Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ!!!ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600δις ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!!!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...2.000.000 ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ; 
ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...4.000.000 !!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ!...ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!!

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


Τι άλλο να πάθεις;Το πολύ πολύ να χάσεις την πείνα που περνάς!Με μια υπογραφή...


.................................................................................................
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ'''ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΝ''
 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΔΩ
Αίτηση αποδοχής.jpg
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Αρτέμης Σώρρας.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters