Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μαγκιά. Ο Δήμος Ζακύνθου θα πληρώσει λογαριασμούς πολιτών με κομμένο ρεύμα

dei-300x225Επιστολή στη ΔΕΗ με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και επειδή δεν πληρώθηκαν έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης έστειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.

Στόχος της ενέργειας της δημοτικής αρχής είναι να πληρώσει το ρεύμα για να μην μείνουν οικογένειες στο σκοτάδι μέσα στις γιορτές.
Με σχετικό έγγραφό του προς την υπεύθυνη της ΔΕΗ στον νομό Άννα Καμβάση, ο δήμαρχος Ζακύνθου ζητεί στοιχεία αυτών των καταναλωτών και ενημερώνει ότι προτίθεται να πληρώσει για την τρέχουσα χρονιά.
«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο.
olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters