Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Καταζητείται η μισή ΝΔ για ξέπλυμα 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΤ

Καταζητείται η μισή ΝΔ για το πελώριο σκάνδαλο τoυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), όπου κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Mια πολιτική βόμβα, που εμπλέκει κυριολεκτικά την μισή ΝΔ έσκασε πριν από λίγό όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
Μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και την έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς, εντοπίστηκε τρύπα περί των 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ίδρυμα, αλλά και δάνεια που είχαν δοθεί με μεγάλες επισφάλειες και χαριστικούς όρους.
Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι: Άγγελος Φιλιππίδης, Κλέων Παπαδόπουλος (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), Κυριάκος Γριβέας (επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο αλλά και με δράση στο παρελθόν στο κόμμα της ΝΔ σε υπεύθυνες θέσεις όπως το γραφείο του πολιτικού σχεδιασμού), Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας, ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια), ο Κ. Σιγανός, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη.
Λέγεται πως το όνομα του τελευταίου προσετέθη στη σχετική λίστα -σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους- κατόπιν υποδείξεως ισχυρού οικονομικού παράγοντα- για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, χωρίς όμως αυτό να ειναι ξεκαθαρο αναφορικά με την ορθότητα των πληροφοριών αυτών.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει προϊστορία και στο Χρηματιστήριο με την υπόθεση Κεράνης.
Μετά τα αποψινά γεγονότα σε συνδυασμό με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις, για Λιάπη, Τομπούλογλου, αλλά και για τα "φιντάνια" του ΠΑΣΟΚ, ο όρος εγκληματική οργάνωση αποκτά καινούριο νόημα.
Το θέμα είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούν την χώρα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://xryshaygh.blogspot.gr/2014/01/500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters