εικοσι-τεσσάρων άρθρων το οποίο περιγράφει πώς το Εβραϊκό στοιχείο ανά τον πλανήτη θα καταλάβει την εξουσία την οικονομική, την στρατιωτική, την εκπαιδευτική, την πολιτική κ.λ.π.

Ο πατέρας λοιπόν του Γκούντενχοβ Καλλέργη, ήταν επιστήθιος φίλος με τον Θεόδωρο Χερτσλ και παρ'όλο που ο ίδιος δεν ήταν Εβραίος, δηλαδή ο Καλλέργη δεν ήταν Εβραίος, παντρεύτηκε μια Εβραία ηθοποιό της εποχής εκείνης, έκανε δύο γιους, χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε πάλι άλλες δύο Εβραίες. Όμως το 1923 εξέδωσε το βιβλίο «Πρακτικός Ιδεαλισμός».



Ο Πρακτικός Ιδεαλισμός είναι ουσιαστικά ο χάρτης για το πώς θα καταλάβουν οι Εβραίοι τον πλανήτη. Αυτό το βιβλίο ο Πρακτικός Ιδεαλισμός είναι ένα βιβλίο απαγορευμένο στη Γερμανία (γράφτηκε στα Γερμανικά βεβαίως). Είναι απαγορευμένο γιατί είναι τόσο προκλητικό, είναι τόσο επεξηγηματικό για το τι συμβαίνει σήμερα.

Το 1990 προσπάθησαν να το επανεκδώσουν στην Γερμανική γλώσσα και αφού πρώτα εδημοσίευσαν μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο, εδέχθησαν μία επίθεση από την αστυνομία η οποία κατήσχε τα δύο τελευταία αντίτυπα του βιβλίου βάσει των οποίων θα εγίνετο η ανατύπωσις. Απαγορεύεται λοιπόν στη Γερμανία. Παρ'όλο που δεν είναι στον κατάλογο των απαγορευμένων βιβλίων, δεν θα το βρείτε πουθενά στη Γερμανία - παρ'όλο που είναι γραμμένο στη Γερμανική γλώσσα.



Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters