Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά πατριώτη!! Ποσό €7,5 εκατ. ευρώ απο τα κλεμμένα επέστρεψε στο Δημόσιο ο Α. Κάντας

Το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ επέστρεψε στο Δημόσιο ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών Α. Κάντας, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων του. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Η σημερινή επιστροφή στο Ελληνικό Δημόσιο των πρώτων 7.500.000.- € επιβεβαιώνει εμπράκτως την δέσμευση που ανέλαβε ο κ. Κάντας να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο της δικαιοσύνης, αποτελεί αδιάψευστη υλοποίηση των προθέσεων του για άμεση επανόρθωση και απόδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ακολουθήσει εντός των επομένων ημερών η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων από το εξωτερικό».
Την Παρασκευή η απολογία του Δ. Παπαχρήστου . Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο Δημήτρης Παπαχρήστος...

εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann στην Ελλάδα. 

Ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του θέλει να συνεργαστεί με τις αρχές αλλά αντιμετωπίζει θέματα υγείας και συγκεκριμένα πρόβλημα μνήμης. 

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann στην Ελλάδα κατονομάστηκε από την Α. Κάντα για διακίνηση μιζών και συνελήφθη χθες κοντά στο σπίτι του. Η σύλληψή του δρομολογήθηκε μετά την απολογία του Α. Κάντα ο οποίος αποκάλυψε σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων που συνδέονται με μίζες.

Η εμπλοκή του Δ. Παπαχρήστου αφορά δυο εξοπλιστικά προγράμματα για τα οποία είχαν ήδη σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες: 

Η πρώτη σχετίζεται με την προμήθεια 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH2000 και λοιπού περιφερειακού υλικού για την οποία υπεγράφη στις 5/7/2001 επί θητείας Άκη Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ η 017Α/2001 σύμβαση μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της εταιρείας KRAUUS - MAFFEI WEGMANN έναντι τιμήματος ύψους 195.709.774 €. Για την υπόθεση αυτή ήδη είχαν ανοιχτεί τραπεζικοί λογαριασμοί και είχαν επιβεβαιωθεί οι μίζες πριν την απολογία του Αντώνη Κάντα. 

Η δεύτερη αφορά στην προμήθεια 54 συστημάτων K/B STINGER επί οχήματος και του αναγκαίου εξοπλισμού και ανταλλακτικών αρχικής υποστήριξης για την οποία υπεγράφη στις 3/8/2000 επίσης επί Άκη Τσοχατζόπουλου σύμβαση (030Α/2000) μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της εταιρείας STN ATLAS ELEKTRONIK έναντι 142.731.079 ευρώ. Για την υπόθεση αυτή προέκυψαν πολλά στοιχεία από τις έρευνες για την υπόθεση των υποβρυχίων σε εταιρείες που σχετίζονται με την υπόθεση το περασμένο καλοκαίρι.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/12/75.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters