Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ..Βασιλική Θάνου: Ναι, κλήθηκαν από την τρόικα δικαστές...


Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να... επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!
Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:



Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ήθελαν να μάθουν τον όγκο τους και κυρίως κατά πόσον τα ειρηνοδικεία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εκδίκασής τους!

Στην κ. Θάνου έγινε η ερώτηση «Πως δέχεστε, έστω αυτό, ως Έλληνες δικαστές, να σας καλεί η τρόικα και να σας κάνει ερωτήσεις και υποδείξεις;».

Κι εκείνη απάντησε:

«Δεν φταίνε οι Έλληνες δικαστές που βρίσκεται η χώρα υπό οικονομική επιτήρηση».


http://www.hellas-now.com/2013/12/blog-post_3187.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters